Search
Close this search box.

Sijoita asuinkiinteistöihin

Asuinkiinteistöihin sijoittaminen kannattaa!

Lehto on kokenut institutionaalisten sijoittajien kumppani myös asuinkiinteistöissä. Kohteemme valmistuvat sovitussa ajassa ja ne sijoittuvat kasvukeskuksiin hyville sijainneille. Optimoimme huoneistojakaumat, keskipinta-alat ja kiinteistön käyttökulut sijoittajat huomioiden. Lehdon rakentamissa laadukkaissa kodeissa vuokralaiset viihtyvät!

Näin me sen teemme

Tuoton varmistaminen

Tehokas rakennushanke ja optimoitu tuote, jossa kohtuullinen kulutaso.

Valmista sovitussa ajassa

Lehdon kanssa tehdyssä sopimuksessa määritetään aina muuttopäivä.

Optimointi

Huoneistojakauma, keskipinta-alat, käyttökulut.

Ekologisuus

Rakennamme mm. kotimaisesta puusta ja hyödynnämme ekologisuutta vahvasti tukevaa teollista esituotantoa.

Asiakaslupauksemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kiinteä hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on kiinteä eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Tutustu referensseihimme

Referenssit

Ekologinen puukerrostalo valmistuu Hartolan tehtaalla

Lehdon teollisesti valmistettu ja innovatiivinen puukerrostalojen konsepti edustaa jo nyt tulevaisuuden rakentamista. Ekologinen, kotimaisesta sertifioidusta puusta rakennettu konsepti valmistuu pääosin Lehdon Hartolan tehtaalla. Täysin valmiit huoneistomoduulit kuljetetaan työmaalle ja asennetaan nopeasti paikoilleen. Ekologisuutta rakentamiseen tuo paitsi raaka-aine, myös teollisen tuotannon hyödyntäminen, jossa tyypillisesti hukka vähenee ja materiaalit ovat perinteistä rakentamista tehokkaammassa käytössä.

Teollisen tuotannon lisääntyminen on yksi rakennusalan merkittävistä megatrendeistä ja Lehto on Suomessa edelläkävijä tällä saralla. Teollinen tuotanto tuo rakentamiseen ekologisuutta, laatua, tehokkuutta ja sitä kautta myös kustannustehokkuutta. Lisäksi kosteudenhallinta eli rakentamisen kuivaketju pystytään varmistamaan, kun rakennetaan sään suojassa.

Ekologisten tuotantotapojen ja raaka-aineiden lisäksi Lehto hyödyntää mahdollisuuksien mukaan kohteissaan muitakin ympäristöystävällisiä ratkaisuja, kuten maalämpöä ja aurinkoenergiaa.

Mikä selittää puukerrostalojen suosion hurjan kasvun?

Hyvät sijainnit kasvukeskuksissa

Kasvukeskusten hyvillä sijainnilla sijoitettu pääoma on turvassa ja tuotto todennäköistä. Lehto tähtää kohteillaan aina hyviin sijainteihin, tyypillisesti kasvukeskuksiin, joissa viihtyisää asumista tukee toimivat palvelut sekä hyvät liikenneyhteydet.

”Haluamme tarjota asukkaillemme parhaan asumiskokemuksen ja kehittää parempaa kaupunkiasumista vastuullisesti.  Kaikki sopimukseen kuuluvat laadukkaat asunnot sijaitsevat erinomaisilla sijainneilla hyvien palveluiden, ulkoilumahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien varrella ja tukevat meitä kannattavan kasvun luomisessa.”

– Liiketoimintajohtaja Ville Raitio, Kojamo

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Lehdon valtakunnallinen verkosto palvelee sinua, missä ikinä oletkin. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti niin pääsemme ripeästi alkuun!

Lue lisää sopimuksistamme institutionaalisten sijoittajien kanssa