Takaisin uutisarkistoon

Lehto ja eQ Hoivakiinteistöt allekirjoittivat puitesopimuksen hoivakiinteistöjen rakentamisesta ja myymisestä

Lehto Group Oyj on allekirjoittanut eQ Hoivakiinteistöjen kanssa puitesopimuksen 10 hoivakiinteistön rakentamisesta ja myymisestä ympäri Suomen. Puitesopimuksen kokonaisarvo on 32 miljoonaa euroa. Sopimukseen liittyy lisäksi joitakin optiokohteita. Lehto rakentaa kohteet valmiiksi sekä myy kohteet rahastolle niiden valmistuttua. Kohteiden rakentamisaikainen rahoitus hoidetaan Lehdon toimesta sekä omalla että vieraalla pääomalla.

Sopimuksessa määritetyt kohteet rakennetaan pääosin vanhushoivan sekä erityisryhmien käyttöön.

Kohteiden käyttäjiksi tulee alan valtakunnallisia palvelutuottajia.

”On hienoa tehdä yhteistyötä eQ Hoivakiinteistöjen kanssa. Heidän kanssa yhteistyö on sujunut myös käytännön asioissa erinomaisesti”, kertoo Lehto Groupin Hyvinvointitilat palvelualueen johtaja Tuomo Mertaniemi.

”Sovitussa kokonaisuudessa on erinomaisia uudiskohteita arvostetuilla palvelutuottajilla.  On ilo tehdä Lehdon kanssa taas yhteistyötä ja olla mukana toteuttamassa Suomeen laadukkaita palveluasumiskohteita”, kertoo sijoitusjohtaja Jennifer Eloheimo eQ Hoivakiinteistöistä.

Lisätietoja:

Lehto Group Oyj
Tuomo Mertaniemi
Hyvinvointitilat palvelualueen johtaja
040 7747 661
tuomo.mertaniemi@lehto.fi
Jennifer Eloheimo
sijoitusjohtaja, eQ Hoivakiinteistöt
050-5473660
jennifer.eloheimo@eq.fi

 eQ Hoivakiinteistöt lyhyesti:

 

eQ Hoivakiinteistöt on suomalainen erikoissijoitusrahasto, joka omistaa laajasti hoiva-, terveys- ja yhteiskuntakäyttöön tarkoitettuja kiinteistöjä. Rahaston strategia on pitkäaikainen kiinteistönomistus ja tavoitteena on luoda pitkäaikaiset, hyvät ja kestävät asiakassuhteet vuokralaisiin. Rahaston sijoittajat ovat suomalaisia säätiöitä, instituutioita ja yksityishenkilöitä. Rahaston kiinteistöomaisuuden arvo on tällä hetkellä noin 700 miljoonaa euroa, joka oli sijoitettu noin 150 kiinteistöön Suomessa.