Toimivaa ja tehokasta.
Ja myös kaunista – asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Myytävät asunnot

Lehto Nero – Toimiva kaupunkikoti kohtuuhintaan

Meiltä saat uuden kerrostaloasunnon jopa –10 % keskihintoja edullisemmin.

Lehto Nero on toimiva kaupunkikoti kohtuullisella hinnalla.

Lehto Nero on asuntotuote, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu, mutta mitään ei ole liikaa. Nero on ainutlaatuinen asuntotuote, joka on suomalaisten muotoilijoiden, arkkitehtien ja insinöörien taidonnäyte, jossa laadukas arki ja kohtuullinen hinta on ollut keskiössä.

Edistyksellinen rakentamiskonseptimme on tuonut kerrostalojen rakentamiseen reilusti lisää nopeutta ja kustannustehokkuutta – asumisen laadusta ja viihtyisyydestä tinkimättä. Monilla ylivoimaisilla vakioratkaisuilla erotumme merkittävästi eduksemme alan yleisistä rakentamistavoista.

Olemme myös asuntosijoittajien pitkäaikainen luottokumppani. Iso osa vuosittain rakentamistamme sadoista kohtuuhintaisista laatuasunnoista myydään kokonaisina kerrostalokohteina. Sijoita sinäkin pieniin, laadukkaisiin ja tuottaviin asuntoihin – laskemme sinulle tiukan hinnan kahdessa viikossa!

 

Asiakascaset

Asunto Oy Helsingin Alppitähti, Reppukatu 13, Helsinki. Luhtitalo.

Rakensimme 19 vapaarahoitteisesta ja kohtuuhintaisesta omistusasuntoa. Alueen suunnitteluperiaatteena on ollut urbaani rakentaminen sekä värikäs ja elävä kaupunkimaisema.

Suuri täyttömäki, Alppikylän huippu, säilyy puistojen ohella tärkeimpänä virkistysalueena. Läheltä löytyvät myös Viikin monipuoliset palvelut ja ulkoilumahdollisuudet.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu, Ristiretkeläistenkatu 3-5, Helsinki. Rivi- ja luhtitalo.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu koostuu yhteensä 38 huoneistosta jotka sijaitsevat rivi- ja luhtitaloissa. Rakennamme Viikinmäkeen maastollisiin erityisolosuhteisiin soveltuvaa sekä ainutlaatuisista yksityiskohdista muodostuvaa asuinaluetta.

Viikinmäeltä pääset suoraan Vantaanjoen ympäristössä kulkeville viihtyisille ulkoilureiteille.