Search
Close this search box.

Sijoita toimitiloihin

Toimitiloihin sijoittaminen kannattaa!

Voisiko investointi toimitiloihin olla Sinulle kiinnostava sijoitusvaihtoehto? Lehto on kokenut toimitilojen hankekehittäjä ja rakentaja. Suunnittelemme ja rakennamme räätälöityjä toimitila-projekteja, etsimme menestyviä vuokralaisia ja pääomalleen tuottoa etsiviä sijoittajia.

Kokeneena kumppanina Lehdolla on toimivat konseptit  kattavasti liiketoiminnan eri alueille. Lisäksi verkostoihimme kuuluu nimekkäistä toimitiloja vuokraavia ketjuja, jotka etsivät omille liiketoiminnoilleen tilaratkaisuja ympäri Suomen.

Olemme kiinnostuneita myös hyviltä liikepaikoilta löytyvistä tonteista! Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan mahdollisista tonttikaupoista tai siitä, miten voisimme yhdessä toteuttaa kestävä ja tuottoisa kokonaisuus tontillesi!

Lehto on kokenut ketjujen kumppani – katso Puuilon Juha Saarelan toimitusjohtajan asiakastarina yhtiöiden pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

Toimitiloihin sijoittaminen Lehdolla

Varma ja luotettava kassavirta

Luotettavat ja liiketoimissaan menestyvät vuokralaiset tuottavat varmaa kassavirtaa sijoittajalle.  Liikepaikat löytyvät hyvien kulkuyhteyksien varrelta ja ovat täten kiinnostavia sijoituskohteita pitkälle tulevaisuuteen

Pääoman tuotto

Pitkäaikainen kokemus toimitiloista tukee myös tavoitteitasi: pystymme takaamaan sijoittajalle tuottotason jo projektin suunnitteluvaiheessa (valmiit vuokrasopimukset).

Tehokas rakennusprosessi

Konseptoidulla, talousohjatun rakentamisen mallilla rakennusvaihe sujuu tehokkaasti ja uudet tilat saadaan tuottamaan nopeasti. Lisäksi toimintatapamme takaa sen, että projekti pysyy budjetissa.

Ketterä hankekehitys

Pitkän kokemuksemme ja vahvan kontaktiverkostomme avulla pystymme kehittämään nopeasti hankkeita, joissa vuokralaiset ja sijoittajat löytävät toisensa.

Näin me sen teemme

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kiinteä hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on kiinteä eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus, toimitussisältö ja laatutaso ovat tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Tutustu referensseihimme

Referenssit

Hajauta portfoliosi riskiä toimitilojen avulla

Kiinteistösijoittamisen maailmassa toimitilat ovat ehkä se osa-alue, joka ei tule niin helposti vastaan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Toimitiloihin sijoittaminen on kuitenkin kiinnostava vaihtoehto, joka kannattaa tutkia. Toimitiloista saa vakaata vuokratuottoa ja sijoitus voi toimia mainiosti esimerkiksi portfoliosi riskinhajauttamisen näkökulmasta.

Mistä vuokralaiset?

Toimitiloja myydään usein valmiiksi vuokrattuna. Tyypillisesti meillä Lehdolla vuokrasopimukset tehdään ensin, jonka jälkeen kiinnitämme sijoittajan mukaan hankkeeseen. Tämä tekee toimitilasijoittamisesta verrattain vaivattomamman vaihtoehdon: esimerkiksi asuntosijoittamisessa vuokralaisen joutuu usein hankkimaan itse. Valmiiksi vuokratun kohteen tuotto on helppo laskea. Velkavivun suunnittelu on huomattavasti helpompaa, kun tiedetään, millaista vuokratuloa on saatavilla. Vuokrasopimukset tehdään myös heti vuosikausiksi eteenpäin.

Lehto on tehnyt vuosia yhteistyötä Suomen suurimpien kauppaketjujen ja muiden luotettavien vuokralaisten kanssa. Esimerkiksi Lehto ja Puuilo ovat rakentaneet jo seitsemän myymälää ympäri Suomen. Pitkän yhteistyön turvin hankkeet käynnistyvät nopeasti ja toteutus on tehokasta. Lue lisää Puuilon referenssitarinasta!

Olemme mainio kumppani yhdistämään sinut juuri sinua kiinnostavaan toimitilakohteeseen.

Lue Salkunrakentajan näkemyksiä toimitila-sijoittamisesta

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Lehdon valtakunnallinen verkosto palvelee sinua, missä ikinä oletkin. Otamme sinuun yhteyttä nopeasti niin pääsemme ripeästi alkuun!