Takaisin uutisarkistoon

Lehto rakentaa Zemppi-liikuntakeskuksen sekä hotellin Kempeleeseen

Zemppi

Lehto Group -konserniin kuuluva Rakennusliike Lehto Oy aloittaa liikuntakeskuksen ja hotellin rakentamisenK empeleeseen. Liikuntakeskus Zemppi sijoittuu erittäin keskeiselle paikalle kauppakeskus Zeppelinin välittömään läheisyyteen.

Kempeleen kunta ja Lehto aloittivat liikuntakeskuksen suunnittelun keväällä 2015, rakennustyöt kohteessa alkavat toukokuussa 2016.

Noin 8 100 neliömetrin liikuntakeskus sisältää kaksi salibandykenttää, jotka voidaan muuntaa kuudeksi lento- tai sulkapallokentäksi ja kahdeksi koripallokentäksi, sekä kuntosalin, keilahallin, ravintoloita, hyvinvointipalveluita ja 54 hotellihuonetta. Keilahalliin tulee 10 keilarataa ja kabinettitilat saunoineen.

Zemppi valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä. Viihtyisät ja monipuoliset liikuntatilat helpottavat Kempeleen kunnan koululiikunnan tilatarpeita sekä tarjoavat kuntalaisille ja lähialueiden asukkaille erinomaiset, ”matalan kynnyksen” monipuoliset liikunta- ja virkistäytymismahdollisuudet.

Liikuntakeskus on positiivinen ja merkittävä uudistus Kempeleen katukuvaan niin kuntalaisten, vuokralaisten kuin matkailijoidenkin kannalta.

 

Lisätietoja:

Petri Korva p. 0500 683 168

petri.korva@lehto.fi