Search
Close this search box.

Lehdolle mittava esisopimus 241 asunnon myynnistä Turun ja Tampereen alueilla

Lehto Group Oyj
Mediatiedote
2.5.2019 klo 8.00

Lehto Asunnot on tehnyt sitovan esisopimuksen 241 asunnon myymisestä. Asunnot sijaitsevat kolmessa erillisessä asunto-osakeyhtiössä Turun ja Tampereen alueilla. Esisopimuksen mukaisesti lopulliset kaupat tehdään asunto-osakeyhtiö kerrallaan vuoden 2019 aikana.

Turun alueella sijaitsevat kaksi kerrostaloa valmistuvat loppukesällä 2020. Turun kohteissa on asuntoja yksiköistä kolmioihin, yhteensä 133 asunnon verran. Tampereen alueelle rakentuva talo puolestaan valmistuu kesällä 2022 ja kohteessa on yhteensä 108 asuntoa.

”Mittava esisopimus osoittaa, että kohtuuhintaiselle ja laadukkaalle asunnolle on edelleen kysyntää sijoittajamarkkinassa, etenkin kun asunnot ovat keskeisillä sijainneilla. Sijoittajien kiinnostus asuntojamme kohtaan on ollut hyvällä tasolla viime viikkoina”, toteaa hankepäällikkö Vili Valajärvi Lehto Asunnoilta.

Esisopimuksen piiriin kuuluvat kohteet toteutetaan Lehdon Nero-konseptin mukaisina betonikerrostaloina, joissa on 7–8 kerrosta. Rakentamisessa hyödynnetään Lehdon kotimaisten tehtaiden moduulituotantoa.

Lisätietoja:
Vili Valajärvi, hankepäällikkö, Lehto Asunnot Oy, puh. 040 774 6304

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä