Ideapark Seinäjoki

Lehdolla on käynnistynyt Ideapark-kauppakeskuksen rakennustyöt Seinäjoella. Hanke onkin mittava: kauppakeskus sisältää 66 000 m2 ja siihen on suunniteltu tilat noin sadalle liiketilalle. Kauppakeskukseen tulevista liikkeistä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Rakennusurakan on tarkoitus valmistua siten, että kauppakeskuksen avajaisia vietetään marraskuussa 2019. Aiemmin Lehto onkin jo rakentanut yhden Ideaparkin Ouluun.

Rekrytointikampanjamme päättyi elokuun alkupuolella. Mikäli Ideaparkin parissa työskentely vielä kiinnostaa, otathan yhteyttä työpäällikköömme Jukka Lintulahteen p. 040 748 9319 (tekstiviestitse tavoittaa parhaiten).

Rakennusalan työpaikat Lehdolla

Lehto on laajentunut viime vuosina valtavasti, ja tällä hetkellä meillä työskenteleekin yli 1 300 henkeä. Lehdon hankekanta on vakaa, ja tiedämme yleensä tulevat projektit vähintään kahden vuoden päähän, jolloin voimme taata työntekijöillemme pitkän sitoutumisen sekä mahdollisuuden uransa kehittämiseen.

Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti uusiin tehtäviin ja viime aikoina käynnistämämme digitaalisen rakennusprosessin LEKA-hanke tarjoaa Lehdolla työskenteleville oikeasti hyvät mahdollisuudet työurallaan etenemiseen.

Rakennamme tietysti toimitiloja, mutta meillä voit päästä työskentelmään myös hyvinvointitilojen, asuntojen ja korjausrakentamisen parissa – ja mikä parasta, voit itse päättää mihin haluat suuntautua. Töitä kyllä riittää tekijälle.

Lehto on talousohjatun rakentamisen edelläkävijä, mutta se ei tarkoita sitä, että työntekijöistä puristetaan kaikki mehut; päin vastoin Lehdon talousohjattu rakentaminen tarkoittaa sitä, että pidämme itse kiinni jo arkkitehdin kynästä ja pääsemme aidosti vaikuttamaan koko rakentamisen prosessiin itse.

Lue lisää talousohjatusta rakentamisesta täällä!