Takaisin Meille töihin -osioon

Juho rakentamisen revoluution eturintamassa – innovaatioita ja tekemisen meininkiä

”On mahtavaa olla talousohjatun rakentamisen ammattilainen. Se on alusta asti tuntunut omalta jutulta. Rakentajana on hienoa olla tekemässä mahdollisimman hyvin käyttötarkoitusta palvelevia tiloja edullisesti”, sanoo vastaava työnjohtaja Juho Jussila.

Juho on huomannut työssään, että perinteisestä rakentamisesta poikkeavalle Lehdon toimintamallille riittää kysyntää, vaikka muuten rakennusalalla oli taannoin hiljaisempaa. Kun työnantaja kasvaa ja menestyy, on helppo luottaa myös omaan tulevaisuuteen.

”Hetkeäkään ei ole tuntunut, että työt voisivat loppua. Päinvastoin. Siksi on hyvin uskaltanut ottaa asuntolainaa ja tehdä muitakin suunnitelmia.”

Työnjohtajasta nopeasti vastaavaksi työnjohtajaksi edenneen Juhon neljä Lehto-vuotta ovat vieneet mukaan moneen hankkeeseen. Kokemuksen karttuessa myös neliöt ja kustannukset ovat kasvaneet. Opiskelujen loppupuolen työharjoittelu sujui Kuopiossa kauppakeskus Matkuksessa muun muassa H&M:lle tiukasti konseptoituja liiketiloja rakentaessa.

”Tammiston Pelican-varastohotelli oli itselle merkittävä ja haastava kohde vastaavana työnjohtajana. Sen jälkeen olin sijaistavana vastaavana yli 70 asunnon korjausrakentamishankkeessa. Siitä sitten 11 000 neliön kauppakeskustyömaalle Muurameen ja niin edelleen.”

Vastuuta on saanut kantaa koko ajan enemmän ja vaikutusmahdollisuudet ovat hyvät, Juho kiittää.

”Täältä mestaritasolta voin milloin vain kävellä yksikön johtajatason kanssa juttusille, kynnys on matala. Olen pystynyt vaikuttamaan esimerkiksi hankkeiden runkoratkaisuihin ja muutenkin Lehdolla saa oman näkemyksen esiin. Mestarina työnkuva on laajempi kuin missään muualla, ja minusta se on hienoa.”

”Täällä rehellisyys on minulle se ykkösjuttu. Voin luottaa toimintaan ja seisoa itsekin asioiden takana. Tämä ei rakennusalalla aina ole itsestään selvää.”

”On kiva olla töissä Lehdolla, ja olen suositellut firmaa tutuille tällä perusteella. Täällä on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki. Esimiehet eivät takerru epäoleellisiin asioihin vaan heitä kiinnostaa työmaa ja sen eteneminen. Ja totta kai fyysiset työolosuhteet ja työvälineet ovat kunnossa.”

Juho, kenelle suosittelet työpaikaksi Lehtoa? Ja miksi.

  • Töitä, vastuuta, vaikutusmahdollisuuksia!
  • Laajemmat työnkuvat työmaan työnjohtajana
  • Talousohjattu rakentaminen menee kuin kuumille kiville: tietää että töitä riittää
  • Tekevälle on hyvät uramahdollisuudet tarjolla
  • Pörssilistautuneessa yrityksen kansainväliset mahdollisuudet

Arvot

Tehokkuus

Liiketoimintamme on kannattavaa ja taloudellisuus ohjaa toimintaamme. Tunnemme tavoitteemme ja kannamme vastuun tehtävistämme.

Rohkeus

Tartumme yrittäjämäisesti ja innolla uusiin mahdollisuuksiin. Kehitämme rakentamisen yleisiä toimintamalleja ja kasvamme alaa nopeammin.

Vastuullisuus

Talousohjattu toimintamallimme takaa suunnittelun ja rakentamisen korkean laadun. Olemme luotettava kumppani kaikille sidosryhmille.

Asiakaskeskeisyys

Toimintamme vastaa aina asiakkaiden tarpeisiin. Asiakaslupauksemme mukaisesti tuotamme heille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä.

Yhteisöllisyys

Jokaisella on oikeus kokea tekevänsä mielekkäitä työtehtäviä arvostettuna työyhteisön jäsenenä, sekä nauttia työpaikan kannustavasta ilmapiiristä.