Toimitilaratkaisut 5 työpäivässä!

Toimitilat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti – valmista ennätysajassa!

Rakentamamme toimitilat vaihtelevat laajalti tyyliltään ja kooltaan. Pystymme rakentamaan esimerkiksi 500 neliön tai vaikka yli 50 000 neliön toimitiloja talousohjatulla rakennustavallamme. Olemme toimitilarakentamisen tehokas ja luotettava kumppani aina toimistoista ja teollisuustiloista suuriin liikekeskuksiin ja liikuntahalleihin.

Toteuttamiamme suuria projekteja ovat esimerkiksi Oulun 24 000 neliön Ideapark, Suomen viidenneksi suurin kauppakeskus Kuopion Matkus, Vantaan 65 000 neliön DSV-logistiikkakeskus sekä rakenteilla oleva Seinäjoen 66 000 neliön Ideapark.

Lupaamme sinulle yhden sopimuksen, kiinteän hinnan ja sovitun muuttopäivän

Me takaamme, että yhteistyö kanssamme on vaivatonta ja yksinkertaista. Siitä syystä lanseerasimme 1–2–3-filosofiamme, jotta rakennusprojekteihin liittyvä ylimääräinen ja turha työ katoavat niin sinun kuin meidänkin työpöydiltämme.

Filosofiamme tarkoittaa sitä, että rakennamme tilaamasi toimitilat yhdellä sopimuksella, yhdellä kiinteällä hinnastomme mukaisella hinnalla (alkaen 490 €/m2), yhteen sovittuun muuttopäivään mennessä ja sopimuksen mukaisella sisällöllä.

Satojen toimitilahankkeiden kokemuksella tiedämme, että kustannustehokkaan hankkeen perusedellytys on realistinen ja ammattitaitoinen suunnittelutyö.

Siksi olemme parhaimmillamme silloin, kun pääsemme tarjoamaan ratkaisuehdotustamme sinulle puhtaalta pöydältä – eli siinä vaiheessa, kun sinulla on mielessäsi sijaintitoive sekä ajatus tilan tarpeesta. Muuta suunnitelmaa et alkuun tarvitse.

Näin toimiessasi saat todellisen kilpailuetumme käyttöösi: rakennamme toimitilat vain ja ainoastaan tarpeitasi vastaaviksi talousohjatulla rakennustavallamme, jolla saamme poistettua hukkakuutioista ja ylimääräisistä rakenteista syntyneet kustannukset. Se pienentää myös valmiiden toimitilojen käyttökustannuksina.

Toimitilarakentamisen kielellä optimoimme tulevan kiinteistösi teknillistaloudellisesti siten, että talotekniikka rakennetaan liiketoimintasi ympärille tukemaan sitä. Vasta sen jälkeen suunnittelijamme ja arkkitehtimme ryhtyvät suunnittelemaan muuta arkkitehtuuria tarkemmin.

.

Rakennamme toimitilat edullisesti ja nopeimmalla läpimenoajalla

Pystymme viemään hankkeesi läpi 10 % – 30 % pienemmillä rakennuskustannuksilla sekä markkinoiden nopeimmalla läpimenoajalla, kun pääsemme toteuttamaan projektin itse alusta loppuun.

Pienemmät kustannukset ja nopeat läpimenoajat ovat mahdollisia moduulirakentamisen ja yhden sopimuksen -mallin ansiosta.

Yhden sopimuksen -mallin perusajatus on sujuvuus ja helppous. Teet sopimuksen vain meidän kanssamme, etkä usean urakoitsijan, suunnittelijan ja konsulttiyrityksen kanssa.

Yhdistämme suunnittelun, talotekniikan ja rakentamisen tehden ne täysin organisaatiossamme sisällä. Tämä tuo sinulle kustannussäästöjä, poistaa ylimääräisen viestinnän eri tahojen välillä ja nopeuttaa päätöksentekoa, jolloin toimitilat valmistuvat nopeammin.

Yhden sopimuksen -mallin hyödyt ovat seuraavat:

Olemme niin varmoja toimintamallistamme – ja myös asiakkaamme ovat vakuuttuneita siitä – että emme lähde mukaan hintakilpailuun, jossa etsitään toteuttajaa valmiiksi suunnitelluille toimitiloille. Silloin joutuisimme karsimaan palvelustamme emmekä voisi tuoda asiakkaallemme aitoa lisäarvoa konseptirakentamisen keinoilla.

Emme saa betonia tai rautaa yhtään halvemmalla kuin muut, vaan materiaalit ovat saman hintaisia kaikille toimijoille. Säästöt rakennuskustannuksissa syntyvät puhtaasti toimintamallistamme, joka edellyttää hankkeen aloittamisen täysin puhtaalta pöydältä.

Lue blogistamme SalkunRakentajan vinkit toimitilasijoittamiseen