Toimivaa ja tehokasta.
Ja myös kaunista – asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Myytävät asunnot

Lehto Cosmos – Uniikki arvotuote kaupungin parhaalla paikalla

Lehto Cosmos nostaa talon historian jalustalle ja palauttaa sen arvoonsa!

Lehto Cosmos saneerauskohteissa asunto on aina sovitettu runkoon mahdollisimman tehokkaasti ja toiminnat on tarkasti mietitty, jotta asunto on viihtyisä ja ainutkertainen arvotuote. Modernit ratkaisut ja joustavuus sisustuksessa mukaan lukien edistyksellinen talotekniikka on avainasemassa.

Pyrimme aina tuottamaan parvekkeen tai ranskalaisen parvekkeen asuntoon kaavarajoitukset huomioiden. Lehto Cosmoksen asunnoista tehdään aina mahdollisimman valoisia ja varsinkin ullakkoasunnoissa on maksimoitu valoaukkojen määrä. Kaikki pintamateriaalit ovat aina sovitettu asunnon arvoon tarkoin valitusti.

Asiakascaset

Asunto Oy Helsingin Alppitähti, Reppukatu 13, Helsinki. Luhtitalo.

Rakensimme 19 vapaarahoitteisesta ja kohtuuhintaisesta omistusasuntoa. Alueen suunnitteluperiaatteena on ollut urbaani rakentaminen sekä värikäs ja elävä kaupunkimaisema.

Suuri täyttömäki, Alppikylän huippu, säilyy puistojen ohella tärkeimpänä virkistysalueena. Läheltä löytyvät myös Viikin monipuoliset palvelut ja ulkoilumahdollisuudet.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu, Ristiretkeläistenkatu 3-5, Helsinki. Rivi- ja luhtitalo.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu koostuu yhteensä 38 huoneistosta jotka sijaitsevat rivi- ja luhtitaloissa. Rakennamme Viikinmäkeen maastollisiin erityisolosuhteisiin soveltuvaa sekä ainutlaatuisista yksityiskohdista muodostuvaa asuinaluetta.

Viikinmäeltä pääset suoraan Vantaanjoen ympäristössä kulkeville viihtyisille ulkoilureiteille.