Paras kumppani korjausrakentamiseen

Vanhat kiinteistöt tuottavaan hyötykäyttöön

Olemme innovatiivinen ja luotettava kiinteistökehityksen kumppani. Etsimme ensisijaisesti Helsingin ydinkeskustasta tai pääkaupunkiseudulta vanhoja teollisuus- ja toimistokiinteistöjä, jotka voimme uudistaa nykyaikaisiksi asuintaloiksi. Voimme toimia hankkeessa itse kiinteistösijoittajana tai vaihtoehtoisesti kiinteistön omistajan urakoitsijakumppanina. Laadimme liiketoimintasuunnitelman, kannattavuuslaskelmat ja arkkitehtisuunnitelmat vanhan kiinteistön muutosrakentamisesta ja vastaamme kokonaisuuden onnistumisesta aina loppusiivousta myöten!

Ennakoi ja säästä

Tiesitkö, että jopa 80 % kiinteistökehityksen kustannuksista määräytyy jo suunnittelupöydällä? Lehdon vahvalla ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu kiinteistön käyttötarkoituksen muutos nostaa kiinteistön arvoa ja saa sen tuottamaan. Säästä rahaa ja sovi tapaaminen kanssamme jo hankkeen ideointivaiheessa!

Helposti alkuun edullisella hankeselvityksellä

Kiinteistön perusteellinen kuntokartoitus sekä tilaajan toiveisiin perehtyminen ovat tärkeitä vaiheita kiinteistökehityksen valmistelussa. Niiden perusteella laadimme kiinteistön omistajalle kattavan hankeselvityksen, joka sisältää mm. urakan toimitussisällön, hinnan ja aikataulun. Hankeselvityksen perusteella tilaaja päättää mahdollisesta sopimuksesta. Hankeselvitys laskutetaan tilaajalta vain, jos tilaajan ja Lehdon välille ei solmita remonttisopimusta sovitun ajan kuluessa hankeselvityksen valmistumisesta.

 

  1. Ota yhteyttä ja tilaa hankeselvitys
    Tulemme tutustumaan kiinteistöönne ja kuulemaan tarpeenne ja toiveenne.
  2. Tutustu hankeselvitykseen
    Saat kustannustehokkaan remonttiratkaisun ja sen tarkan toimitussisällön, aikataulun ja hinnan!
  3. Allekirjoita remonttisopimus
    Remontti alkaa ja valmistuu sovittuna päivänä ja sovittuun hintaa, 5 vuoden takuulla!