Aina asiakaslähtöisesti.
Korkealaatuista kokonaispalvelua yhdellä sopimuksella.

Päivitä liike- tai toimitilat uuden käyttäjän tarpeisiin – ja tuottamaan nopeasti

Liiketoiminta sujuu käyttäjän tarkoitukseen suunnitelluissa liike- ja toimitiloissa. Tarjoamme vahvaa kokemusta toimivien ja nykyaikaisten liiketilojen suunnitteluun ja rakentamiseen. Teemme käyttötarkoitusmuutokset tarpeidesi mukaisesti ja toteutamme jo olemassa olevat liiketilat nykyaikaisiksi, uudelle vuokralaisyritykselle toimiviksi!

Laitetaan omistamasi liike- tai toimitilat tuottamaan!

Toteutamme liiketilojen vuokralaismuutokset, toimitilojen peruskorjaukset sekä tarvittavat laajennukset kustannustehokkaasti. Talousohjatun toimintamallimme varmistaa projektin aikataulun, budjetin pitävyyden ja rakentamisen korkean laadun. Laadukas liike- tai toimitilan muutosprojekti lähtee liikkeelle huolellisesta korjaussuunnittelusta ja lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeiden selvittäminen. Oikeilla ratkaisuilla toimitilat palvelevat tehokkaasti liiketoimintaa toimialaan katsomatta!

Meillä on pitkä kokemus liike- ja toimitilojen muutostöistä kauppakeskuksista hotelleihin ja liikehuoneistoihin. Toteutamme toimitilahankkeita sekä uusiin että saneerattaviin kiinteistöihin.

Käyttötarkoituksen muutoshankkeissa uudistamme vanhoja teollisuus- ja toimistokiinteistöjä nykyaikaisiksi asuintaloiksi. Jos omistajalla on käsissään huonosti tuottava ikääntyvä kiinteistö, ratkaisu on Lehdon talousohjatulla toimintamallilla toteutettu kiinteistökehitys. Tehdään yhdessä vanhasta uutta ja tuottavaa!

Referenssit

Kauppakeskus Iso-Omena

Kauppakeskus Iso Omenaan rakentui laajennusosa, joka käsittää uutta liiketilaa yhteensä noin 25 000 m². Rakennus Oy Wareco oli mukana projektissa yhden Suomen suurimpien H&M liikkeiden sisätöiden osalta. H&M:n uusi liiketila on kokonaisuudessaan 3200 m². Wareco toteutti uusien tilojen sisävalmistustyöt, henkilöstön sosiaalitilat sekä kalustuksen.
Arvokohde

Aleksanterinkatu 42

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan liiketilaan tehtiin laajat muutos- ja parannustyöt uutta käyttäjää varten. Galleria Esplanad -kauppakeskuksessa sijaitsevassa entisen H&M:n tiloissa tehtävä urakka sisälsi mm. liiketilan muutostyöt sekä ilmanvaihtokonehuoneen katon purun, jotta osa IV-koneista päästiin vaihtamaan. Työ tehtiin Museoviraston kanssa yhteistyössä vanhaa kunnioittaen sekä kauppakeskuksen käyttäjät huomioiden.

Kluuvi Offices

Wareco toteutti Kluuvi Offices -työmaan peruskorjauksen kahdessa vaiheessa. Työmaan ensimmäisessä vaiheessa Kluuvissa uusittiin vesikatto, julkisivu sekä ikkunat. Myös sisäpihan julkisivussa tehtiin rappauskunnostuksia ja sisätiloissa tehtiin neljän toimitilakerroksen mikrobien poisto. Ensimmäinen vaihe tehtiin projektinjohtourakkana. Työmaan toisessa vaiheessa Wareco toteutti kaikkien neljän liiketilakerroksen talotekniikkatyöt sekä Verohallinnon uusien tilojen sisävalmistustyö. Tämä vaihe toteutettiin KVR-urakkana.
Arvokohde

Keskuskatu 1 B

Vuonna 1921 valmistuneen liike- ja toimistorakennuksen on suunnitellut arkkitehti Eliel Saarinen (1873 – 1950) ja se on suojeltu asemakaavassa SR1 –merkinnällä. Kohde on rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus. Muutostyöt suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa niin, että huomioitiin kohteen kulttuuriarvon asettamat vaatimukset sekä taattiin asiakkaalle kiinteistön arvoa ja menneisyyttä kunnioittava perusparannus kestävillä ja nykyaikaisilla menetelmillä.

Koy Sinikalliontie 1

Rakennus Oy Wareco peruskorjasi K-Supermarketin ja koko kiinteistön Espoon Mankkaalla. Projekti toteuttiin tavoitehintaisena projektinjohtourakkana ja käsitti pinta-alaltaan 16 000 m2 suuruisten tilojen uudistamisen ja etuliiketilojen rakentamisen.