Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj: Lehto ja Citycon ovat päättäneet lopettaa kauppakeskus Lippulaivan rakentamista koskevat KVR-urakkaneuvottelut

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote 31.10.2018 klo 17.30

Lehto Group Oyj (”Lehto”) ja Citycon Oyj (”Citycon”) ovat päättäneet lopettaa Espooseen rakennettavan kauppakeskus Lippulaivan KVR-urakkaa koskevat neuvottelut. Citycon on toiminut hankkeen rakennuttaja- ja Lehto urakoitsijaosapuolena. Osapuolet ovat noin kolmen vuoden ajan yhdessä suunnittelijoiden kanssa kehittäneet hanketta ja pyrkineet löytämään ratkaisun, joka olisi sekä Cityconin että Lehdon toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden mukainen, mutta osapuolien tavoitteiden mukaista ratkaisua ei ole löytynyt.

Lehto on vuosien 2016-2018 aikana tehnyt hankkeen suunnittelutöiden lisäksi vanhan kauppakeskuksen purkutyöt, mittavat maatyöt ja rakentanut väliaikaisen kauppakeskus Pikkulaivan. Lehto ei sulje pois mahdollisuutta olla tulevaisuudessa mukana hankkeen rakentamisessa, mikäli Lehdon sopimukselliset, toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet täyttyvät.

Sopimusneuvottelujen päättymisellä ei ole merkittävää vaikutusta Lehdon vuoden 2018 liikevaihtoon tai liikevoittoon, eikä se muuta Lehdon aiemmin julkaisemia taloudellisia näkymiä.

Lisätietoa:

Hannu Lehto
Toimitusjohtaja
Lehto Group Oyj
0500 280 448
hannu.lehto@lehto.fi
www.lehto.fi

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä