Uusi liiketila menestykseesi!

Kivistön palvelukeskittymästä kohtaamispaikka

Kivistön uusi palvelukeskittymä sijaitsee Vantaan Kivistön kaupunginosassa, erinomaisten raideliikenneyhteyksien varrella olevalla kasvavalla asuinalueella. Vuoteen 2030 mennessä Kivistön asukasluvun on ennustettu nousevan yli
26 000:een ja jo nyt uuden palvelukeskittymän alueella asuu n. 15 300 asukasta.

Lähikauppakeskukselle tyypillistä on tiheä ja nopea asiointi. Kivistön palvelukeskittymästä tulee lähiasukkaiden arjen ostos- ja kohtaamispaikka, jossa asioidaan päivittäin ja halutaan helposti saavutettavia palveluita. Kivistön suuralueella valtaosa asukkaista on nuoria ja keski-ikäisiä aikuisia ja lapsiperheitä ja erityisesti 30–44-vuotiaiden määrän odotetaan lähitulevaisuudessa kasvavan.

Kivistön nimikilpailu päättyi 31.12.2021 - kiitos vastaajille!

Kivistön odotetulle lähipalvelukeskukselle halutaan uusi, suuhun sopiva ja helposti muistettava nimi. Tästä syystä Kivistön hankekehittäjä Lehto Group Oyj sekä kiinteistöosakeyhtiön omistaja Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt käynnistivät 25.11.2021 nimikilpailun suurelle yleisölle.

Kilpailu päättyi 31.12.2021. Kilpailun voittava nimiehdotus julkaistaan vuoden 2022 alkupuolella. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Fiksu mahdollisuus
kasvattaa liiketoimintaa

Kivistön palvelukeskittymä on arjen uusi kohtaamispaikka. Kivistöläisten ei tarvitse lähteä kauemmaksi perusasiointia varten, kun monipuolinen liikevalikoima vastaa arjen tarpeita. Kivistön alueella on tällä hetkellä hyvin vähän palveluita ja alueella on hyvä potentiaali menestyvälle liiketoiminnalle.

Palvelukeskuksen suunniteltuja palveluita mm.:

  • päivittäistavarat
  • kahvilat ja ravintolat
  • julkiset palvelut, kuten kirjasto, terveysasema.
  • lähipalvelut, kuten posti ja apteekki
  • hyvinvointipalvelut, kuten kuntokeskus

Liiketila hyvien kulkuyhteyksien päässä

Palvelukeskittymä rakennetaan loistavien julkisen- ja kevyenliikenteen yhteyksien solmukohtaan. Liityntäliikenne tuo kohteeseen elävyyttä ja päivittäisen asioinnin asiakkaita. Kevyen liikenteen keskeiset reitit ovat erillään muusta liikenteestä ja mahdollistavat turvallisen saapumisen kaikista suunnista. Palvelukeskittymän lastaus- ja huoltoalueet on sijoitettu mahdollisimman lähelle ympäröivää katuverkkoa. Turvallisilla ratkaisuilla minimoidaan risteävää asiakas- ja huoltoliikennettä. Huoltopiha integroidaan tyylikkäästi rakennuksen arkkitehtuuriin.

Sisäänkäynnit on sijoiteltu siten, että rakennukseen on luontevaa saapua kaikista suunnista. Palvelukeskittymään on sujuvat logistiikan kulkuyhteydet Hämeenlinnanväylältä.

kivistö-kartta

Lisää uuden liiketilan avajaiset kalenteriisi

Kivistön palvelukeskittymän rakentaminen käynnistyy vuoden 2021 alussa ja ensimmäinen vaihe valmistuu vuoden 2022 aikana. Uuden liiketilan avajaiset voi merkitä kalenteriin jo sopimusta tehdessä!

Kivistön palvelukeskittymän alue toteutetaan vaiheittain. Ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan palveluita tarjoava liikekeskus ja seuraavien vaiheiden toteutus etenee joustavasti, tarjoten myöhemmässä vaiheessa mahdollisuudet moninaiselle liike- ja toimitilarakentamiselle.

s- ja huoltoalueet on sijoitettu mahdollisimman lähelle ympäröivää katuverkkoa. Turvallisilla ratkaisuilla minimoidaan risteävää asiakas- ja huoltoliikennettä. Huoltopiha integroidaan tyylikkäästi rakennuksen arkkitehtuuriin.

Sisäänkäynnit on sijoiteltu siten, että rakennukseen on luontevaa saapua kaikista suunnista. Palvelukeskittymään on sujuvat logistiikan kulkuyhteydet Hämeenlinnanväylältä.

Q4-Q1
Rakennuslupa- suunnittelu
2021
Q2-Q4
Rakennus-
työt
2022
2020-2021
Q1-Q2
Rakennusluvan käsittely
2021-2022
Q4
1. vaiheen avaus

Soita
asiantuntijoillemme