Koulut

Nykyaikaiset oppimisympäristöt

Lehdon koulut tarjoavat kunnille laadukkaita ja nykypäivän tarpeet huomioivat oppimisympäristöt.

Iin Haminan koulu on toiveiden koulu

Koulut muokkautuvaan tarpeeseen

Suunnittelu tukemaan pedagogiikkaa

Koulut suunnitellaan yksilöllisesti, yhdessä sen käyttäjien kanssa.

Hyödyllinen kilpailutus

Kilpailuttamalla suunnittelun ja rakentamisen yhdessä, kunta saavuttaa aika- ja kustannushyötyjä.

Käyttäjät huomioiden

Koulut suunnitellaan toiveet huomioiden.

Moderni monimuotoinen opetustila

Nykypäivän opetustilat ovat viihtyisiä ja monimuotoisia. Tämä toteutuvat myös Lehdon kouluissa.

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kilpailukykyinen hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on sitova suunnitteluratkaisuun perustuen eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Tutustu referensseihimme

Tehdään uusi koulu yhdessä!

Lehto tarjoaa nykyaikaisia, uuden ajan oppimisympäristöjä, joiden älykkäät tilaratkaisut ovat syntyneet yhdessä opetusalan ammattilaisten kanssa – Lehdon innovaatioita hyödyntäen!

Suunnittelemme jokaisen koulun yksilöllisesti, yhdessä sen käyttäjien kanssa. Suunnittelussa huomioidaan aina tilojen käyttökelpoisuus myös iltaisin ja viikonloppuisin esim. harrastustoimintaa tai juhlatilaisuuksia varten. Halutessanne voitte myös vuokrata meiltä uuden, terveen ja toimivan koulun.

Kilpailuttamalla suunnittelun ja rakentamisen yhdessä, saavutatte merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Me Lehdossa toimimme yhden sopimuksen periaatteella, sovitussa aikataulussa ja kilpailukykyiseen hintaan.

Helppo ja vaivaton ratkaisu

Lehdon koulut suunnitellaan käyttäjien tarpeita ja kunnan toiveita kuunnellen – taloutta unohtamatta! Jo muutamassa viikossa voimme toimittaa päätöksentekijöille ja teknisille asiantuntijoille arkkitehtiluonnokset, hintatiedot ja toimitussisällön.

Rakennamme nykyaikaisen ja toimivan koulun nopeasti ja kustannustehokkaasti – opiskelun uudessa koulussa voi aloittaa jopa vuoden kuluttua rakentamispäätöksestä! Helppo ja vaivaton Avaimet käteen -toimitus sisältää halutessasi myös kalusteet, asfaltit, nurmet, leikkipaikat, pelikentät, pyörätelineet jne! Voit myös vuokrata uuden koulun kauttamme!

Iin Haminan koulu on toiveiden koulu

Monikäyttöiset ja terveelliset tilaratkaisut

Lehdon kouluissa myös piha-alue voi toimia opetustilana. Myös viihtyisät ja tilavat aulatilat toimivat rentona oleskelutilana, kuin myös opetus- ja ryhmätyötiloina. Kunta voi vuokrata monikäyttöisiä tiloja iltaisin ja viikonloppuisin esim. harrastustoimintaan tai juhlatilaisuuksiin.

Kaikki ratkaisut ovat räätälöitävissä toiveiden mukaan. Suunnittelussa otamme huomioon uuden opetussuunnitelman mukaiset opetussolut, luovan työn tilat, keittiö- ja ruokalatilat sekä monikäyttöiset liikuntatilat ja henkilökuntatilat.

Uuden ajan opetustilat ovat viihtyisiä ja monimuotoisia. Niistä löytyvät sopivat opiskelupaikat niin yksilötyöskentelyyn kuin ryhmätyöskentelyyn. Tilaratkaisut tukevat uutta oppimiskäsitystä, joka korostaa oppilaan roolia aktiivisena toimijana ja oppimista vuorovaikutuksena.

Kilpailuta järkevästi

Talousohjattu toimintamalli varmistaa rakentamisen laadun, nopeuttaa kouluhankkeen läpivientiä ja on tilaajalle turvallisin, helpoin ja ylivoimaisesti kustannustehokkain ratkaisu. Lehto suosittelee kilpailutusmallia, jossa rakentaja ohjaa suunnittelua – aina tilaajan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.

Viiden vuoden laajennetun takuun lisäksi huolehdimme kiinteistösi etävalvonnasta ja huolenpidosta takuuaikana.

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Ilmajoen kunta sai uuden päiväkodin elokuussa 2018, kun Lehdon suunnittelema ja rakentama Keskustan päiväkoti valmistui

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Palveluverkostomme yltää kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme oheisen lomakkeen avulla tai täytä yhteydenottolomake.