Paras kumppani korjausrakentamiseen

Peruskorjaus nostaa huoneistojen arvoa

Peruskorjaus on vaativaa korjausrakentamista, jossa kiinteistö korjataan nykypäivän vaatimusten ja määräysten mukaiseksi. Sillä on pitkäaikainen vaikutus rakennuksen kuntoon, arvoon ja asumismukavuuteen. Laajat peruskorjaushankkeet asettavat erityisiä vaatimuksia toteuttajalle niin ammattitaidon kuin ajanhallinnan suhteen. Huolehdimme koko peruskorjausprosessista ja rakennusluvista kokonaisvastuullisesti, turvallisesti ja oikea-aikaisesti!

Arvokohteet

Historiallisten arvokohteiden kunnostus vaatii yksilöllisiä ratkaisuja ja vahvaa ammattitaitoa. Meillä on pitkä kokemus uniikkien arvokohteiden vaativista kunnostustöistä. Ymmärrämme historiallisen arvokkuuden asettamat vaatimukset ja takaamme kiinteistön arvoa ja menneisyyttä kunnioittavan kunnostuksen – parhaita nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen.

Ennakoi ja säästä

Tiesitkö, että jopa 80 % peruskorjauksen kustannuksista määräytyy jo suunnittelupöydällä? Lehdon vahvalla ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu peruskorjaus nostaa kiinteistön arvoa ja asumismukavuutta. Säästä rahaa ja sovi tapaaminen kanssamme jo peruskorjauksen ideointivaiheessa!

Helposti alkuun edullisella hankeselvityksellä

Kiinteistön perusteellinen kuntokartoitus sekä tilaajan toiveisiin perehtyminen ovat tärkeitä vaiheita peruskorjauksen valmistelussa. Niiden perusteella laadimme taloyhtiölle kattavan hankeselvityksen, joka sisältää mm. urakan toimitussisällön, hinnan ja aikataulun. Hankeselvityksen perusteella tilaaja päättää mahdollisesta sopimuksesta. Hankeselvitys (100 €/huoneisto) laskutetaan tilaajalta vain, jos tilaajan ja Lehdon välille ei solmita remonttisopimusta sovitun ajan kuluessa hankeselvityksen valmistumisesta.

 

  1. Ota yhteyttä ja tilaa hankeselvitys
    Tulemme tutustumaan kiinteistöönne ja kuulemaan tarpeenne ja toiveenne.
  2. Tutustu hankeselvitykseen
    Saat kustannustehokkaan remonttiratkaisun ja sen tarkan toimitussisällön, aikataulun ja hinnan!
  3. Allekirjoita remonttisopimus
    Remontti alkaa ja valmistuu sovittuna päivänä ja sovittuun hintaa, 5 vuoden takuulla!