Toimivaa ja tehokasta.
Ja myös kaunista – asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Myytävät asunnot

Lehto on asuntosijoittajan luotettava kumppani

Oman pääoman tuottoa yksityissijoittajalle

Yksityissijoittajamme ovat saaneet kiinteistösijoituksistaan 6–10 %:n kokonaispääoman tuoton ja 15–25 %:n oman pääoman tuoton. Sijoituksen vakuutena on aina uusi kiinteistö pitkällä vuokrasopimuksella. Kiinteistösijoittajana pääset hallitsemaan kokonaista kiinteistöyhtiötä, jossa on kattava poistopohja.

Maan- tai kiinteistönomistaja

Etsimme jatkuvasti kehityskelpoisia kiinteistöjä tai maa-alueita asiakkaittemme tarpeisiin. Mikäli omistat maa-alueen tai kiinteistön kasvukeskuksesta hyvältä paikalta ja haluat saada siitä paremman tuoton, ota yhteyttä.

Rakennamme uuden kiinteistön tai maa-alueelle toimitiloja, asuntoja tai hyvinvointitiloja – kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Institutionaalinen sijoittaja

Tarjoamme hyvin matalariskisiä kiinteistösijoituksia useille institutionaalisille sijoittajille.

Kiinteistörahastot

Teemme kattavasti yhteistyötä useiden kiinteistörahastojen kanssa. Toimimme rakennuttajana tai kiinteistönmyyjänä ja tarjoamme valmiita kiinteistösalkkuja. Mikäli tarvitset yhteistyökumppania suuren kohteen toteuttamiseen tai kehittämiseen, ota yhteyttä.

Asiakascaset

Asunto Oy Helsingin Alppitähti, Reppukatu 13, Helsinki. Luhtitalo.

Rakensimme 19 vapaarahoitteisesta ja kohtuuhintaisesta omistusasuntoa. Alueen suunnitteluperiaatteena on ollut urbaani rakentaminen sekä värikäs ja elävä kaupunkimaisema.

Suuri täyttömäki, Alppikylän huippu, säilyy puistojen ohella tärkeimpänä virkistysalueena. Läheltä löytyvät myös Viikin monipuoliset palvelut ja ulkoilumahdollisuudet.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu, Ristiretkeläistenkatu 3-5, Helsinki. Rivi- ja luhtitalo.

Asunto Oy Helsingin Viikinmäen Huippu koostuu yhteensä 38 huoneistosta jotka sijaitsevat rivi- ja luhtitaloissa. Rakennamme Viikinmäkeen maastollisiin erityisolosuhteisiin soveltuvaa sekä ainutlaatuisista yksityiskohdista muodostuvaa asuinaluetta.

Viikinmäeltä pääset suoraan Vantaanjoen ympäristössä kulkeville viihtyisille ulkoilureiteille.