Takaisin uutisarkistoon

Lehto yksi kovimmista tulokkaista pörssiyhtiöiden mainetutkimuksessa

uutiskuva-mainetutkimukseen

Arvopaperi-lehti ja Pohjoisranta Burson-Marsteller ovat tutkineet pörssiyhtiöiden mainetta vuosittain jo vuodesta 2001 lähtien. Tuoreesta vuoden 2016 tutkimuksesta käy ilmi, että Lehto Group on aloittanut pörssitaipaleensa vahvasti kevään listautumisen jälkeen: yhtiö sijoittuu pörssin uutena tulokkaana julkisen kuvansa perusteella kuudennelle sijalle ja kokonaismaineensa osalta top 10 -tuntumaan, sijalle 12.

Lehdon muutos- ja kehityskykyyn uskotaan

Tutkimukseen vastaajat arvioivat kokonaismaineen lisäksi yhtiöiden julkista kuvaa, menestymistä, muutos- ja kehityskykyä, yrityskulttuuria ja johtamista, yhteiskuntavastuuta sekä tuotteita ja palveluita. Lehto sai kaikissa kategorioissa pörssiyhtiöiden keskiarvoa korkeammat mainepisteet. Erityisen korkeiksi pisteet nousivat muutos- ja kehityskyvyssä.

”Olemme otettuja, että pörssin uusi tulokas noteerataan näin korkealle mainetutkimuksessa. Lehtoa erottelee innovatiivisen rakennusalan uudistajan tekemisen meininki ja innovatiivisuus. Olemme pystyneet muuttamaan rakennusteollisuuden juurtuneita käytäntöjä ja parantamaan tuottavuutta, mikä näkyy myös tuloksissamme. Uskon, että tällaisilla menestystekijöillä on ollut vaikutusta tutkimuksen tuloksiin”, toteaa Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehto.

Lue alkuperäinen tiedote tutkimustuloksista Pohjoisranta Burson-Marstellerin sivuilta tai torstain 17.11. Arvopaperi-lehdestä.