Toimivaa ja tehokasta.
Ja myös kaunista – asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Myytävät asunnot

Lehto Optimi – Yksilöllinen ratkaisu halutussa ympäristössä

Lehto Optimi on tarkkaan mietitty kokonaisuus kaunista arkkitehtuuria, toimivia tilaratkaisuja ja helppoa asumista.

Aluerakentaminen syntyi vastaamaan asiakkaiden omakotiasumisen tarpeisiin. Asuntoon liittyvien asiakastoiveiden kärjessä on oman piha-alueen ympäröimät, huippuvarustellut pientalot.

Rakennamme yhtiömuotoisille pientaloalueille, lähelle taajamia ja kaupunkeja. Asunnot ovat sisältä elegantteja ja toimivia. Moderni arkkitehtuuri ja viimeistelty työn jälki tuovat näihin koteihin lisäarvoa, joka huomataan varmasti.

Viimeisimmät energiamääräykset, huoliteltu työn jälki ja nykyaikainen talotekniikka takaavat turvallisen ostoksen. Nämä kodit toteuttavat kaikki omakotiasumisen tarpeet ja toiveet sekä vapauttavat asiakkaan rakentamisen huolilta.

Kodit luovutetaan muuttovalmiina pihoineen ja autokatoksineen, avaimet käteen -periaatteella.

Asiakascaset

Asunto Oy Helsingin Alppitähti, Reppukatu 13, Helsinki. Luhtitalo.

Rakensimme 19 vapaarahoitteisesta ja kohtuuhintaisesta omistusasuntoa. Alueen suunnitteluperiaatteena on ollut urbaani rakentaminen sekä värikäs ja elävä kaupunkimaisema.

Suuri täyttömäki, Alppikylän huippu, säilyy puistojen ohella tärkeimpänä virkistysalueena. Läheltä löytyvät myös Viikin monipuoliset palvelut ja ulkoilumahdollisuudet.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu, Ristiretkeläistenkatu 3-5, Helsinki. Rivi- ja luhtitalo.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu koostuu yhteensä 38 huoneistosta jotka sijaitsevat rivi- ja luhtitaloissa. Rakennamme Viikinmäkeen maastollisiin erityisolosuhteisiin soveltuvaa sekä ainutlaatuisista yksityiskohdista muodostuvaa asuinaluetta.

Viikinmäeltä pääset suoraan Vantaanjoen ympäristössä kulkeville viihtyisille ulkoilureiteille.