Julkisyhteisöt

Monipuolisia ratkaisuja julkisyhteisöille

Tavoitteenamme on, että uusien, toimivien tilojen rakennuttaminen olisi asiakkaalle helppo ja huoleton vaihtoehto. Olemme rakentaneet oppimista tukevia kouluja, turvallisia päiväkoteja ja aktiivisessa käytössä olevia liikuntahalleja.

Lehdon koulut mietitään pedagogisuus edellä!

Palvelumme julkisyhteisölle

Koulut

Nykyaikaiset oppimisympäristöt

Päiväkodit

Leikkiä ja lepoa turvallisessa ympäristössä

Liikunta-areenat

Tilaa kuntoiluun ja huippu-urheiluun

Monipuoliset toimitilat

Tiloja, joissa menestytään.

Tutustu referensseihimme

Kunnan helppo valinta

Lehdon tarjoamat ratkaisut ovat julkisyhteisön helppo valinta. Tarjoamme kunnalle ratkaisut aina yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla. Kustannukset eivät karkaa ja projekti menee helposti eteenpäin, kun sillä on yksi valtuutettu tekijä.

Suunnittele ja rakenna -malliset (S&R) urakat ovat kunnille helppo ratkaisu. Kun toteutus ja suunnittelu ovat saman tekijän päädyssä, aikataulut ja budjetti ovat hallitusti yksissä käsissä. Kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja toiveita suunnittelussa ja tarjoamme ratkaisukeskeisiä vaihtoehtoja. Niiden perusteella yhteistyö menee eteenpäin. Toteutamme kunnalle heidän käyttötarkoituksiinsa parhaimmalla tavalla sopivat, nykyaikaiset tilat.

Kilpailullinen neuvottelumenettely SR-urakan hankintamenettelynä

Kilpailullisella neuvottelumenettelyllä tarkoitetaan sellaista hankintamenettelyä, jossa hankintayksikkö neuvottelee menettelyyn hyväksyttyjen ehdokkaiden kanssa löytääkseen yhden tai usean ratkaisun, joka vastaa sen tarpeita. Tämän ratkaisun perusteella menettelyyn valittuja ehdokkaita pyydetään tekemään tarjous.

Kilpailullinen neuvottelumenettely on selkeästi kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa etsitään yhdessä asiakkaan kanssa haluttu ratkaisumalli tai ratkaisumallit ja toisessa vaiheessa laaditaan näihin ratkaisumalleihin perustuvat tarjoukset.

Kilpailullinen neuvottelumenettely yhdistettynä SR-urakkaan tuo julkisissa hankkeissa parhaan mahdollisen ratkaisun toiminnallisesti ja taloudellisesti, kun valintaperusteena käytetään kokonaistaloudellista edullisuutta.

Suunnittele- ja rakenna –urakka (eli SR-urakka) tunnetaan myös nimellä kokonaisvastuu-urakka (KVR-urakka). Urakkamuodosta käytetään myös nimitystä avaimet käteen –urakka, sillä tässä urakkamuodossa urakoitsija sekä suunnittelee että suorittaa varsinaisen rakennustyön. Me Lehdolla toteutamme hankkeet suunnittelemalla ja toteuttamalla ne itse. Näin pystymme palvelemaan asiakasta parhaiten hyödyntämällä osaamistamme, teollista valmistustamme ja vakioitua/uusia innovatiivisia ratkaisuja. Meillä työskentelee osaavia suunnittelupäälliköitä, arkkitehteja, talotekniikan asiantuntijoita ja tuotannon moniosaajia. Lehto Tilat pystyy lupaamaan asiakkaillemme yhden sopimuksen, kiinteän hinnan, sovitun muuttopäivän yhdessä sovitulla urakan sisällöllä ja laadulla. Me kannamme vastuun sekä suunnittelusta että toteutuksesta. Meille tärkeää on kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeet saavuttaaksemme yhteisen tavoitteen asiakkaan toimintaa palvelevista tiloista.

Iin Haminan koulu on toiveiden koulu

Tilat käyttöön edullisesti ja nopealla läpimenoajalla

Pienet kustannukset ja nopeat läpimenoajat onnistuvat tehdastuotantomme ja tehdasvalmisteiden tuotteiden ansiosta. Tehtaamme sijaitsevat Suomessa, joista seinäelementtejä ja suurkattoelementtejä Oulaisissa ja Hartolassa.

Esivalmistetut tehdastuotteet ovat taatusti laadukkaita ja kuivaketju säilyy läpi linjan. Valmiit tehdastuotteet nopeuttavat työmaavaihetta ja rakennus pääsee nopeasti käyttöön ja tuottamaan palveluja.

Tutustu Liminkaan rakentamaamme Ojanperänkankaan kouluun, jonka etuna on monikäyttöiset tilaratkaisut!

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kerro tarpeestanne. Palvelumme ovat saatavilla kaikkialle Suomeen.