Paras kumppani korjausrakentamiseen

Lisärakentaminen

Lisärakentaminen muutostöiden yhteydessä

Lisäkerroksilla rahoitat TST-putkiremontin

Lisärakentamisella taloyhtiö voi rahoittaa kiinteistön muiden tilojen korjaamista sekä parantaa yhtiön toiminnallisuutta ja varallisuutta. Uusilla lisäkerroksilla taloyhtiöön saadaan reilusti lisää asuntoja, uniikit kattohuoneistot ovat erittäin haluttuja asuntomarkkinoilla! Joissain tilanteissa kerrostaloa on mahdollista laajentaa myös päädystä tai rakentaa kokonaan uusi rakennus samalle tontille.

Rakennusoikeuden myyminen

Meillä on taito löytää parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut, joilla varmistamme lisärakentamisen onnistumisen. Voimme lunastaa taloyhtiön käyttämättömän rakennusoikeuden ja huolehdimme suunnittelun ja toteutuksen lisäksi myös uusien huoneistojen tai liiketilojen myynnistä. Kannamme kokonaisvastuun hankkeesta sekä taloudellisen riskin huoneistojen myynnistä.

Ennakoi ja säästä

Tiesitkö, että jopa 80 % lisäkerrosrakentamisen kustannuksista määräytyy jo suunnittelupöydällä? Lehdon vahvalla ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu lisärakentaminen nostaa kiinteistön arvoa ja asumismukavuutta. Säästä rahaa ja sovi tapaaminen kanssamme jo hankkeen ideointivaiheessa!

Helposti alkuu edullisella hankeselvityksellä

Kiinteistön perusteellinen kuntokartoitus sekä tilaajan toiveisiin perehtyminen ovat tärkeitä vaiheita lisärakentamisen valmistelussa. Niiden perusteella laadimme taloyhtiölle kattavan hankeselvityksen, joka sisältää mm. urakan toimitussisällön, hinnan ja aikataulun. Hankeselvityksen perusteella tilaaja päättää mahdollisesta sopimuksesta. Hankeselvitys (100 €/huoneisto) laskutetaan tilaajalta vain, jos tilaajan ja Lehdon välille ei solmita remonttisopimusta sovitun ajan kuluessa hankeselvityksen valmistumisesta.

 

  1. Ota yhteyttä ja tilaa hankeselvitys
    Tulemme tutustumaan kiinteistöönne ja kuulemaan tarpeenne ja toiveenne.
  2. Tutustu hankeselvitykseen
    Saat kustannustehokkaan remonttiratkaisun ja sen tarkan toimitussisällön, aikataulun ja hinnan!
  3. Allekirjoita remonttisopimus
    Remontti alkaa ja valmistuu sovittuna päivänä ja sovittuun hintaa, 5 vuoden takuulla!

Referenssit

As Oy Alakiventie 3

Ainutlaatuisi kattohuoneistoja rakennetaan lisäkerrosrakentamisella Myllypuroon. Näyttävät kattohuoneistot rakennetaan kerrostalon päälle rakennettaviin uusiin lisäkerroksiin, jotka tuovat vanhalle kerrostalolle näyttävävän arkkitehtoonisen ilmeen sekä uusien asukkaiden lisäksi tuloja, joilla voidaan rahoittaa osa yhtiön jo tekemistä korjaushankkeista. Hyväkuntoinen yhtiö tuleekin tarjoamaan nykyaikaista ja vaivatonta asumista uniikeissa kattohuoneistoissa.
Arvokohde

As Oy Meritullinkatu 22

Tässä kiinteistön perusparannushankkeessa tehtiin asuntojen putkiremontin yhteydessä kylpyhuoneiden uusiminen sekä rakennettiin uudet porrashuoneet. Samalla rakennettiin myös ullakolle 4 uutta ullakkoasuntoa (gryndi). Wareco oli perusparannushankkeen jo suunnitteluvaiheessa mukana toteuttamassa hankkeen suunnittelunohjausta.
Arvokohde

As Oy Mechelin

As Oy Mechelin on vuonna 1928 valmistunut Sigurd Frosteruksen suunnittelema rakennus, jota pidetään yhtenä Helsingin arkkitehtuurikohteista. Taloyhtiön ullakolle rakennettiin 4 ullakkohuoneistoa, joista yksi sijaitsee rakennuksen seitsemännessä ja kolme asuntoa rakennuksen kahdeksannessa kerroksessa. Rakennettu asuinkerrosala oli yhteensä 541m2. Ullakkorakentamisen yhteydessä myös taloyhtiön katto uusittiin.