Toimivaa ja tehokasta.
Ja myös kaunista – asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Myytävät asunnot

Reilusti tilaa ja yksityisyyttä

rivi_luhti

Luhtitalo on täsmällisen oikea talomalli, kun rakennetaan tiiviisti matalaa asuntoaluetta.

Rakentamiemme luhtitalojen suunnittelun lähtökohtana on asemakaavaan tai rakennuslupaan liittyvien määräysten toteutuminen. Trendikästä arkkitehtuuria ilmentävät muun muassa normaalia korkeammat huoneet, upotetut rosteri-kodinkoneet ja suuret ikkunat.

Luhtitalomme asukkaana saat kerrostaloasumiseen verrattuna reilusti enemmän yksityisyyttä. Oma ulko-ovi, oma varasto ja autokatos tuovat asumiseen lisää mukavuutta.

Luhtitalo on kustannustehokas valinta, vaikka asuntokoko olisi hieman suurempikin – mitä mainioin koti esimerkiksi lapsiperheille.

Asiakascaset

Asunto Oy Helsingin Alppitähti, Reppukatu 13, Helsinki. Luhtitalo.

Rakensimme 19 vapaarahoitteisesta ja kohtuuhintaisesta omistusasuntoa. Alueen suunnitteluperiaatteena on ollut urbaani rakentaminen sekä värikäs ja elävä kaupunkimaisema.

Suuri täyttömäki, Alppikylän huippu, säilyy puistojen ohella tärkeimpänä virkistysalueena. Läheltä löytyvät myös Viikin monipuoliset palvelut ja ulkoilumahdollisuudet.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu, Ristiretkeläistenkatu 3-5, Helsinki. Rivi- ja luhtitalo.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu koostuu yhteensä 38 huoneistosta jotka sijaitsevat rivi- ja luhtitaloissa. Rakennamme Viikinmäkeen maastollisiin erityisolosuhteisiin soveltuvaa sekä ainutlaatuisista yksityiskohdista muodostuvaa asuinaluetta.

Viikinmäeltä pääset suoraan Vantaanjoen ympäristössä kulkeville viihtyisille ulkoilureiteille.