Takaisin Meille töihin -osioon

Seija viihtyy innostavassa ilmapiirissä pitkän uran parhaassa työpaikassa

Kun on 19-vuotiaana aloittanut rakennusalalla, sitä luulisi eläkepäivien houkuttelevan vuosikymmenten uurastamisen jälkeen. Ei kuitenkaan hankintapäällikkö Seija Jokelaa, joka jaksaa yhä motivoitua Lehdon erilaisesta tavasta rakentaa.

”Jo työhaastattelussa tuntui, että tämä on hyvä juttu joka pitää itse kokea. Että voiko tällaista oikeasti olla. Sillä vakioinnista monet puhuvat, mutta kukaan ei pysty sitä toteuttamaan. Ja täällä se on meidän työtapa”, Seija innostuu.

Vuoden työmaainsinöörikokemusta lukuun ottamatta koko uransa hankinnassa työskennellyt Seija on nähnyt ja kokenut suuria rakennusyhtiöitä Suomessa ja Ruotsissa. Lehdolla saa viihtymään koko alaa eteenpäin vievä yrityskulttuuri.

”Täällä on tekemisen meininki ja koko ajan keksitään uutta rakennusalalle. Innovaatioilla on siivet”, hän kiteyttää.

Seija sanoo arvostavansa alan perinteistä poikkeavaa työpaikkaa myös siksi, että Lehdolla annetaan arvoa yksilöille ja ahkeruudelle. Ruotsin vuosien diskuteerauksen jälkeen maistuu Lehdon nopea ja suoraviivainen päätöksenteko.

”Meitä kuunnellaan. Voin todella vaikuttaa projektien toteutukseen ja menestykseen – prosesseihin ja valmiiseen tuotteeseen.”

”Nautin innostavasta ilmapiiristä, jossa jokainen auttaa tarpeen tullen toista. Työssäni ei tarvitse jännittää, meillä on iloinen meininki ja yhteinen tahtotila tuottaa hyvää tulosta ja tyytyväisiä asiakkaita.”

Hankintapäällikkönä Seija hoitaa projektien hankintoja ja vuosisopimuksia. Lisäksi hän on osallistunut voimakkaasti konsernin moniin kehitysprojekteihin. Uusi tapa rakentaa ja erilainen toimintamalli lisää työn kiinnostavuutta.

”Haasteellisuus palkitsee, samoin se, että saan tehdä tulosta työkavereiden ja esimiesten kanssa. Jokainen aamu lähden iloisena töihin. Kyllä Lehto on minulle paras työpaikka ikinä.”

Seija, kenelle suosittelet työpaikaksi Lehtoa? Ja miksi.

  • Ammattilaiselle, jolla on halu vaikuttaa asioihin
  • Joka viihtyy uudistuvassa, erilaisessa rakennusyhtiössä
  • Ahkera ja ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva: siten savutetaan yhteiset tavoitteet ja tulokset.
  • Viihtyy avoimessa kulttuurissa, jossa pidetään ihmisistä huolta.

Arvot

Tehokkuus

Liiketoimintamme on kannattavaa ja taloudellisuus ohjaa toimintaamme. Tunnemme tavoitteemme ja kannamme vastuun tehtävistämme.

Rohkeus

Tartumme yrittäjämäisesti ja innolla uusiin mahdollisuuksiin. Kehitämme rakentamisen yleisiä toimintamalleja ja kasvamme alaa nopeammin.

Vastuullisuus

Talousohjattu toimintamallimme takaa suunnittelun ja rakentamisen korkean laadun. Olemme luotettava kumppani kaikille sidosryhmille.

Asiakaskeskeisyys

Toimintamme vastaa aina asiakkaiden tarpeisiin. Asiakaslupauksemme mukaisesti tuotamme heille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä.

Yhteisöllisyys

Jokaisella on oikeus kokea tekevänsä mielekkäitä työtehtäviä arvostettuna työyhteisön jäsenenä, sekä nauttia työpaikan kannustavasta ilmapiiristä.