Huippuluokan suunnittelulla
viihtyisä ja turvallinen arki kaikille.

Hyvinvointi muuttovalmiina, myös vuokratiloina

Tarjoamme yksityiselle ja julkiselle sektorille laadukkaita ja edullisia hyvinvointitiloja, jotka edistävät tuhansien suomalaisten jokapäiväistä hyvinvointia. Toimivat ratkaisut takaavat niin asukkaiden kuin henkilökunnan viihtymisen ja hyvinvoinnin. Turvallisissa tiloissa sujuu oppiminen, asuminen, leikkiminen sekä hoito.

Asiakkaan tavoitteet ohjaavat toimintaamme. Valvomme ja ohjaamme kustannuksia, suunnittelua ja materiaalivalintoja, yhdessä asiakkaamme kanssa. Lupauksemme on yksi sopimus, kiinteä hinta ja sovittu muuttopäivä, korkealla laadulla.

Toteutamme hyvinvointitilaratkaisut pienistä hoivakodeista aina kouluihin ja sairaalahotelleihin saakka. Rohkenemme väittää olevamme Suomen paras kumppani hyvinvointitilojen rakentamiseen. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme suureen joukkoon!

Tutustu referensseihimme tai jätä yhteydenottopyyntö

 

Lehto huolenpitopalvelu

Kaikkiin Lehto Hyvinvointitiloihin rakennettuihin kohteisiin tarjoamme huolenpitopalvelua. Huolenpitopalvelu lisää turvallisuutta ja käyttömukavuutta sekä tuo säästöä kiinteistökuluihin. Annamme kiinteistöllesi ja talotekniikan järjestelmille laajennetun viiden vuoden takuun sekä huolehdimme kiinteistösi etävalvonnasta ja huolenpidosta takuuaikana.

Kiinteistön etäseurannalle ja valvonnalla varmistamme

Ota yhteyttä ja kerromme lisää Lehto huolenpitopalvelusta!