Hybridi-hankkeet

Rakennuskokonaisuus eri käyttötarkoituksilla

Hybridihanke on rakennuskokonaisuus, jolla on useita erilaisia käyttötarkoituksia. Kehittyvälle alueella saatetaan tarvita uusien liiketilojen lisäksi asuntoja tai palveluasumista ja näiden yhdistäminen on mahdollista Lehdon hybridimallilla. Rakennamme ekologisia ja energiatehokkaita hybridihankkeita kasvukeskuksiin. 

Menestyvä kauppapaikka! Tutustu Lehdon tarjontaan kauppakeskuksista ja liikekeskuksista!

Hybridirakentamisen edut

Asiantuntijuus ja osaaminen yhdessä

Lehdon eri palvelualueiden yhteistyönä pystymme tarjoamaan asiakkaalle kokonaisratkaisun.

Kustannukset pienevät

Kun yksi toimija toteuttaa kokonaisratkaisun tarkasti suunniteltuna, asiakas säästää tärkeän investointinsa kustannuksissa.

Hybridi-hankkeet yhdistää eri tarpeet

Lehdon hybridi-hankkeessa yhdistyvät asiakkaan eri tarpeet käytännölliseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Tarjoamme asiakkaallemme ympäristön, joka mahdollistaa keskittymisen oman liiketoimintansa ytimeen. Lehto luo tilat yrityksesi tulevaisuudelle.

Lehdolla on käynnistymässä useita isoja ja erilaisia toimintoja yhdistäviä hankkeita pääkaupunkiseudulle

Vantaan Kivistön palvelukeskittymästä kohtaamispaikka

Tikkurilaan valmistuva toimitalo hybridihankkeena

Vantaan Tikkurilaan rakentuva uusi toimitalo on loistava esimerkki Lehdon hybridihankkeesta. Hanke koostuu kahden osakokonaisuudesta; monitilatoimistorakennuksesta sekä asunnoista. Monitilatoimistorakennukseen on suunniteltu katutasokerroksen liiketilat, kaupungin käyttöön tulevat toimitilat sekä maanalainen pysäköintilaitos. Lehto toteuttaa omaperusteisesti 100 asuntoa toimitalon yhteyteen.

Tikkurilan hankkeessa Lehdon asiantuntemus ja osaaminen pääsee oikeuksiinsa, sillä yhtiön eri palvelualueiden yhteistyönä pystymme tuottamaan kaupunkilaisia tukevan kokonaisratkaisun. Kaupunki investoi toimitilaratkaisun ja Lehto puolestaan tuottaa asuntorakentamisen kokonaisuuden.

Lue hankkeesta lisää tiedotteesta

Lehdon ja NREP:in hotelli- ja asuinrakentamisen yhdistävät tornitalot Malmille

Lehto rakentaa NREP:lle merkittävän kaksoistornitalon, jonka toiseen torniin kehitetään asuntoja ja toiseen NREP:n konseptoima, hotellitason palvelut ja kodin mukavuuden yhdistävä Noli Studios.

16-kerroksiseen kohteeseen tulee 143 asuntoa ja 238 Noli-studiota. Kiinteistökokonaisuuteen on suunnitteilla myös ravintolatiloja, tornien yhteiskäyttötiloja, saunaosasto sekä mittavat tilat pyörien säilytykseen. Kohde sijaitsee erinomaisten joukkoliikenneyhteyksien päässä, ja kortteliin on suunniteltu myös yksikerroksinen pysäköintilaitos.

Lue hankkeesta lisää tiedotteesta

Vantaan Kivistön palvelukeskittymään muuntojoustavat tilat

Hyvien kulkuyhteyksien päässä, Hämeenlinnan väylän viereen rakentuu Vantaan Kivistön palvelukeskittymä. Tilasta on tarkoitus muodostua koko Kivistön alueen kohtaamispaikka.

Lehto ja Vantaan kaupunki ovat allekirjoittaneet sopimukset maanvuokraukseen ja palvelukeskuksen toteutukseen liittyen. Lisäksi Lehdon ja  Vantaan kaupungin kesken on allekirjoitettu kaupungin vuokratiloihin liittyvät sopimukset, jotka koskevat terveysasemaa ja kaupunkikulttuurin (kirjasto, nuorisotilat) tiloja.

Kivistön palvelukeskukseen on suunniteltu mm.:

  • päivittäistavarat
  • kahvilat ja ravintolat
  • julkiset palvelut, kuten kirjasto, terveysasema
  • lähipalvelut, kuten posti ja apteekki
  • hyvinvointipalvelut, kuten kuntokeskus

 

Valmistuessaan Kivistön palvelukeskittymä tarjoaa menestyvät liiketilat, jonka kaikki tilat on suunniteltu muuntojoustavaksi ja liiketilojen koko voidaan optimoida tarpeen mukaan. 

Tutustu Kivistön palvelukeskittymän hankkeeseen!

Soita
asiantuntijallemme

Herätimmekö kiinnostuksesi!

Oletko kiinnostunut hybridihankkeista? Täytä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen ja olemme sinuun yhteydessä!