Paras kumppani korjausrakentamiseen

Vanhat kiinteistöt tuottavaan hyötykäyttöön

Olemme innovatiivinen ja luotettava kiinteistökehityksen kumppani. Etsimme ensisijaisesti Helsingin ydinkeskustasta tai pääkaupunkiseudulta vanhoja teollisuus- ja toimistokiinteistöjä, jotka voimme uudistaa nykyaikaisiksi asuintaloiksi. Voimme toimia hankkeessa itse kiinteistösijoittajana tai vaihtoehtoisesti kiinteistön omistajan urakoitsijakumppanina. Laadimme liiketoimintasuunnitelman, kannattavuuslaskelmat ja arkkitehtisuunnitelmat vanhan kiinteistön muutosrakentamisesta ja vastaamme kokonaisuuden onnistumisesta aina loppusiivousta myöten!

Ennakoi ja säästä

Tiesitkö, että jopa 80 % kiinteistökehityksen kustannuksista määräytyy jo suunnittelupöydällä? Lehdon vahvalla ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu kiinteistön käyttötarkoituksen muutos nostaa kiinteistön arvoa ja saa sen tuottamaan. Säästä rahaa ja sovi tapaaminen kanssamme jo hankkeen ideointivaiheessa!

Helposti alkuun edullisella hankeselvityksellä

Kiinteistön perusteellinen kuntokartoitus sekä tilaajan toiveisiin perehtyminen ovat tärkeitä vaiheita kiinteistökehityksen valmistelussa. Niiden perusteella laadimme kiinteistön omistajalle kattavan hankeselvityksen, joka sisältää mm. urakan toimitussisällön, hinnan ja aikataulun. Hankeselvityksen perusteella tilaaja päättää mahdollisesta sopimuksesta. Hankeselvitys laskutetaan tilaajalta vain, jos tilaajan ja Lehdon välille ei solmita remonttisopimusta sovitun ajan kuluessa hankeselvityksen valmistumisesta.

 

  1. Ota yhteyttä ja tilaa hankeselvitys
    Tulemme tutustumaan kiinteistöönne ja kuulemaan tarpeenne ja toiveenne.
  2. Tutustu hankeselvitykseen
    Saat kustannustehokkaan remonttiratkaisun ja sen tarkan toimitussisällön, aikataulun ja hinnan!
  3. Allekirjoita remonttisopimus
    Remontti alkaa ja valmistuu sovittuna päivänä ja sovittuun hintaa, 5 vuoden takuulla!

Referenssit

Kauppakeskus Iso-Omena

Kauppakeskus Iso Omenaan rakentui laajennusosa, joka käsittää uutta liiketilaa yhteensä noin 25 000 m². Rakennus Oy Wareco oli mukana projektissa yhden Suomen suurimpien H&M liikkeiden sisätöiden osalta. H&M:n uusi liiketila on kokonaisuudessaan 3200 m². Wareco toteutti uusien tilojen sisävalmistustyöt, henkilöstön sosiaalitilat sekä kalustuksen.
Arvokohde

Aleksanterinkatu 42

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan liiketilaan tehtiin laajat muutos- ja parannustyöt uutta käyttäjää varten. Galleria Esplanad -kauppakeskuksessa sijaitsevassa entisen H&M:n tiloissa tehtävä urakka sisälsi mm. liiketilan muutostyöt sekä ilmanvaihtokonehuoneen katon purun, jotta osa IV-koneista päästiin vaihtamaan. Työ tehtiin Museoviraston kanssa yhteistyössä vanhaa kunnioittaen sekä kauppakeskuksen käyttäjät huomioiden.

Kluuvi Offices

Wareco toteutti Kluuvi Offices -työmaan peruskorjauksen kahdessa vaiheessa. Työmaan ensimmäisessä vaiheessa Kluuvissa uusittiin vesikatto, julkisivu sekä ikkunat. Myös sisäpihan julkisivussa tehtiin rappauskunnostuksia ja sisätiloissa tehtiin neljän toimitilakerroksen mikrobien poisto. Ensimmäinen vaihe tehtiin projektinjohtourakkana. Työmaan toisessa vaiheessa Wareco toteutti kaikkien neljän liiketilakerroksen talotekniikkatyöt sekä Verohallinnon uusien tilojen sisävalmistustyö. Tämä vaihe toteutettiin KVR-urakkana.
Arvokohde

Keskuskatu 1 B

Vuonna 1921 valmistuneen liike- ja toimistorakennuksen on suunnitellut arkkitehti Eliel Saarinen (1873 – 1950) ja se on suojeltu asemakaavassa SR1 –merkinnällä. Kohde on rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus. Muutostyöt suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa niin, että huomioitiin kohteen kulttuuriarvon asettamat vaatimukset sekä taattiin asiakkaalle kiinteistön arvoa ja menneisyyttä kunnioittava perusparannus kestävillä ja nykyaikaisilla menetelmillä.

Koy Sinikalliontie 1

Rakennus Oy Wareco peruskorjasi K-Supermarketin ja koko kiinteistön Espoon Mankkaalla. Projekti toteuttiin tavoitehintaisena projektinjohtourakkana ja käsitti pinta-alaltaan 16 000 m2 suuruisten tilojen uudistamisen ja etuliiketilojen rakentamisen.