Aina asiakaslähtöisesti.
Korkealaatuista kokonaispalvelua yhdellä sopimuksella.

Linjasaneeraukset eli putkiremontit

Linjasaneerausten sisältö suunnitellaan aina taloyhtiön yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Perinteisten putkiremonttien lisäksi teemme ns. hybridiremontteja, joissa viemäriputkistot saneerataan sisäpuolisesti. Putkiremontin yhteydessä on helppoa ja kustannustehokasta teettää huoneistoihin myös muita remontteja, esimerkiksi kylpyhuoneeseen.

Putkiremontti talousohjatulla tavalla

TST-putkiremontti tarkoittaa talousohjatusti suunniteltua ja toteutettua putkiremonttia. Tiesitkö, että jopa 80 % remonttikustannuksista määräytyy jo suunnitteluvaiheessa?
Integroimalla talousohjatun suunnittelun ja toteutuksen, varmistamme niiden yhteensopivuuden ja saavutamme tilaajalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Oma projektipäällikkö on mukana sopimusneuvotteluista päätösinfoon saakka ja toimii yhteyshenkilönä koko projektin ajan.

Tutustu esitteeseen TST-putkiremontista!

TST-mallilla linjasaneerauksen kokonaiskustannuksia saadaan pudotettua jopa 20-30 %. Lisäksi urakkamallilla saavutetaan merkittäviä aikasäästöjä. Malli palvelee hyvin tilaajaa, joka arvostaa remontin helppoutta, joustavuutta, selkeää vastuunjakoa sekä edullisia kokonaiskustannuksia. Yhdessä sovitun aikataulun ja kiinteän budjetin ansiosta taloyhtiön on helppoa hankkia linjasaneeraukselle edullinen rahoitus.

Lisärakentaminen tarjoaa yhtiölle mainion mahdollisuuden rahoittaa kiinteistön muiden tilojen korjaamista, esimerkiksi putkiremonttia.

Referenssit

Näyttelijäntie 15

Wareco toteuttti putkiremontin KVR-urakkana eli kokonaisvastuu projektista, suunnittelu ja toteutus mukaan lukien oli Warecolla. Remontissa taloyhtiön LVIS-järjestelmät ja kylpyhuonetilojen pintarakenteet uusittiin. Myös taloyhtiön saunaosasto peruskorjattiin ja nykyiseen toimitilaan rakennettiin viisi uutta asuntoa.
Arvokohde

As Oy Museokatu 17

Putkiremontti sisälsi LVIS -järjestelmien peruskorjauksen ja yhteistiloihin tehtävät perusparannustyöt kuten saunan peruskorjauksen sekä sähköasennusten uusimisen. Käyttövesiputket ja viemärit uusitTIIN nykyisille paikoilleen sekä lähes kaikki märkätilat peruskorjattiin. Patteriverkosto säädettiin ja kaikki lämpöjohtoverkoston venttiilit uusittiin. Sähkö-, tele- ja antennijärjestelmät uusittiin uusiin nousupaikkoihin.

As Oy Satopihlaja

Ylen 10-osaisesta Putkiremontti-sarjastakin tuttu As Oy Satopihlaja on Helsingin Pihlajistossa sijaitseva 1970 valmistunut taloyhtiö. Yhtiöön kuuluu 3 kolmikerroksista rakennusta sekä yhteensä 64 asuntoa. Wareco toimi putkiremontissa pääurakoitsijana ja hankkeessa uusittiin vesijohdot sekä sähköasennuksia. Putkiremontin yhteydessä asuntojen kylpyhuoneet ja taloyhtiön 3 talosaunaa uusittiin. Myös suurin osa viemäriasennuksista uusittiin ja asuntojen ilmanvaihtoa parannettiin.

As Oy Stendal

As Oy Stendal on arkkitehti Hilding Ekelundin suunnittelema vuonna 1961 valmistunut 15 asunnon taloyhtiö Helsingin Haagassa. Wareco toteutti kohteessa putkiremontin hybridimenetelmällä KVR-urakkana.

As Oy Vuolukiventie

As Oy Vuolukiventie 3 sijaitsee Helsingin Pihlajanmäessä. Yhtiö koostuu yhdestä vuonna 1964 rakennetusta asuinkerrostalosta, jossa on neljä asuinkerrosta sekä yhteensä 60 asuntoa. Putkiremontissa uusittiin viemärit ja vesijohdot, sekä sähköasennukset. Tämän lisäksi kaikki kylpyhuoneet sekä taloyhtiön kaksi saunaosastoa uusittiin.

As Oy Hiihtäjäntie

As Oy Hiihtäjäntie 6 sijaitsee Helsingin Herttoniemessä ja yhtiö koostuu kolmesta vuonna 1957 rakennetusta 7-8 kerroksisesta rakennuksesta. Asuntoja taloyhtiössä on yhteensä 90. Putkiremontissa uusittiin viemärit ja vesijohdot, sekä sähköasennukset. Tämän lisäksi asuntojen kylpyhuoneet ja taloyhtiön saunaosasto uusittiin.