22.1.2019

Muutosrakentaja-podcast

Kirjoittaja

Lehto Group Oyj

Muutosrakentaja on podcast rakentamisen evoluutiosta – tule kuulolle, jos haluat pysytellä pulssilla siitä, mihin rakentaminen on menossa. Näkökulmat ovat peräisin Lehto Groupista, joka on innovatiivinen rakennusalan uudistaja.

Jakso 8: Miten puukerrostaloja suunnitellaan?

Julkaistu 17.11.2020

Puukerrostalot ovat tulleet tänne jäädäkseen. Eero Lunden, yksi Lunden Architecture Companyn perustajista kertoo niiden suunnittelusta ja taustoista. Mutta miten puukerrostaloja suunnitellaan tehtaita varten?

Jakso 7: Mitä putkiremontista pitää tietää?

Julkaistu 1.6.2020

Putkiremontti on monen taloyhtiön elinkaaren väistämätön paha – tai hyvä, jos se tehdään kunnolla.

  • Koska putkiremontti pitää tehdä?
  • Mikä on hankesuunnitelma?
  • Minkälaisia urakkamalleja on?
  • Mitä putkiremontin aikana tapahtuu?
  • Voiko kotona olla putkiremontin ajan?
  • Pitääkö aikataulu, entä kustannukset?
  • Kuinka paljon putkiremontti maksaa?
  • Voiko taloyhtiö rahoittaa putkiremontin muuten kuin osakkaiden rahalla?

Lehdon putkiremonttien myyntipäällikkö Jaakko Hartikainen vastaa näihin polttaviin kysymyksiin!

Jakso 6: Kirittäjä

Julkaistu 16.4.2020

Lehto mullistaa jälleen rakennusalaa. Tällä kertaa vuorossa on toimitilarakentaminen, johon uusi Kirittäjä-konsepti tarjoaa ratkaisua jopa viidessä päivässä, kun ennen moisessa on mennyt kuukausia, jopa vuosia. Mutta miten tämä onnistuu?

Lue lisää Muutosrakentajan kuudennesta osasta.

Podcastia voit kuunnella Lehdon blogin lisäksi Libsynissä, iTunesissa sekä Spotifyssä.

Jakso 5: Lehto Deco -puukerrostalot

Julkaistu 4.4.2019

Lehto julkisti maaliskuussa 2019 uuden puukerrostalokonseptin, Lehto Decon. Mutta miten kerrostaloja rakennetaan puusta, mitä hyötyä siitä on… ja miksi Decon mukana voidaan ostaa mukaan taloon sopiva astiasto?

Näihin kaikkiin kysymyksiin vastaa Lehto Asuntojen hankejohtaja Riku Kimpimäki, avaten tätä mystistä, mutta modernia ja vastuullista aihetta nimeltä puukerrostalo. Voit tutustua Deco-puukerrostaloihin ja valita itsellesi haluamasi pintamateriaalit osoitteessa www.decokodit.fi.

Podcastia voit kuunnella Lehdon blogin lisäksi Libsynissä, iTunesissa sekä Spotifyssä.

Jakso 4: Lehto raha

Julkaistu 7.3.2019

Voiko vuokraamalla saada oman asunnon? Voi, mikäli Lehdolta kysytään. Kun pankit kiristävät nyörejään, on ensiasunnon rahoittaminen entistä haastavampaa. Tilanteeseen ei ole näkynyt helpotusta, joten Lehto esitteli ensimmäisenä Suomessa rent to own -konseptin, Lehto Rahan.

Konsepti herättää paljon kysymyksiä, mutta niihin kaikkiin löytyy vastaus. Muutosrakentaja-sarjan neljännessä podcastissa tärkeimpiin kysymyksiin vastaa Lehto Rahan projektipäällikkö Markus Vekara. Lisätietoja Lehto Rahasta löydät verkkosivuiltamme osoitteesta https://lehtoraha.fi/ tai suoraan sähköpostitse markus.vekara@lehtoraha.fi.

Podcastia voit kuunnella Lehdon blogin lisäksi Libsynissä, iTunesissa sekä Spotifyssä.

Jakso 3: Lehdon tarina

Julkaistu 19.2.2019

Lehdon tarina lähti liikkeelle vuonna 1985 Utajärven kirkon paanukaton tervausprojektista, mutta sen ja nykyhetken välissä on monta Hiacella ajettua kilometriä.

Mitä kaikkea nähin kilometreihin onkaan sisältynyt? Toimitusjohtaja Hannu Lehto kertoo yrityksen syntytarinan ja nousun pörssiyhtiöksi.

Podcastia voit kuunnella Lehdon blogin lisäksi Libsynissä, iTunesissa sekä Spotifyssä.

Jakso 2: Talousohjattu rakentaminen

Julkaistu 5.2.2019

Lehto on lanseerannut käyttöönsä termin ”talousohjattua rakentamista” – ja syystäkin. Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehto kertoo Muutosrakentaja-podcastin toisessa jaksossa että mitä kummaa se oikein tarkoittaa, samalla avaten verhoa Lehdon tärkeimpään voimavaraan, tehdasrakentamiseen.

Voiko kaiken rakentaa tehtaalla?

Podcastia voit kuunnella Lehdon blogin lisäksi Libsynissä, iTunesissa sekä Spotifyssä.

Jakso 1: Rakentamisen tulevaisuus

Julkaistu 22.1.2019

Muutosrakentaja-podcastin ensimmäisessä jaksossa pohditaan rakentamisen tulevaisuutta yhdessä Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehdon kanssa. Tällä hetkellä rakentamisessa puhuttavat mm. laatu, venyvät aikataulut ja budjetit – mutta entä tulevaisuudessa? Hannu Lehto listaa kolme tulevaisuuden suuntaa: rakentaminen siirtyy työmailta tehtaisiin, digitalisaatio tulee läpileikkaamaan toimialaa ja vastuullisen rakentamisen näkökulmat korostuvat.

Podcastia voit kuunnella Lehdon blogin lisäksi Libsynissä, iTunesissa sekä Spotifyssä.

 

 

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä