Takaisin uutisarkistoon

Lehto rakentaa uuden tehtaan Oulaisiin

Lehto Group Oyj:n tytäryhtiö Takuuelementti Oy rakennuttaa uuden rakennuskomponentteja ja
-moduuleja valmistavan tehtaan Oulaisiin, nykyisen Kalliokuruntiellä olevan tehtaan viereen. Tehtaan suunnittelutyöt on jo aloitettu ja itse rakentamisen arvioidaan alkavan joulukuussa 2017.

Tehtaan suunniteltu koko on noin 8 500 m2 ja sinne on tarkoitus keskittää logistiikka- ja varastotoimintoja sekä kylpyhuonemoduulien, keittiökalusteiden ja muiden kiintokalusteiden valmistusta. Investointi on kokonaisuudessa noin 7,5 Meur. Tehtaan arvioidaan olevan tuotantovalmiudessa elokuussa 2018.

”Kaikki tehtaassa valmistettavat komponentit ja moduulit toimitetaan Lehdon omiin rakennushankkeisiin ympäri Suomen. Uusi tehdas mahdollistaa tuotannon kasvattamisen Oulaisissa vastaamaan Lehdon jatkuvaa kasvua ja samalla syntyy muutamia kymmeniä uusia työpaikkojakin alueelle”, kertoo Lehto Groupiin kuuluva Takuuelementti Oy:n toimitusjohtaja Pekka Korkala ja jatkaa:

”Saamme uuden tehtaan myötä huomattavasti lisää myös varastotilaa. Tulevaisuudessa pystymme keskittämään Oulaisten tuotannon samalle tontille, jolloin saavutamme niin tuotannollisia kuin logistisiakin hyötyjä.”

Tällä hetkellä Lehdolla on neljä tehdasta Oulaisissa sekä tehtaat Iissä, Oulussa ja Humppilassa.  Lisäksi Lehdolla on Siikajoella tuotantopaikka, jossa valmistetaan pien- ja rivitalojen seinä- ja kylpyhuone-elementtejä.

Lisätietoja:

Pekka Korkala
toimitusjohtaja
Takuuelementti Oy
pekka.korkala@lehto.fi
040 524 2717