Asuntorakentaminen, avoimet työpaikat

Teitä etsimme juuri nyt

(päivitetty 9.11.2018)

Ota yhteyttä!

Jos uusi työpaikka asuntorakentamisessa innostaa, voit olla suoraan yhteydessä kerrostalopuolella tuotantojohtajaamme Pasiin p. 040 774 8266, luhtitalo- ja puukerrostalopuolella Tommiin p. 040 701 2298  taikka pientalopuolen paikoista voit soitella Jarkolle p. 040 359 3600.

Asuntorakentamista Lehdon tapaan

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Lehdon työmaapäällikkö, työnjohtaja, työnjohtoharjoittelija sekä tuotantojohtaja kertovat Lehto Groupin asuntorakentamisesta ja siitä, minkälaista Lehdolla on oikein työskennellä. Videossa on tekstitys, mutta näin tiivistettynä voi paljastaa, että Lehdon työmailla on oikeasti todella hyvä työporukka, yhtään liiottelematta. Hommat tehdään huolella, ylpeydellä ja mikä parasta, uran kehittäminen Lehdolla on helppoa ja tarjoamme siihen useita erinäisiä työkaluja työmailla käytettyjen Hiltin työkalujen lisäksi.

Rakennusinsinööri tai rakennusmestari, avointa työpaikkaa vailla?

Onko edellinen hankkeesi päättymässä seuraavan kuuden kuukauden aikana? Tarvitsetko työpaikkaa, jossa projektit tiedetään ainakin kaksi vuotta eteenpäin? Haluatko edetä urallasi ja oppia uutta? Löydät rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin avoimet työpaikat täältä!

Mestareita haussa myös muille työmaille!

Etsimme työnjohtoa myös peruskorjaukseen, lisäkerrosrakentamiseen sekä koulujen, hoivakotien ja toimitilojen rakentamiseen ympäri Suomen. Katso kaikki rakennusalan avoimet työpaikat sekä kaikki avoimet rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tehtävät – ja paljon muuta!

Mikä ihmeen Lehto Group?

Lehto Group on Suomessa ja rakennusalalla jo yli 40 vuotta toiminut yritys, joka on viime vuosina lähtenyt mullistamaan suomalaista (ja viime aikoina hieman ruotsalaistakin) rakennusalaa ainutlaatuisella ratkaisullaan; moduulirakentamisella.

Elementtien käyttäminen on jo kaikille tuttua, mutta Lehto on vienyt asiat hieman pitemmälle – kokonaiset huoneet kasataan valmiiksi useilla tehtaillamme sisätiloissa ilman pelkoa ympäristön elementeistä. Tehdaslinjastolta valmistuttuaan moduulit sitten kuljetetaan erikoiskuljetuksena valmiiksi työmaillemme, jossa tehtäväksi jää enää valmiiksi asennettujen putkien ja sähköjen kytkeminen viereisiin moduuleihin.

Tällä mullistavalla tekniikalla Lehto pystyy tuottamaan huippulaatua huipputehokkaasti ja huippuhalvalla. Nykyään työllistämme jopa 1 500 henkeä ympäri Suomea ja rekrytoimme par’aikaa lisää Ruotsissa, johon rakennamme tällä hetkellä päiväkoteja äskettäin hankitussa tehtaassamme Hartolassa.