Huippuluokan suunnittelulla
viihtyisä ja turvallinen arki kaikille.

Nykyaikaiset ja yksilölliset tilat terveydenhoitoon

Rakennamme Muonioon terveyskeskuksen, jossa viihtyvät niin henkilökunta kuin asiakkaatkin.

Haasta meidät toteuttamaan nykyaikainen terveysasema laadukkaasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kuuntelemme tarkoin käyttäjiä tilasuunnittelussa. Terveydenhuoltohenkilökunnan ja asiakkaiden sujuva kanssakäymisen toimii suunnittelun perustana. Rakenteiden ja pintamateriaalien kestävyys varmistetaan jo suunnitteluvaiheessa. Suunnittelemme kaikki ratkaisut tukemaan potilaiden yksityisyyden suojaa, hoitohenkilökunnan turvallisuutta ja viihtyvyyttä unohtamatta. Nykyaikaisella tekniikalla valmiiden tilojen tekninen hallinta myös etänä on helppoa.

Kodinomaiset sairaalahotellit tarjoavat lepoa

Sairaalahotellit sijoittuvat hoitoyksikköjen läheisyyteen. Ne tarjoavat lepoa ja yöpymispaikkoja lyhytaikaisiin tarpeisiin potilaille ja heidän läheisilleen. Esteetön ja helppo liikkuminen hoitoyksikön ja sairaalahotellin välillä helpottaa arkea hoitojaksojen aikana. Kodinomaiset suunnitteluratkaisut ja äänieristetyt seinät takaavat rauhallisen levon.

Sairaalahotellin toiminnasta vastaa sairaalan ulkopuolinen taho, sairaala sitoutuu hotellin käyttöön palvelusopimuksella. Sairaalahotelleissa toimii usein ympärivuorokautinen vastaanotto sekä ravintola- tai kahvilapalvelut. Sairaalahotellit laskevat merkittävästi sairaaloiden käyttökustannuksia ja tehostavat sairaalan käyttöä.