Tervetuloa Muutosrakentaja-podcastin pariin!
Takaisin uutisarkistoon

Muutosrakentaja-podcast

Muutosrakentaja on podcast rakentamisen evoluutiosta – tule kuulolle, jos haluat pysytellä pulssilla siitä, mihin rakentaminen on menossa. Näkökulmat ovat peräisin Lehto Groupista, joka on innovatiivinen rakennusalan uudistaja.

Lehto Group Oyj
Lehto Group Oyj

Jakso 3: Lehdon tarina

Julkaistu 19.2.2019

Lehdon tarina lähti liikkeelle vuonna 1985 Utajärven kirkon paanukaton tervausprojektista, mutta sen ja nykyhetken välissä on monta Hiacella ajettua kilometriä.

Mitä kaikkea nähin kilometreihin onkaan sisältynyt? Toimitusjohtaja Hannu Lehto kertoo yrityksen syntytarinan ja nousun pörssiyhtiöksi.

Podcastia voit kuunnella Lehdon blogin lisäksi Libsynissä, iTunesissa sekä Spotifyssä.

Jakso 2: Talousohjattu rakentaminen

Julkaistu 5.2.2019

Lehto on lanseerannut käyttöönsä termin ”talousohjattua rakentamista” – ja syystäkin. Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehto kertoo Muutosrakentaja-podcastin toisessa jaksossa että mitä kummaa se oikein tarkoittaa, samalla avaten verhoa Lehdon tärkeimpään voimavaraan, tehdasrakentamiseen.

Voiko kaiken rakentaa tehtaalla?

Podcastia voit kuunnella Lehdon blogin lisäksi Libsynissä, iTunesissa sekä Spotifyssä.

Jakso 1: Rakentamisen tulevaisuus

Julkaistu 22.1.2019

Muutosrakentaja-podcastin ensimmäisessä jaksossa pohditaan rakentamisen tulevaisuutta yhdessä Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehdon kanssa. Tällä hetkellä rakentamisessa puhuttavat mm. laatu, venyvät aikataulut ja budjetit – mutta entä tulevaisuudessa? Hannu Lehto listaa kolme tulevaisuuden suuntaa: rakentaminen siirtyy työmailta tehtaisiin, digitalisaatio tulee läpileikkaamaan toimialaa ja vastuullisen rakentamisen näkökulmat korostuvat.

Podcastia voit kuunnella Lehdon blogin lisäksi Libsynissä, iTunesissa sekä Spotifyssä.

 

Ehdota podcast-aihetta!

Onko joku asia rakennusalalla mitä haluaisit meidän käsittelevän? Ehdota tai toivo aihetta!