Huippuluokan suunnittelulla
viihtyisä ja turvallinen arki kaikille.

Senioriasunnot – Senioriasumisen uusi aikakausi on alkanut!

senioriasunnot Lehto Groupilta

Me kysyimme, yli 2 000 senioria vastasi – selvitimme senioreiden asumistoiveet!

Ilo Asua -senioriasunnot on suunniteltu 50–80-vuotiaiden omien toiveiden mukaisesti. Ne palvelevat aktiivista elämää sekä tukevat turvallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tärkeimmät palvelut löytyvät aivan läheltä – jopa saman katon alta!

Seniorikodissa tärkeimmät palvelut lähellä – jopa saman katon alla!

Tutkimuksen mukaan seniorit arvostavat seniorikodissa eniten sen monipuolisia palveluita. Seniorikohteisiin voidaan suunnitella monikäyttöisiä, vuokrattavia liike- ja toimitiloja. Senioreiden toivomat palvelut voivat olla myös muiden kuntalaisten käytettävissä. Asukkaat sekä palveluntarjoajat voivat järjestää yhteiskuljetuksia esim. uimahalliin ja teatteriin. Asukas voi hyödyntää senioritalon palveluita omien tarpeidensa mukaisesti:

Turvallisuus ja esteettömyys huomioitu sisällä ja ulkona

Senioritalon sisä- ja ulkotilat suunnitellaan esteettömiksi, ja niissä voi liikkua rollaattorin tai pyörätuolin kanssa. Huoneistot voidaan varustaa monipuolisesti nykyaikaisella tekniikalla, esim.

Senioriasunnot suunnitellaan aina ikääntyviä ajatellen ja niissä on otettu hyvin tarkasti huomioon turvallisuus ja esteettömyys.

Seniorikodissa aktiivista toimintaa ja yhteisöllisyyttä ympäri vuoden

Senioriasunnot tarjoavat yhteiset oleskelutilat ja mukavat puitteet yhdessäoloon. Asukkaat sekä palveluntarjoajat voivat järjestää tiloissa monenlaisia aktiviteetteja, esim. jumppaa, lauluiltoja ja paljon muuta! Viihtyisällä ja esteettömällä puutarhapihalla nautitaan

Asumismukavuutta ja kauniit sisustusvaihtoehdot

Korkeatasoisten yksiöiden, kaksioiden ja kolmioiden sisustusvaihtoehdot on luotu seniorien toiveiden perusteella. Sisustusvaihtoehtoja voi yhdistellä oman maun mukaan. Parvekkeet voidaan lasittaa ja varustaa terassilattiamatolla, jolloin parveke tarjoaa lisäneliöitä ja käyttömukavuutta ympäri vuoden. Asumismukavuutta täydentävät energiatehokkaat kodinkoneet, miellyttävä lattialämmitys, nopea nettiyhteys ja tyylikäs saunaosasto. Senioritaloon voidaan rakentaa maalämpöä hyödyntävä ja energiaa säästävä ilmastoinnin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä.

Kohtuuhintainen senioriasunto, jopa 5 vuoden tuplatakuulla!

Senioriasuntojen elementit ja -moduulit valmistetaan kuivissa sisätiloissa, tarkasti kontrolloiduissa tehdasolosuhteissa. Oma tehdastuotanto varmistaa

Lisäpalveluna Lehto Huolenpitopalvelu