Takaisin uutisarkistoon

Lehto Uralupaus -opiskelijaohjelman kautta uutta potkua opiskeluihin

Lehto Group julkaisee rakennusalan opiskelijoille Lehto Uralupaus -opiskelijaohjelman (uralupaus.fi), jonka avulla yritys haluaa auttaa opiskelijoita urapolullaan ja samalla turvata myös tulevien vuosien työvoimatarpeita ja lisätä tunnettavuutta työnantajana.

Mikä on Lehto Uralupaus?

Lehto Uralupaus -ohjelmassa rakennusalan opiskelija voi opintojensa alkuvaiheessa tulla Lehdolle töihin tai harjoitteluun ja edetä haastavampiin tehtäviin taitojen karttuessa. Ensisijaisesti opiskelijalle tarjotaan mahdollisuutta tehdä myös päättötyö sekä jäädä opintojen päätyttyjä vakituiseen työsuhteeseen Lehdolle.

Jokaiselle opiskelijalle nimetään myös oma mentori, joka auttaa opiskelijaa yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa perehdyttämällä huolellisesti tehtäviin ja antamalla opiskelijalle lisää vastuuta oppimisen myötä.

Lehdolla on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota opiskelijoille erilaisia vaihtoehtoja uralle, koska Lehdolla on koko rakentamisen arvoketju omissa käsissä: suunnittelusta tehdastuotantoon ja talotekniikasta talonrakentamiseen. Meillä voi muuttaa mieltään opiskelu- ja työuransa aikana ja suuntautua esimerkiksi työmaalta suunnitteluun tai toisinpäin sekä osallistua erilaisiin kehitysprojekteihin. Myös maantieteellisesti työpaikkaa on helppo vaihtaa monien alueellisten rakennusprojektien takia.

Miksi Lehto käynnistää Uralupaus-ohjelman?

Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit ry:n (RIA) vuonna 2017 tekemä opiskelijatutkimus paljasti, että jopa 50% rakennusalan opiskelijoista kaipaisi lisää tietoa rakennusalasta ja alan yrityksistä.

Uralupauksen käynnistäminen on meille strateginen valinta, jolla ei pelkästään turvata tulevaisuuden henkilöstötarpeita. Opiskelijoista huokuu innokkuus oppia uutta ja myös kehittää toimintaamme. Heillä on alan tuoreinta tietoa, ennakkoluulottomuutta ja he ovat tärkeä osa myös innovaatiotoimintaamme. Toimivin tiimi syntyy nuorten osaajien ja rautaisten konkareiden yhdistämisestä.

Lehto Uralupaukselle on avattu omat sivut www.uralupaus.fi.

Lisätietoja,

Senni Tossavainen
Rekrytointiasiantuntija
Lehto Group Oyj
040 770 8710
senni.tossavainen@lehto.fi