Search
Close this search box.

Lehto tarjoaa sijoitusasunnon ostajalle 24 kuukauden vuokratuottotakuun

Rakennusliike Lehto haluaa edelleen vauhdittaa sijoitusasuntojensa myyntiä. Tytäryhtiö Lehto Asunnot tarjoaa sijoitusasunnon ostajalle etuna 24 kuukauden vuokratuottotakuun. Etu madaltaa asiakkaan riskiä asuntosijoituksen yhteydessä. Kohtuuhintainen, laadukas asunto hyvällä sijainnilla on tällä hetkellä kiinnostavin yhdistelmä asuntomarkkinassa niin sijoittajalle kuin kuluttajallekin.

Lehto Group Oyj
Mediatiedote
6.5.2019 klo 8.30

Rakennusliike Lehto haluaa vauhdittaa sijoitusasuntojensa kaupankäyntiä edelleen. Yhtiö tarjoaa sijoitusasunnon ostajalle 24 kuukauden vuokratuottotakuun kaupan yhteydessä, kun kaupat tehdään 30.6.2019 mennessä. Takuun suuruus on markkinahintainen vuokra ja edun arvo on noin 2500 euroa. Jatkossa edun voi ostaa asuntokaupan yhteydessä myös erillisenä tuotteena turvaamaan markkinahintaista vuokratuloa.

”Vastaamme siitä, että ostajalle syntyy katkeamaton vuokratuotto 24 kuukauden ajan asunnon hallinnan luovutuksesta lukien. Huolehdimme siis vuokralaisen hankkimisesta kaupan kohteena olevaan asuntoon. Jos asunto ei ole vuokrattuna joinakin kuukausina, maksamme ostajalle vuokratuoton”, avaa Lehto Asunnot Oy:n myyntijohtaja Petri Kuutti.

Lehdon sijoitusasuntojen kauppa on käynyt viime aikoina hyvin. Lehto on kuluvalla viikolla ilmoittanut sekä 542 asunnon myynnistä ja rakentamisesta että mittavasta esisopimuksesta 254 asunnon myynnin osalta.

”Tarjouksella haluamme edelleen vauhdittaa sijoittajien kohderyhmien kauppoja kovasti kilpaillussa markkinassa. Uskomme tarjouksen luovan edellytyksiä riskittömämmän asuntosijoituksen tekemiseen. Viime aikojen kokemukset osoittavat, että kohtuuhintainen ja laadukas asunto hyvällä sijainnilla on kiinnostava yhtälö myös kilpaillussa markkinassa”, toteaa Petri Kuutti.

Lisätietoja:

  • Lehto Profit -24 kk vuokratuottotakuu: myyntijohtaja Petri Kuutti, Lehto Asunnot Oy, puh. 040 773 2209
  • Sijoitusasunnot (suurasiakkaat): sijoitusjohtaja Mikko Jalava, Lehto Asunnot Oy, puh. 050 424 0813

 
Lue lisää:

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä