Paras kumppani korjausrakentamiseen

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontit Lehto Groupilta

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuone- ja wc-tilat uusitaan usein putkiremontin yhteydessä, sillä sarjatyöllä saavutetaan merkittäviä kustannushyötyjä. Pintamateriaalien valinnoissa taloyhtiön asukkaat voivat halutessaan hyödyntää Lehdon sisustussuunnittelupalvelua. Kokonaistarjoukseemme sisältyvät myös märkätilojen sähkö- ja putkityöt. Kaikilla märkätila-asentajillamme on VTT:n myöntämä märkätilasertifikaatti.

Ennakoi ja säästä

Tiesitkö, että jopa 80 % kylpyhuoneremonttien kustannuksista määräytyy jo suunnittelupöydällä? Lehdon vahvalla ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu remontti nostaa kiinteistön arvoa ja asumismukavuutta. Säästä rahaa ja sovi tapaaminen kanssamme jo remontin ideointivaiheessa!

Helposti alkuu edullisella hankeselvityksellä

Kiinteistön perusteellinen kuntokartoitus sekä tilaajan toiveisiin perehtyminen ovat tärkeitä vaiheita kylpyhuoneremontin valmistelussa. Niiden perusteella laadimme taloyhtiölle kattavan hankeselvityksen, joka sisältää mm. urakan toimitussisällön, hinnan ja aikataulun. Hankeselvityksen perusteella tilaaja päättää mahdollisesta sopimuksesta. Hankeselvitys (100 €/huoneisto) laskutetaan tilaajalta vain, jos tilaajan ja Lehdon välille ei solmita remonttisopimusta sovitun ajan kuluessa hankeselvityksen valmistumisesta.

 

  1. Ota yhteyttä ja tilaa hankeselvitys
    Tulemme tutustumaan kiinteistöönne ja kuulemaan tarpeenne ja toiveenne.
  2. Tutustu hankeselvitykseen
    Saat kustannustehokkaan remonttiratkaisun ja sen tarkan toimitussisällön, aikataulun ja hinnan!
  3. Allekirjoita remonttisopimus
    Remontti alkaa ja valmistuu sovittuna päivänä ja sovittuun hintaa, 5 vuoden takuulla!