Toimivaa ja tehokasta.
Ja myös kaunista – asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Myytävät asunnot

Uusia asuntoja parhaille paikoille

asunto_sisa

Rakennamme omistus- ja vuokra-asuntoja kasvu- ja maakuntakeskuksiin parhaille paikoille. Tärkeä painopisteemme on pääkaupunkiseutu. Kestävä ja kaunis arkkitehtuuri, haluttavat asumisratkaisut, visuaalisesti hienot asuntokokonaisuudet sekä pitkälle mietityt sisustuskokonaisuudet – siinä tavoitteemme omistajien ja asukkaiden parhaaksi.

Aluerakentamisella luomme viihtyisiä asuinympäristöjä. Hyvä hinta-laatu-suhde on meille ja asiakkaillemme tärkeä asia. Kehittämämme patentoidun menetelmän ja mallisuojattujen ratkaisujemme hyödyntäminen takaa, että pystymme rakentamaan laadukkaasti ja jopa 10 % markkinahintoja edullisemmin.

Pitkän kokemuksemme avulla hallitsemme laajatkin projektit, standardoimme työtapoja ja kehitämme talousohjausta – lopputuloksena tyytyväisemmät asiakkaat ja loppukäyttäjät.

Asiakascaset

Asunto Oy Helsingin Alppitähti, Reppukatu 13, Helsinki. Luhtitalo.

Rakensimme 19 vapaarahoitteisesta ja kohtuuhintaisesta omistusasuntoa. Alueen suunnitteluperiaatteena on ollut urbaani rakentaminen sekä värikäs ja elävä kaupunkimaisema.

Suuri täyttömäki, Alppikylän huippu, säilyy puistojen ohella tärkeimpänä virkistysalueena. Läheltä löytyvät myös Viikin monipuoliset palvelut ja ulkoilumahdollisuudet.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu, Ristiretkeläistenkatu 3-5, Helsinki. Rivi- ja luhtitalo.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu koostuu yhteensä 38 huoneistosta jotka sijaitsevat rivi- ja luhtitaloissa. Rakennamme Viikinmäkeen maastollisiin erityisolosuhteisiin soveltuvaa sekä ainutlaatuisista yksityiskohdista muodostuvaa asuinaluetta.

Viikinmäeltä pääset suoraan Vantaanjoen ympäristössä kulkeville viihtyisille ulkoilureiteille.