Yksi, kaksi, kolme.
Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä.

Toimitilat yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti – saat Lehdolta hankkeesi liikkeelle parhaaseen hintaan

Toimitilat kustannustehokkaasti Lehto Groupilta

Rakentamamme toimitilat vaihtelevat laajalti tyyliltään ja kooltaan. Pystymme rakentamaan esimerkiksi 500 neliön tai vaikka yli 50 000 neliön toimitiloja talousohjatulla rakennustavallamme. Olemme toimitilarakentamisen tehokas ja luotettava kumppani aina toimistoista ja teollisuustiloista suuriin liikekeskuksiin ja liikuntahalleihin.

Toteuttamiamme suuria projekteja ovat esimerkiksi Oulun 24 000 neliön Ideapark, Suomen viidenneksi suurin kauppakeskus Kuopion Matkus, Vantaan 65 000 neliön DSV-logistiikkakeskus sekä rakenteilla oleva Seinäjoen 66 000 neliön Ideapark.

Lupaamme sinulle yhden sopimuksen, kiinteän hinnan ja sovitun muuttopäivän

Me takaamme, että yhteistyö kanssamme on vaivatonta ja yksinkertaista. Siitä syystä lanseerasimme 1–2–3-filosofiamme, jotta rakennusprojekteihin liittyvä ylimääräinen ja turha työ katoavat niin sinun kuin meidänkin työpöydiltämme.

Filosofiamme tarkoittaa sitä, että rakennamme tilaamasi toimitilat yhdellä sopimuksella, yhdellä kiinteällä hinnastomme mukaisella hinnalla (alkaen 490 €/m2), yhteen sovittuun muuttopäivään mennessä ja sopimuksen mukaisella sisällöllä.

Satojen toimitilahankkeiden kokemuksella tiedämme, että kustannustehokkaan hankkeen perusedellytys on realistinen ja ammattitaitoinen suunnittelutyö.

Siksi olemme parhaimmillamme silloin, kun pääsemme tarjoamaan ratkaisuehdotustamme sinulle puhtaalta pöydältä – eli siinä vaiheessa, kun sinulla on mielessäsi sijaintitoive sekä ajatus tilan tarpeesta. Muuta suunnitelmaa et alkuun tarvitse.

Näin toimiessasi saat todellisen kilpailuetumme käyttöösi: rakennamme toimitilat vain ja ainoastaan tarpeitasi vastaaviksi talousohjatulla rakennustavallamme, jolla saamme poistettua hukkakuutioista ja ylimääräisistä rakenteista syntyneet kustannukset. Se pienentää myös valmiiden toimitilojen käyttökustannuksina.

Toimitilarakentamisen kielellä optimoimme tulevan kiinteistösi teknillistaloudellisesti siten, että talotekniikka rakennetaan liiketoimintasi ympärille tukemaan sitä. Vasta sen jälkeen suunnittelijamme ja arkkitehtimme ryhtyvät suunnittelemaan muuta arkkitehtuuria tarkemmin.

Rakennamme toimitilat edullisesti ja nopeimmalla läpimenoajalla

Pystymme viemään hankkeesi läpi 10 % – 30 % pienemmillä rakennuskustannuksilla sekä markkinoiden nopeimmalla läpimenoajalla, kun pääsemme toteuttamaan projektin itse alusta loppuun.

Pienemmät kustannukset ja nopeat läpimenoajat ovat mahdollisia moduulirakentamisen ja yhden sopimuksen -mallin ansiosta.

Yhden sopimuksen -mallin perusajatus on sujuvuus ja helppous. Teet sopimuksen vain meidän kanssamme, etkä usean urakoitsijan, suunnittelijan ja konsulttiyrityksen kanssa. Mallissa yhdistyvät niin sanotun allianssirakentamisen parhaat puolet, jota nimitämme Lehto-Allianssiksi.

Yhdistämme suunnittelun, talotekniikan ja rakentamisen tehden ne täysin organisaatiossamme sisällä. Tämä tuo sinulle kustannussäästöjä, poistaa ylimääräisen viestinnän eri tahojen välillä ja nopeuttaa päätöksentekoa, jolloin toimitilat valmistuvat nopeammin.

Lehto-Allianssin hyödyt ovat seuraavat:

Olemme niin varmoja toimintamallistamme – ja myös asiakkaamme ovat vakuuttuneita siitä – että emme lähde mukaan hintakilpailuun, jossa etsitään toteuttajaa valmiiksi suunnitelluille toimitiloille. Silloin joutuisimme karsimaan palvelustamme emmekä voisi tuoda asiakkaallemme aitoa lisäarvoa konseptirakentamisen keinoilla.

Emme saa betonia tai rautaa yhtään halvemmalla kuin muut, vaan materiaalit ovat saman hintaisia kaikille toimijoille. Säästöt rakennuskustannuksissa syntyvät puhtaasti toimintamallistamme, joka edellyttää hankkeen aloittamisen täysin puhtaalta pöydältä.

Tutustu toimitilojen mallistoomme

Mallistostamme löydät useita valmiiksi suunniteltuja muuntelumahdollisuuksia, joilla saat toimitilat, jotka ovat yksilölliset, toimivat ja järkevän hintaiset. Jokapäiväistä tekemistämme ohjaavat luotettavuus, rehellisyys ja tekemisen meininki. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas, sydämellinen kiitos ja napakka käden puristus sinettinä onnistuneesta projektista.

Tutustu toimitilat-mallistoomme.

Asiakascaset

Pohjaset Oy, Valiontie 8, Keminmaa. Toimitilat

Rakensimme Pohjaset Oy:lle viisi raskaan ajoneuvokaluston korjaamopaikkaa, varastotiloja sekä toimisto-ja neuvottelutiloja.

Tiloissa toimii nyt WetteriPower Oy:n kuorma-autokorjaamo. Haasteellinen talvirakentaminen sujui aikataulun mukaisesti ja asiakas on tyytyväinen.

Lataa kohde-esite (pdf)

Askola Areena Oy, Linnankoskentie 61, Askola. Monitoimihalli

Rakensimme Askolaan monitoimihallin kaikkien kuntalaisten käyttöön.

Haasteellinen paalutustyö ja viimehetken muutokset eivät muuttaneet aikataulua, vaan projekti valmistui etuajassa.

Lataa kohde-esite (pdf)

Lohjan Autotalo Oy, Lehmijärventie 5, Lohja. Toimitilat

Osallistuimme tähänkin rakennusprojektiin jo suunnitteluvaiheessa. Aikatauluissa ja budjetissa pysyttiin asiakkaan esittämien vaatimusten mukaan ja uudet hienot liiketilat avattiin asiakkaille huhtikuussa 2015.

Lataa kohde-esite (pdf)

GoWash Oy Ristipellontie 13, Helsinki. Autopesula

Rakensimme modernit autopesulatilat GoWash Oy:lle Konalaan. Pesulapalveluja tuotetaan huipputehokkailla laitteilla, kolmella automaattisella pesukaistalla, jopa 90:n ajoneuvon tuntivauhdilla. Asiakas on tyytyväinen.

Lataa kohde-esite (pdf)

Forever Järvenpää Oy, Wärtsilänkatu 8 B, Järvenpää. Monitoimihalli 2500 m2

Rakensimme Forever Järvenpää Oy:lle monipuoliset kuntosali-ja ryhmäliikuntatilat. Perinteisten kuntoilutilojen lisäksi rakentui lämpimät Hot Yoga-tilat ja kattavat saunatilat. Kerrosten välillä on toimintoja helpottava hissi. Kohde valmistui asiakkaan toiveiden mukaisesti ja asiakas sai tilat käyttöönsä suunnitelman mukaisesti.

Lataa kohde-esite (pdf)

Astrum Vene- ja Autotalo Helsinki Oy, Ahertajantie 1, Pornainen. Toimitilat / huolto- ja varastohalli

Rakensimme asiakkaalle Pornaisiin huolto- ja pesuhallit, joissa onnistuu jopa 15t painavien veneiden käsittely. Lämmintä hallitilaa valmistui 2 000 neliömetriä, jossa on mahdollista säilyttää myös isomman kokoluokan aluksia.

Lataa kohde-esite (pdf)

Puuilo Oy, Pauketie 2, Oulu. Toimitilat

Asiakkaalle löydettiin tontti erinomaisten kulkuyhteyksien varrelta ja rakentaminen aloitettiin toukokuun loppupuolella 2015. Tiukasta aikataulustaan huolimatta kohde valmistui ajallaan lokakuun loppuun mennessä.

Lataa kohde-esite (pdf)

Autoviihde.com, Pauketie 2, Oulu. Liiketilat

Rakensimme asiakkaalle tyylikkäät toimitilat näkyvälle paikalle aivan moottoritien viereen. Tiukasta aikataulusta huolimatta tilat luovutettiin asiakkaan käyttöön suunnitelman mukaisesti. Rakennusprojekti toteutettiin kustannustehokkaasti, laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Lataa kohde-esite (pdf)

Ramirent Finland Oy, Moreenitie 12, Oulu. Toimisto- ja asiakastilat/varasto- ja huoltotilojen laajennus

Rakensimme asiakkaalle uuden päärakennuksen, joka liitettiin onnistuneesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti olemassa olevaan varastohalliin. Päärakennus saatiin toteutettua suunnitelmien mukaisesti ja kerrosten välille valmistui myös hissi. Asiakas pystyi jatkamaan liiketoimintaansa kohteessa koko rakennusurakan ajan.

Lataa kohde-esite (pdf)

Tuontitukku Oy, Merenojantie 8, Kalajoki. Myymälätilat

Rakensimme asiakkaalle ensimmäisenä myymälätilat, ja kahden vuoden kuluttua oli tarve laajentaa varastotiloja ja rakennukseen liitettiin varastohalli. Aikataulussa valmistuneet rakennusprojektit eivät aiheuttaneet haittaa asiakkaan liiketoiminnalle, päinvastoin: uudet myymälätilat ovat auttaneen asiakkaan liiketoiminnan kasvussa.

Lataa kohde-esite (pdf)