Takaisin uutisarkistoon

Lehdolle jo toinen iso urakkasopimus logistiikkakeskuksen rakentamisesta

Lehto Group on solminut urakkasopimuksen tanskalaisen logistiikkayhtiön Frode Laursenin kanssa uuden logistiikkakeskuksen rakentamisesta Keravalle, Kercan alueelle. Logistiikkakeskus tulee olemaan kooltaan noin 27 000 m2. Hankkeen suuruusluokkaa kuvaa se, että rakennuksen ympäri kiertäminen on kilometrin pituinen juoksulenkki. Tällä hetkellä alueella on maansiirtotyöt käynnissä ja hankkeen rakennuslupa on käsittelyssä. Logistiikkakeskus valmistuu elokuussa 2018.

”Nykyaikaisten logistiikkatilojen rakentaminen on ydinosaamistamme. Frode Laursenin logistiikkakeskus on meille hieno uusi projekti isojen hankkeiden sarjassa. Hanke suunnitellaan ja toteutetaan Lehdon talousohjatulla mallilla kustannuksia säästäen. Hyödynnämme esivalmistusta, jotta rakentaminen sujuu työmaalla mahdollisimman nopeasti. Esimerkiksi vesikatto toteutetaan oman tehtaamme patentoiduilla suurkattoelementeillä”, kertoo Toimitila-palvelualueen myyntijohtaja Jukka Pekonen.

”Löysimme Lehdosta erittäin hyvän yhteistyökumppanin, joka ymmärtää logistiikkayhtiön tarpeet ja haasteet. Arvostamme ammattimaista, avointa ja mutkatonta tapaa, jolla yhteistyö Lehdon kanssa on lähtenyt nyt käyntiin”, sanoo Frode Laursenin johtaja Anders Balle.

Lisätietoa:

Jukka Pekonen
Myyntijohtaja
Lehto Group – Toimitilat
+358 40 70 66 121
jukka.pekonen@lehto.fi

Frode Laursen lyhyesti:
Frode Laursen A/S perustettiin 60 vuotta sitten ja on nykyään kansainvälinen yritys, jonka luotettava, tehokas ja dynaaminen toiminta kattaa kokonaisvaltaisesti logistiikan ja toimitilapalvelut. Yrityksellä on yli 2 300 työntekijää, 1 000 rekka-autoa ja 460 000 neliömetriä jaettua varastotilaa, ja se toimii Pohjoismaissa ja Saksassa. www.frode-laursen.com