Asuntorakentaminen, avoimet työpaikat

Meistä on jo kasvanut yksi Suomen suurimmista asuntorakentajista. Vuosittain meiltä valmistuu useampia tuhansia kerrostalokoteja, luhtitaloasuntoja sekä rivi- ja paritaloasuntoja. Nyt haemme lisää osaajia porukkaamme, katso löytyisikö tästä tehtävä, johon sinä sopisit:

 

(päivitetty 20.5.2019)

Rakennusinsinööri tai rakennusmestari, avointa työpaikkaa vailla?

Onko edellinen hankkeesi päättymässä seuraavan kuuden kuukauden aikana? Tarvitsetko työpaikkaa, jossa projektit tiedetään ainakin kaksi vuotta eteenpäin? Haluatko edetä urallasi ja oppia uutta? Löydät rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin avoimet työpaikat täältä!

Jos uusi työpaikka asuntorakentamisessa innostaa, voit olla suoraan yhteydessä kerrostalopuolella rakennusjohtajaamme Jarkkoon p. 050 305 5578, luhtitalo- ja puukerrostalopuolella Tommiin p. 040 701 2298  taikka pientalopuolen paikoista voit soitella Sakille p. 044 751 0058.

Asuntorakentamista Lehdon tapaan

Asuntorakentamisessamme käytämme vakioituja konseptejamme – olemme vieneet laadunhallinnan kannalta kriittisiä työvaiheita työmailta tehtaisiin. Esimerkiksi kerrostaloasunnoissamme käytämme valmiita kylpyhuone-keittiö-moduuleja ja puukerrostalot rakennamme valmiista huoneistomoduuleista, jotka valmistetaan omilla tehtaillamme. Lisätietoja asuntokohteistamme löydät asuntosivultamme.

Mestareita haussa myös muille työmaille!

Etsimme työnjohtoa myös peruskorjaukseen, lisäkerrosrakentamiseen sekä koulujen, hoivakotien ja toimitilojen rakentamiseen ympäri Suomen. Katso kaikki rakennusalan avoimet työpaikat sekä kaikki avoimet rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tehtävät – ja paljon muuta!

Mikä ihmeen Lehto Group?

Lehto Group on Suomessa ja rakennusalalla jo yli 40 vuotta toiminut yritys, joka on viime vuosina lähtenyt mullistamaan suomalaista (ja viime aikoina hieman ruotsalaistakin) rakennusalaa ainutlaatuisella ratkaisullaan; moduulirakentamisella.

Elementtien käyttäminen on jo kaikille tuttua, mutta Lehto on vienyt asiat hieman pitemmälle – kokonaiset huoneet kasataan valmiiksi useilla tehtaillamme sisätiloissa ilman pelkoa ympäristön elementeistä. Tehdaslinjastolta valmistuttuaan moduulit sitten kuljetetaan erikoiskuljetuksena valmiiksi työmaillemme, jossa tehtäväksi jää enää valmiiksi asennettujen putkien ja sähköjen kytkeminen viereisiin moduuleihin.

Tällä mullistavalla tekniikalla Lehto pystyy tuottamaan huippulaatua huipputehokkaasti ja edullisesti. Nykyään työllistämme jopa 1 500 henkeä ympäri Suomea ja rekrytoimme par’aikaa lisää Ruotsissa, johon rakennamme tällä hetkellä päiväkoteja äskettäin hankitussa tehtaassamme Hartolassa.