Search
Close this search box.

Julkisyhteisöt

Monipuolisia ratkaisuja julkisyhteisöille

Tavoitteenamme on, että uusien, toimivien tilojen rakennuttaminen olisi asiakkaalle helppo ja huoleton vaihtoehto. Olemme rakentaneet oppimista tukevia kouluja, turvallisia päiväkoteja ja aktiivisessa käytössä olevia liikuntahalleja.

Lehdon koulut mietitään pedagogisuus edellä!

Palvelumme julkisyhteisölle

Koulut

Nykyaikaiset oppimisympäristöt

Päiväkodit

Leikkiä ja lepoa turvallisessa ympäristössä

Liikunta-areenat

Tilaa kuntoiluun ja huippu-urheiluun

Monipuoliset toimitilat

Tiloja, joissa menestytään.

UKK - usein kysytyt kysymyksen julkisrakentamisesta

Tutustu referensseihimme

Referenssit

Kunnan helppo valinta

Lehdon tarjoamat ratkaisut ovat julkisyhteisön helppo valinta. Tarjoamme kunnalle ratkaisut aina yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla. Kustannukset eivät karkaa ja projekti menee helposti eteenpäin, kun sillä on yksi valtuutettu tekijä.

Suunnittele ja rakenna -malliset (S&R) urakat ovat kunnille helppo ratkaisu. Kun toteutus ja suunnittelu ovat saman tekijän päädyssä, aikataulut ja budjetti ovat hallitusti yksissä käsissä. Kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja toiveita suunnittelussa ja tarjoamme ratkaisukeskeisiä vaihtoehtoja. Niiden perusteella yhteistyö menee eteenpäin. Toteutamme kunnalle heidän käyttötarkoituksiinsa parhaimmalla tavalla sopivat, nykyaikaiset tilat.

Kilpailullinen neuvottelumenettely SR-urakan hankintamenettelynä

Kilpailullisella neuvottelumenettelyllä tarkoitetaan sellaista hankintamenettelyä, jossa hankintayksikkö neuvottelee menettelyyn hyväksyttyjen ehdokkaiden kanssa löytääkseen yhden tai usean ratkaisun, joka vastaa sen tarpeita. Tämän ratkaisun perusteella menettelyyn valittuja ehdokkaita pyydetään tekemään tarjous.

Kilpailullinen neuvottelumenettely on selkeästi kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa etsitään yhdessä asiakkaan kanssa haluttu ratkaisumalli tai ratkaisumallit ja toisessa vaiheessa laaditaan näihin ratkaisumalleihin perustuvat tarjoukset.

Kilpailullinen neuvottelumenettely yhdistettynä SR-urakkaan tuo julkisissa hankkeissa parhaan mahdollisen ratkaisun toiminnallisesti ja taloudellisesti, kun valintaperusteena käytetään kokonaistaloudellista edullisuutta.

Suunnittele- ja rakenna –urakka (eli SR-urakka) tunnetaan myös nimellä kokonaisvastuu-urakka (KVR-urakka). Urakkamuodosta käytetään myös nimitystä avaimet käteen –urakka, sillä tässä urakkamuodossa urakoitsija sekä suunnittelee että suorittaa varsinaisen rakennustyön. Me Lehdolla toteutamme hankkeet suunnittelemalla ja toteuttamalla ne itse. Näin pystymme palvelemaan asiakasta parhaiten hyödyntämällä osaamistamme, teollista valmistustamme ja vakioitua/uusia innovatiivisia ratkaisuja. Meillä työskentelee osaavia suunnittelupäälliköitä, arkkitehteja, talotekniikan asiantuntijoita ja tuotannon moniosaajia. Lehto Tilat pystyy lupaamaan asiakkaillemme yhden sopimuksen, kiinteän hinnan, sovitun muuttopäivän yhdessä sovitulla urakan sisällöllä ja laadulla. Me kannamme vastuun sekä suunnittelusta että toteutuksesta. Meille tärkeää on kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeet saavuttaaksemme yhteisen tavoitteen asiakkaan toimintaa palvelevista tiloista.

Iin Haminan koulu on toiveiden koulu

Tilat käyttöön edullisesti ja nopealla läpimenoajalla

Pienet kustannukset ja nopeat läpimenoajat onnistuvat tehdastuotantomme ja tehdasvalmisteiden tuotteiden ansiosta. Tehtaamme sijaitsevat Suomessa, joista seinäelementtejä ja suurkattoelementtejä Oulaisissa ja Hartolassa.

Esivalmistetut tehdastuotteet ovat taatusti laadukkaita ja kuivaketju säilyy läpi linjan. Valmiit tehdastuotteet nopeuttavat työmaavaihetta ja rakennus pääsee nopeasti käyttöön ja tuottamaan palveluja.

UKK – Usein kysyttyä julkisrakentamiseen liittyen

Asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät jokaisen sivun alapuolelta. Esimerkiksi sivun lehto.fi/julkisyhteisot alaosassa on myyntihenkilöiden yhteystiedot.

Rakennamme ympäri Suomea uusia toimitiloja.

Referenssisivuilta löydät tiedot Lehdon rakentamista kouluista ja/tai päiväkodeista.

Pyrimme rakentamaan kestäviä ja energiatehokkaita toimitiloja. Tuomme asiakkaille ratkaisuja, jotka edistävät toimitilojen ekologisuutta ja kestävyyttä. Käytämme rakentamisessa viimeisintä tekniikkaa ja kotimaista tehdastuotantoa. Lehto on myös osana Green Building Councilia tekemässä hiilineutraalia, kiertotalouden mukaista ja kestävää elämäntapaa tukevia ratkaisuja luonnolliseksi osaksi kaikkea kiinteistö- ja rakennusalan toimintaa.

Lue lisää Lehdon vastuullisuudesta!

Teollinen rakentaminen tarkoittaa sitä, että rakentamisen haastavat työvaiheet siirretään työmailta tehtaisiin ja samalla sään armoilta sisätiloihin. Tehtailla rakennustyö on tehokasta ja tuotannossa pysyy kuivaketju. Sarjatuotannon etu on laadun jatkuva paraneminen. Tutustu lisää Lehdon tehdastuotantoon!

Jo muutamassa viikossa voimme toimittaa päätöksentekijöille ja teknisille asiantuntijoille arkkitehtiluonnokset, hintatiedot ja toimitussisällön. Rakennamme nykyaikaisen ja toimivan koulun nopeasti ja kustannustehokkaasti – opiskelun uudessa koulussa voi aloittaa jopa vuoden kuluttua rakentamispäätöksestä.

Esivalmistetut tehdastuotteet ovat taatusti laadukkaita ja kuivaketju säilyy läpi linjan. Näin varmistetaan, että käytetyt rakennusmateriaalit edistävät tervettä sisäilmaa. Lisäksi viiden vuoden laajennetun takuun lisäksi huolehdimme kiinteistösi etävalvonnasta ja huolenpidosta takuuaikana.

Varmistamme hankkeen pysymisen aikataulussa pitämällä projektin erilaiset työvaiheet omissa käsissämme aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Olemme tuoneet rakentamiseen sekä suunnitteluvaiheeseen tehokkuutta vakioimalla toimintamallimme. Myös yhtiömme kotimainen, teollinen esivalmistus, tuo nopeutta hankkeisiin – laadusta tinkimättä.

Hanke hinnoitellaan jo suunnitteluvaiheessa asiakkaan budjetin mukaan. Lisäksi sopimalla asiat tarkasti etukäteen ja sitoutumalla yhteisiin sopimuksiin sekä hyväksyttyihin rakennustapaohjeisiin rakentamisen aikainen säätäminen vähenee ja kustannustehokkuus paranee.

Lehto Group Oyj julkaisee talousraporttinsa neljä kertaa vuodessa sekä näiden lisäksi vuosikertomuksen. Raportit ja esitykset -sivuilta löydät Lehdon julkaisemat taloudelliset raportit ja esitykset.

Hankkeen sopimuksessa sovitaan projektin takuuajasta ja Lehto noudattaa Rakennusteollisuuden yleisten sopimusehtojen (YSE 1998) mukaista takuuaikaa, ellei muuta olla erikseen sovittu. Vastaamme siitä, että hankkeen lopputulos on aina sopimuksen mukainen.

Pieksämäen Naarajärven alue sai  uuden päiväkotikoulun kesällä 2021, kun Lehdon suunnittelema ja rakentama Maaselän päiväkotikoulu valmistui.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro tarpeestanne. Palvelumme ovat saatavilla kaikkialle Suomeen.