9.12.2021

Omat asentajat ovat putkiremontin parhaat asiantuntijat

Jaakko Hartikainen - Lehto Group

Kirjoittaja

Jaakko Hartikainen

Hiljainen tieto on tietoa, joka kertyy ammattilaisille uran varrella. Hiljaista tietoa ei löydy kirjojen ja kansien välistä, vaan sitä voi kerryttää vain kokemuksen kautta. Tekemisen kautta hyväksi todetut toimintatavat ja sudenkuopat tallentuvat aina ammattilaisen selkäytimeen. Arvokas hiljainen tieto auttaa huippuammattilaista toimimaan kuin ajatus – myös putkiremonttityömaalla!

Osaamista jaetaan yrityksen sisällä

Me olemme Lehdolla huomanneet suuren voimavaran omissa asentajissamme ja tästä johtuen toteutamme putkiremontit pitkälti omalla ammattitaitoisella henkilöstöllä. Näin jaamme arvokasta osaamista yrityksemme sisällä ja varmistamme, että osaamisemme myös säilyy hyvänä jatkossakin.

Haluamme myös jatkuvasti kehittää ja parantaa rakentamisen laatua. Yksi merkittävä keino tähän on tehtailla esivalmistetut komponenttimme. Esivalmistetut nousuelementit helpottavat suuresti työskentelyä työmaalla. Työmaan aikataulut ovat usein tiukkoja ja perinteisellä tavalla rakentamalla ennakoinnin mahdollisuudet voivat olla haastavia kolmansista osapuolista johtuvista sekoista. Tehtaalla tuotteet voidaan sen sijaan varastoida ja siirtää työmaalle, kun ajankohta on siihen sopiva. Työmaavaihe selkeytyy ja työvaiheita voidaan helposti monistaa sekä valmistaa toistettavia tuotteita varastoon.

Omat asentajat ovat Lehdolla merkittävässä roolissa myös tehdastuotteiden valmistuksessa. Työmaiden asentajien vuosien aikana kertynyt hiljainen tieto siirtyy tehdastuotteiden suunnittelijoille yhteisissä suunnittelutapaamisissa. Tiiviin yhteistyön ansiosta olemme saaneet hyödynnettyä ja monistettua huippuammattilaistemme ammattitaitoa tehdastuotteiden kehitykseen. Myös tehdastuotteiden suunnittelijat jalkautuvat säännöllisin väliajoin työmaalle ja saavat jatkuvasti arvokasta juuritietoa yksityiskohtien suunnitteluun nousuelementin asentamisesta ja sen kehittämisestä. Tämä tieto on meillä jatkuvasti käytössä omilta asentajiltamme kaikista putkiremontin työvaiheista.

Kokemusta toimia erilaisissa tilanteissa

Omilla asentajillamme on myös laaja kokemus toimimisesta erilaisten yhteistyökumppaneiden ja asukkaiden kanssa. Kokeneet ammattilaiset eivät häkelly haasteiden edessä, vaan löytävät kinkkiseenkin kysymykseen vastauksen ja mahdollisiin haasteisiin ratkaisut. Asukkaiden tyytyväisyys Lehdon putkiremonttien työn laatuun on ollut huippuluokkaa ja siitä on myös kiittäminen omaa ammattitaitoista tiimiä.

 
Haluatko kuulla lisää, miten Lehdon putkiremontti toteutetaan?

Ota rohkeasti yhteyttä:
Jaakko Hartikainen, Myyntipäällikkö
Soita 050 518 9888
tai lähetä sähköpostia jaakko.hartikainen@lehto.fi

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä