Lehdon Kehittäjä-palvelu

Parempaa tuottoa toimitiloille optimoimalla tilojen suunnittelu ja rakentaminen

Tuntuuko, että sijoittajan näkökulmaa ei ole otettu huomioon kohteen tuottojen ja riskien painotuksessa? Me tiedämme, että kiinteistösijoittajan tuotto ratkaistaan pitkälti jo suunnittelupöydällä. Silloin tehdään ratkaisuja, jotka ovat sijoittajien taseissa vuosia – jopa vuosikymmeniä.

Lehto Kehittäjä -palvelu optimoi toimitilakohteen tuoton sijoittajan näkemyksen mukaisesti koko toimitilan elinkaaren ajalta. Me selvitämme kohteen muuntomahdollisuudet tulevaisuudessa ja varmistamme, että muuntokustannukset erilaisten vuokralaisten tarpeisiin pysyvät edullisina ja tilat tukevat niissä toimivan yrityksen liiketoimintaa. Lehto Kehittäjä -palvelu huomio myös kestävän rakentamisen tavoitteet, rakennuksen monimuotoisuuden ja ympäristönäkökulman.

Lehto Kehittäjä -palvelun avulla hankekehityksen aika lyhenee merkittävästi, kun kumppanina on yksi toimija, joka hoitaa sekä suunnitteluun että rakentamisen ja ottaa jo rakennusvaiheessa huomioon kiinteistöjen muunneltavuuden.  

Kehittäjä-palvelun avulla saat viidessä päivässä kiinteähintaisen ratkaisun liikerakennuksestasi!

Lehto Kehittäjä takaa paremman tuoton ja huomioi kestävän rakentamisen

1. Lehto Kehittäjä karsii prosesseissa olevaa hukkaa, lyhentää hankkeen läpimenoaikaa ja parantaa suunnittelun laatua.

2. Lehto Kehittäjän suunnitteluratkaisuilla on useita hintalappuja: Investointikustannus, muuntokustannus, ylläpitokustannus ja jälleenmyyntihinta. Ratkaisut optimoidaan sijoittajan näkemyksen mukaan.

3. Design Build -urakkamuoto, valmiit moduulit ja tehdastuotetut ratkaisut tuovat kustannussäästöjä ja nopeuttavat rakennusaikaa.

4. Lehto Kehittäjä huomio kestävän rakentamisen vaatimukset ja ennakoi rakennuksen monimuotoisuuden myös tulevaisuudessa.

Tutustu referensseihimme

Referenssit

Näin parannamme toimitilasijoittajan tuottoa

Lehto Kehittäjä -palvelussa yhdistyvät konsultointi, suunnittelu ja rakentaminen.  
Yhdistämällä hankekehittämisen vaiheet voimme vaikuttaa jopa 90 %:iin kaikista rakentamisen ja rakennuksen elinkaaren aikaisista kuluista. Optimoimalla saadaan säästöä rakentamisen aikaisiin kustannuksiin, rakennuksen elinkaarikustannuksiin, tilojen muuntokustannuksiin ja energiatehokkuuteen. Kun suunnittelemme rakennuksen itse, voimme optimoida toteutustavat niin, että rakentaminen on laadukkaampaa, nopeampaa ja edullisempaa.

Lehto Kehittäjä -palvelun avulla tilat suunnitellaan muunneltaviksi erilaiseen toimintaan ja varmistetaan, että muuntokustannukset pysyvät mahdollisimman alhaisina. Tiloja on helppo vuokrata, kun ne pystytään muuttamaan vuokralaisen liiketoimintaan sopiviksi.    

Rakennetaan yhdessä menestyvä toimitila

Kenelle Lehto Kehittäjä -palvelu sopii?

Lehto Kehittäjä sopii monelle – mutta ei välttämättä kaikille kiinteistösijoittajille. Lehto Kehittäjä sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa toteutetaan toimitilaratkaisuja useammalle käyttäjälle.

Sopii

Tontinomistaja

Haluat tontille toimivan rakennuksen tai sinulla on vuokralainen, joka tarvitsee uuden toimitilan.

Ei sovi

Huoleton omistaja

Sinulle saatava tuotto ei ole tärkeää. Haluat rakentaa monumentteja.

Sijoittaja

Haluatte parhaan mahdollisen tuoton kiinteistöstä ja haluat huomioida myös rakennuksen elinkaaren.

Matkustaja

Olet sijoittajana mukana hankkeessa, jonka prosessiin et pysty vaikuttamaan. 

Visionääri

Sinulla on vahva näkemys siitä, millaiselle tilalle on kysyntää myös tulevaisuudessa. Ymmärrät paikallisen markkinan ja haluat kiinteistön, joka on haluttava myös tulevaisuudessa.

Tarkka yrittäjä

Sinulle on tärkeää, että kustannukset ja aikataulut pitävät. Haluat tehdä yhteistyötä luotettavan toimijan kanssa.

Soita
asiantuntijallemme

Kokeile Kehittäjää!

Täytä lomake ja kerromme lisää Lehto Kehittäjästä!