Search
Close this search box.

Lehdon ja NREP:n yhteistyö jatkuu: Laajalahden Bredis-liikekeskittymän laajennustyöt käyntiin Espoossa

Lehto Group Oyj
Lehdistötiedote
1.6.2020 klo 8.00

Havainnekuva. Ei vastaa tarkasti lopullista toteutusta.
Havainnekuva, ei vastaa tarkasti lopullista toteutusta.

NREP ja Lehto jatkavat yhteistyötään Espoon Laajalahdessa sijaitsevan Bredis-liikekeskittymän kehittämisessä. Kesäkuun alusta käynnistetään rakentamisen toinen vaihe ja laajennusosa valmistuu kesällä 2021. Laajennusosa tuo liikekeskittymään 7 700 neliömetriä lisää liiketilaa, mikä kasvattaa kauppapaikan pinta-alan yhteensä lähes 23 000 neliömetriin. Lehto rakensi myös liikekeskuksen ensimmäisen vaiheen, joka valmistui maaliskuussa 2019. Laajennusosan urakkasopimuksen arvo on lähes 11,8 miljoonaa euroa.

”Brediksen liikekeskittymä vahvistuu laajennuksen sekä uusien vahvojen vuokralaisten myötä ja tarjoaa asiakkaille entistä laajemmin palveluita jatkossa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme jatkaa Lehdon kanssa hankkeen ensimmäisessä vaiheessa hyvin toiminutta yhteistyötä ja toteuttaa koko hankkeen loppuun luotettavan kumppanin kanssa”, sanoo NREP:n johtaja Joonas Lemström.

”NREP ja Lehto ovat yhtiöinä tehneet vuosien varrella paljon tiivistä yhteistyötä sekä toimitilojen että asuntojen osalta. Pitkäaikainen kumppanuus on tuonut hankkeisiin jouhevuutta ja lisäarvoa. Myös Brediksen laajennusosaan on etsitty yhdessä kestävää kehitystä tukeva, laadukas ja kustannustehokas ratkaisu, joka lopulta tukee vetovoimaisten vuokralaisten liiketoimintaa”, kertoo aluejohtaja Kimmo Hyry Lehdolta.

Lisätietoja:
Joonas Lemström, johtaja, NREP, puh. 050 327 3493

 

Taustatietoja toimituksille:

Bredis-liikekeskittymä sijaitsee Espoon Laajalahdessa, Sinimäentien ja Turveradantien vilkkaassa risteyksessä lähellä Turunväylää. Sen päämarkkina-alueella asuu yli 100 000 asukasta, eikä alueella ole toista vastaavaa kauppapaikkaa. Bredis vastaa kaupunkiasumisen tarpeisiin tarjoamalla laajan valikoiman palveluita lähialueen asukkaille.

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä