Ideapark Seinäjoki

Lehdolla on juuri käynnistymässä Ideapark-kauppakeskuksen rakennustyöt Seinäjoella. Hanke onkin mittava: kauppakeskus sisältää 66 000 m2 ja siihen on suunniteltu tilat noin sadalle liiketilalle.

Rakennusurakan on tarkoitus valmistua siten, että kauppakeskuksen avajaisia vietetään marraskuussa 2019. Aiemmin Lehto onkin jo rakentanut yhden Ideaparkin Ouluun.

Tule rakentamaan Seinäjoen Ideaparkia – avoimet työpaikat

Ota yhteyttä!

Jos uusi työpaikka toimitilapuolella innostaa, tartu puhelimeen ja ota meihin yhteyttä:

Sähköprojektipäällikkö

► Tiedustele lisää projektipäälliköltämme Pekka Heikkilältä p. 041 462 7768

Maanrakennuksen projektipäällikkö

► Soita lisätietoja maanrakennuksen hankinta- ja laskentajohtajaltamme Erno Sanaksenaholta p. 040 772 4904

Vastaava työnjohtaja, työnjohtaja ja työmaainsinööri

► Ota yhteys työpäällikköömme Jukka Lintulahteen p. 040 748 9319 (tekstiviestitse tavoittaa parhaiten)

Rakennusalan työpaikat Lehdolla

Lehto on laajentunut viime vuosina valtavasti, ja tällä hetkellä meillä työskenteleekin yli 1 300 henkeä. Lehdon hankekanta on vakaa, ja tiedämme yleensä tulevat projektit vähintään kahden vuoden päähän, jolloin voimme taata työntekijöillemme pitkän sitoutumisen sekä mahdollisuuden uransa kehittämiseen.

Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti uusiin tehtäviin ja viime aikoina käynnistämämme digitaalisen rakennusprosessin LEKA-hanke tarjoaa Lehdolla työskenteleville oikeasti hyvät mahdollisuudet työurallaan etenemiseen.

Rakennamme tietysti toimitiloja, mutta meillä voit päästä työskentelmään myös hyvintointitilojen, asuntojen ja korjausrakentamisen parissa – ja mikä parasta, voit itse päättää mihin haluat suuntautua. Töitä kyllä riittää tekijälle.

Lehto on talousohjatun rakentamisen edelläkävijä, mutta se ei tarkoita sitä, että työntekijöistä puristetaan kaikki mehut; päin vastoin Lehdon talousohjattu rakentaminen tarkoittaa sitä, että koko prosessi suunnitellaan oman talon sisällä niin, että rakennusvaiheessa ei tarvitse miettiä, että mihinkäs se putki nyt vedetään kun edessä on oviaukko.