Takaisin uutisarkistoon

Lehto rakentaa Nokialle uuden Prisman

nokia_prisma

Nokialle saadaan kauan kaivattu Prisma.

Lehto Group –konserniin kuuluva Rakennusliike Lehto Oy on allekirjoittanut sopimuksen Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa Prismakeskuksen rakentamisesta Nokialle. Prisma rakennetaan Nokian keskustaan Yrittäjänkadun ja Nokian valtatien varteen.

Alueella on parhaillaan meneillään maanpuhdistustyöt sekä kunnallistekniikan ja katujen rakentaminen. Varsinaiseen rakennustyöhön päästään loppuvuodesta 2016 ja keskus aukeaa loppuvuodesta 2017. Kohde toteutetaan kokonaisvastuullisella ja talousohjatulla Lehto-konseptilla.

Uuden Prismakeskuksen koko on noin 11 350 neliömetriä ja se rakennetaan yhteen kerrokseen. Alueen asukkaiden pitkään odottama Prisma on helposti saavutettavissa sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla, myös kevyen liikenteen yhteydet ovat hyvät. Monipuoliset palvelut parantavat merkittävästi keskusta-alueen tarjontaa. Prisman ja Osuusravintola Oksan lisäksi keskukseen tulee myös monipuolinen tarjonta ulkopuolisilta oheisliikkeiltä. Lähistöltä etsitään lisäksi tonttia ABC-automaattiasemalle.

Lisätietoja 

Lehto:

Jukka Pekonen p. 040 70 66 121

jukka.pekonen@lehto.fi 

 

Pirkanmaan Osuuskauppa:

Ville Jylhä p. 010 767 2920

ville.jylha@sok.fi