Takaisin uutisarkistoon

Lehto lisää elementtikapasiteettiaan ostamalla konkurssipesän

Lehto on ostanut Iissä toimivan Fasadi Oy:n konkurssipesän. Iin Fasadi on perheyritys, joka tunnetaan erityisesti muunneltavista elementtiratkaisuista, joita käytetään pientaloissa, julkitilarakennuksissa sekä liikekiinteistöissä. Kotimaan toimitusten lisäksi Iin Fasadi on harjoittanut aikaisemmin myös vientitoimintaa. Kauppasummaa ei kerrota.

”Voimakkaan kasvumme myötä myös elementtien tarpeemme on kovassa nousussa. Samanaikaisesti rakentamisen markkinat ovat piristyneet ja elementtivalmistajien kapasiteetti alkaa olla tiukoilla, mikä näkyy muun muassa toimitusaikojen pidentymisenä. Tämän oston myötä voimme varmistaa seinäelementtien saatavuuden erityisesti Hyvinvointilat –palvelualueemme tarpeisiin”, kertoo Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehto.

Kaupan myötä Lehto ostaa Iissa toimivan tuotantolaitoksen ja laitteet. Iin Fasadin nykyinen henkilökunta ei siirry vanhoina työntekijöinä Lehto Grouppiin.

”Iin Fasadissa on ollut enimmillään noin 60 työntekijää. Tavoitteemme on käynnistää tuotanto tehtaalla mahdollisimman nopeasti. Henkilöstön palkkaus tehdään asteittain, ensimmäiset sopimukset allekirjoitetaan ensi viikolla”, kertoo Lehto.

Lisätietoja:

Lehto Group Oyj
toimitusjohtaja
Hannu Lehto
+358 500 280 448
hannu.lehto@lehto.fi