Paras kumppani korjausrakentamiseen

Putkiremontit

Putkiremontit kätevästi Lehto Groupilta

TST-putkiremontilla säästät aikaa ja rahaa

TST-putkiremontti tarkoittaa talousohjatusti suunniteltua ja toteutettua putkiremonttia. Se sopii taloyhtiölle, joka arvostaa putkiremontin helppoutta, selkeyttä ja edullisia kokonaiskustannuksia. Huoneistojen määrällä tai rakentamisvuodella ei ole merkitystä. Huippusuosittu TST-putkiremontti on syntynyt asiakkaan tarpeista: koko putkiremontti suunnittelusta loppusiivoukseen yhdellä sopimuksella, sovitussa aikataulussa ja kiinteään hintaan!  Laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden takeena on markkinoiden paras 5 vuoden takuu. Putkiremontin yhteydessä voidaan toteuttaa myös muita remontteja taloyhtiön tarpeiden mukaan.

Ennakoi ja säästä

Tiesitkö, että jopa 80 % putkiremontin kustannuksista määräytyy jo suunnittelupöydällä? Lehdon vahvalla ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu putkiremontti nostaa kiinteistön arvoa ja asumismukavuutta. Säästä rahaa ja sovi tapaaminen kanssamme jo putkiremontin ideointivaiheessa!

Helposti alkuu edullisella hankeselvityksellä

Kiinteistön perusteellinen kuntokartoitus sekä tilaajan toiveisiin perehtyminen ovat tärkeitä vaiheita putkiremontin valmistelussa. Niiden perusteella laadimme taloyhtiölle kattavan hankeselvityksen, joka sisältää mm. urakan toimitussisällön, hinnan ja aikataulun. Hankeselvityksen perusteella tilaaja päättää mahdollisesta sopimuksesta. Hankeselvitys (100 €/huoneisto) laskutetaan tilaajalta vain, jos tilaajan ja Lehdon välille ei solmita putkiremonttisopimusta sovitun ajan kuluessa hankeselvityksen valmistumisesta.

 

  1. Ota yhteyttä ja tilaa hankeselvitys
    Tulemme tutustumaan kiinteistöönne ja kuulemaan tarpeenne ja toiveenne.
  2. Tutustu hankeselvitykseen
    Saat kustannustehokkaan remonttiratkaisun ja sen tarkan toimitussisällön, aikataulun ja hinnan!
  3. Allekirjoita remonttisopimus
    Remontti alkaa ja valmistuu sovittuna päivänä ja sovittuun hintaa, 5 vuoden takuulla!

Referenssit

Näyttelijäntie 15

Wareco toteuttti putkiremontin KVR-urakkana eli kokonaisvastuu projektista, suunnittelu ja toteutus mukaan lukien oli Warecolla. Remontissa taloyhtiön LVIS-järjestelmät ja kylpyhuonetilojen pintarakenteet uusittiin. Myös taloyhtiön saunaosasto peruskorjattiin ja nykyiseen toimitilaan rakennettiin viisi uutta asuntoa.
Arvokohde

As Oy Museokatu 17

Putkiremontti sisälsi LVIS -järjestelmien peruskorjauksen ja yhteistiloihin tehtävät perusparannustyöt kuten saunan peruskorjauksen sekä sähköasennusten uusimisen. Käyttövesiputket ja viemärit uusitTIIN nykyisille paikoilleen sekä lähes kaikki märkätilat peruskorjattiin. Patteriverkosto säädettiin ja kaikki lämpöjohtoverkoston venttiilit uusittiin. Sähkö-, tele- ja antennijärjestelmät uusittiin uusiin nousupaikkoihin.

As Oy Satopihlaja

Ylen 10-osaisesta Putkiremontti-sarjastakin tuttu As Oy Satopihlaja on Helsingin Pihlajistossa sijaitseva 1970 valmistunut taloyhtiö. Yhtiöön kuuluu 3 kolmikerroksista rakennusta sekä yhteensä 64 asuntoa. Wareco toimi putkiremontissa pääurakoitsijana ja hankkeessa uusittiin vesijohdot sekä sähköasennuksia. Putkiremontin yhteydessä asuntojen kylpyhuoneet ja taloyhtiön 3 talosaunaa uusittiin. Myös suurin osa viemäriasennuksista uusittiin ja asuntojen ilmanvaihtoa parannettiin.

As Oy Stendal

As Oy Stendal on arkkitehti Hilding Ekelundin suunnittelema vuonna 1961 valmistunut 15 asunnon taloyhtiö Helsingin Haagassa. Wareco toteutti kohteessa putkiremontin hybridimenetelmällä KVR-urakkana.

As Oy Vuolukiventie

As Oy Vuolukiventie 3 sijaitsee Helsingin Pihlajanmäessä. Yhtiö koostuu yhdestä vuonna 1964 rakennetusta asuinkerrostalosta, jossa on neljä asuinkerrosta sekä yhteensä 60 asuntoa. Putkiremontissa uusittiin viemärit ja vesijohdot, sekä sähköasennukset. Tämän lisäksi kaikki kylpyhuoneet sekä taloyhtiön kaksi saunaosastoa uusittiin.

As Oy Hiihtäjäntie

As Oy Hiihtäjäntie 6 sijaitsee Helsingin Herttoniemessä ja yhtiö koostuu kolmesta vuonna 1957 rakennetusta 7-8 kerroksisesta rakennuksesta. Asuntoja taloyhtiössä on yhteensä 90. Putkiremontissa uusittiin viemärit ja vesijohdot, sekä sähköasennukset. Tämän lisäksi asuntojen kylpyhuoneet ja taloyhtiön saunaosasto uusittiin.