Takaisin uutisarkistoon

Miksi taloyhtiön on järkevintä ottaa Lehto Total -paketti?

Lyhyesti Lehto Totalista: Lehto Total on uudenlainen palvelu taloyhtiöille, jonka avulla putkiremontti on mahdollista toteuttaa jopa täysin ilmaiseksi. Palvelu toimii niin, että taloyhtiö myy tontiltaan käyttämätöntä rakennusoikeutta Lehdolle, minkä ansiosta taloyhtiö voi rahoittaa putkiremontin osittain tai kokonaan. Vaikka tontilla ei olisi käyttämätöntä rakennusoikeutta riittävästi, niin voimme hakea sitä kaavamuutoksella.

Lehto Group Oyj
Lehto Group Oyj

Taloyhtiöissä voi herätä ajatus siitä, että entä jos myydään rakennusoikeus Lehdolle ja kilpailutetaan putkiremontti. Kokosimme tähän artikkeliin muutaman faktan, miksi taloyhtiön on järkevintä ottaa Lehto Total -paketti kokonaisuudessaan, eikä teettää putkiremonttia toisella yrityksellä.

1) Maksamme rakennusoikeudesta täyden markkinahinnan ja teemme putkiremontin keskimääräistä markkinahintaa edullisemmin

Maksamme myymästänne rakennusoikeudesta täyden markkinahinnan, minkä lisäksi TST-putkiremonttimme on todistettu olevan keskimääräistä putkiremonttia edullisempi vaihtoehto taloyhtiöille. Saatte siis täyden korvauksen ja vältytte kilpailutuksen aiheuttamilta viivästyksiltä ja stressiltä.

TST-putkiremontti on edullinen vaihtoehto, koska 80 % putkiremontin kokonaiskustannuksista lyödään lukkoon jo suunnittelupöydällä. Me minimoimme kustannuksenne huolellisella suunnittelulla sekä selkeällä yhden-hinnan-tarjouskäytänteellä, johon ei ilmesty piilokuluja remontin aikana.

2) TST-putkiremonttimme on toteutusmalliltaan takuuvarma, ja annamme sille 5 vuoden täystakuun

Käytämme projektipäällikkömallia kaikissa putkiremonteissa. Projektipäällikkömalli tarkoittaa sitä, että koko putkiremontilla on yksi projektipäällikkö, jonka apuna toimivat LVI- sekä sähköpuolen projektipäälliköt. Kun projektilla on kolme selkeää johtajaa, joista jokainen johtaa Lehdon omista asentajista koostuvia tiimejään, niin työnlaatu on korkeaa ja työnopeus jouhevaa.

Projektipäällikkömallin ansiosta voimme taata putkiremontille yhden kiinteän hinnan, sovitun muuttopäivän sekä yhden selkeän toimitussisällön. Kun ulkopuolisia alihankkijoita ei ole, niin vain me vastaamme kaikesta. Siksi saat putkiremontille markkinoiden parhaan viiden vuoden täystakuun.

3) Yhden toimijan kanssa toimiessasi muuttujien määrä vähenee, jolloin vältyt esimerkiksi veroseuraamuksilta

Yhden toimijan kanssa toimiminen poistaa projektinhallintaa vaikeuttavia muuttujia mm. aikataulun suhteen. Kuten tiedät, niin taloyhtiö ei saa tehdä voittoa. Jos myytte rakennusoikeuden meille ja toteutatte putkiremontin toisen toimijan kanssa, jonka työn aloitusajankohta viivästyy syystä tai toisesta esimerkiksi puolella vuodella, niin siitä voi koitua veroseuraamuksia taloyhtiölle.

Yhden toimijan kanssa toimiessasi varmistut, että toteutamme projektin niin, ettei veroseuraamuksia synny. On muutenkin selvää, että yhden toimijan kanssa toimiminen yksinkertaistaa viestintää ja projektinhallintaa, jolloin kiireestä johtuvia virheitä ei synny.

4) Hoidamme puolestasi kaiken byrokratian ja paperisodan – kaiken

Lehto Total -palvelua kuvastaa kannaltasi parhaiten sana vaivattomuus. Me olemme tehneet tuhansia putkiremontteja, hakeneet lukuisia kaavamuutoksia ja rakentaneet tuhansia asuntoja. Siksi me hoidamme puolestasi kaiken byrokratian ja paperisodan.

Autamme sinua kaikessa, hoidamme tiedottamisen ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Projektipäällikkömme ovat jatkuvasti vähintään puhelinsoiton päässä. Toteutamme koko projektin esisuunnittelusta loppusiivoukseen niin, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Käymme aluksi projektisuunnitelman selkeästi läpi, jonka jälkeen pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla siitä, miten projekti etenee.

5) Rahoittajat kiristivät nyörejään pitkäaikaisten luottojen myöntämiseen. Lehto Total auttaa rahoituksessa.

Rahoituksen saaminen on usein tarpeellista putkiremontin toteutumisen kannalta. Rahoittajat kuitenkin uudistivat rajauksiaan pitkäaikaisten luottojen antamiseen taloyhtiöille. Jos taloyhtiössä osakkeiden omistuspohja on esimerkiksi sellainen, että sijoittajat omistavat yli 30 % osakkeista (eli jos yli 30 % asunnon omistajista on vuokrannut asuntonsa eteenpäin), niin pitkäaikaisia luottoja ei enää myönnetä automaattisesti, vaan harkiten.

Putkiremontin kaltaiset perusparannukset on kuitenkin pakko tehdä. Lehto Totalin avulla taloyhtiöt voivat saada rahoituksen putkiremonttiin myymällä Lehdolle tontillaan olevaa käyttämätöntä rakennusoikeutta. Kuten aiemmin on myös käynyt ilmi, niin vaikka käyttämätöntä rakennusoikeutta ei olisi, niin sitä voidaan saada lisää kaavamuutoksella. Hoidamme kaavamuutoksen hakemisen kokonaan puolestasi.

Näin saat Lehto Total -palvelun käyntiin

  • Ole meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, niin sovimme sopivan ajankohdan hankeselvitykselle. Hankeselvitys ei sido sinua vielä mihinkään.
  • Hankeselvityksessä selvitämme putkiremontin laajuuden, sisällön, aikataulun, hinnan ja toteutusmallin. Samalla selvitämme täydennysrakentamisen mahdollisuuden.
  • Hoidamme kaiken byrokratisen paperityön kaavamuutoksesta lähtien, joten palvelu on sinulle täysin vaivaton.
  • Aloitamme putkiremontin sekä täydennysrakentamisen sovittuna ja sallittuna ajankohtana.

Joskus kaavamuutoksissa voi mennä muutamia vuosia. Tällaisissa tilanteissa katsomme menettelytavat kanssasi tapauskohtaisesti. Tärkeintä kannaltasi on kuitenkin se, että palvelu on sinulle täysin vaivaton. Me huolehdimme kaikesta, autamme kaikessa ja vastaamme kaikkiin kysymyksiinne.

Voit huoletta luottaa putkiremontin suuren suomalaisen toimijan toteutettavaksi viiden vuoden täystakuulla.

Lue lisää Lehto Totalista eli putkiremontin rahoittamisesta täydennysrakentamisella!

Ota yhteyttä, niin selvitämme täydennysrakentamisen mahdollisuuden tontillenne!