Yksi, kaksi, kolme.
Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä.

Liikerakentaminen – talousohjattu rakentamistapa

Liikerakentaminen tehdään rutiinilla

Olemme rakentaneet jo satoja liikerakennuksia talousohjatulla rakentamistavalla: yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä. Talousohjatussa rakentamisessa hallitsemme vahvalla rutiinilla koko prosessin suunnittelusta loppusiivoukseen saakka. Tyytyväinen asiakas on meille sydämenasia!

”Yhteistyö Lehdon kanssa on sujunut aina niin hyvin että paremmin se ei voisi enää sujua”, sanoo useiden kohteiden rakennuttaja Heino Pekkarinen. Ota yhteyttä, niin tehdään teidänkin projektistanne menestystarina.

Tutustu vahvoihin asiakasreferensseihimme, sovi tapaaminen kanssamme ja pyydä tarjous – päätöksentekopaketti rakennushankkeestasi on aina selkeä ja edullinen. Palveluverkostomme kattaa koko Suomen.

Toteutimme ruotsalaiselle Ikanolle Suomen viidenneksi suurimman kauppakeskuksen Kuopion Matkukseen. Monelle kauppaketjulle olemme toteuttaneet vuosittain useita saman ketjun konseptimyymälöitä.

Meihin ovat luottaneet muun muassa Ideapark, Ikano, Prisma, Motonet, Halpa-Halli, K-Rauta, Byggmax, Tokmanni, Kamux, Wetteri, Puuilo, S-Market, Rautia, Lidl, Delta-Auto, Sports Car Center, ABC, K-Market, Masku, Euromaster, Ikea, XXL. Ja monet muut alansa johtava yritykset.

Lue blogistamme SalkunRakentajan vinkit toimitilasijoittamiseen