Yksi, kaksi, kolme.
Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä.

Kauppakeskukset ja liikerakennukset – suurten kokonaisuuksien hallintaa

Liikerakentaminen tehdään rutiinilla

Olemme rakentaneet jo satoja liikerakennuksia talousohjatulla rakentamistavalla: yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä. Talousohjatussa rakentamisessa hallitsemme vahvalla rutiinilla koko prosessin suunnittelusta loppusiivoukseen saakka. Tyytyväinen asiakas on meille sydämenasia!

”Yhteistyö Lehdon kanssa on sujunut aina niin hyvin että paremmin se ei voisi enää sujua”, sanoo useiden kohteiden rakennuttaja Heino Pekkarinen. Ota yhteyttä, niin tehdään teidänkin projektistanne menestystarina.

Asiakasetu korostuu suurissa projekteissa

Lehdon talousohjatun rakentamistavan asiakasedut ovat parhaimmillaan suurissa projekteissa, joissa erityisen tärkeään rooliin nousevat aikataulun ja budjetin pitävyys sekä rakentamisen korkea laatu.

”Lehto toteutti rakentamisprojektin kustannustehokkaasti ja erittäin nopealla aikataululla. Yhteistyö kaikkien henkilöiden välillä sujui saumattomasti. Voin suositella lämpimästi!” Petri Häli, kauppakeskusjohtaja, Ideapark Oulu.

Lehdon kokonaisvastuullisessa rakennusprojektissa asiakas voi olla varma suurenkin kokonaisuuden hallinnasta ja onnistumisesta. Tarkka ja toimiva suunnitelma ja onnistunut lopputulos sinetöidään yhdellä sopimuksella.

Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi jo useita suuria rakennusprojekteja. Toteutimme ruotsalaiselle Ikanolle Suomen viidenneksi suurimman kauppakeskuksen Kuopion Matkukseen. Monelle kauppaketjulle olemme toteuttaneet vuosittain useita saman ketjun konseptimyymälöitä – kuten Prismoja sekä huippusuositun Ideaparkin Ouluun, jossa kävi ensimmäisen kuukauden aikana yli 500 000 asiakasta!

Seinäjoen Ideapark valmistuu Jouppiin – Lehdon toinen rakentama Ideapark

Lehto rakentaa Seinäjoelle Suomen kolmatta Ideaparkkia. Seinäjoen Ideaparkin rakennustyöt alkoivat kesäkuussa 2018 ja kauppakeskuksen on tarkoitus aueta marraskuussa 2019. Yli seitsemän hehtaarin kauppakeskukseen on tulossa kauppojen lisäksi sisäliikuntapuisto ja päiväkoti.

Seinäjoen Ideaparkin rakennustyöt ovat sujuneet suunnitellusti. Rakennustyöt alkoivat sopimuksen varmistuttua nopeasti ja rakentamisaika kestää 17kk. Seinäjoen Jouppiin rakentuva Ideapark on kaksi kertaa isompi kuin Oulun Ideapark sekä siellä on tuplasti liiketiloja.

Tehokkaan hankkeen on mahdollistanut Lehdon talousohjattu rakentamistapa. Oma moduulituotantomme tuo rakentamiseen ketteryyttä ja kustannustehokkuutta. Ideaparkin puurakenteiset suurkattoelementit tehdään Lehdon Humppilan tehtaalla. Kattoelementtejä kauppakeskukseen on mennyt kaiken kaikkiaan 1132.

Seinäjoen Ideaparkin rakennuksen runko on toteutettu teräsrunkona, teräksestä valmistettuina pilari-, palkki- ja ristikkorakenteena. Ulkoseinät ovat rakennettu sandwich-metallielementeistä. Maatyöt on tehty huolellisesti ja työmaalle onkin mennyt 200 000 tonnia kivimurskaa sekä maaperään noin 3500 paalua, joiden yhteispituus on noin 54 000 m.

 

Meihin ovat luottaneet muun muassa Ideapark, Ikano, Prisma, Motonet, Halpa-Halli, K-Rauta, Byggmax, Tokmanni, Kamux, Wetteri, Puuilo, S-Market, Rautia, Lidl, Delta-Auto, Sports Car Center, ABC, K-Market, Masku, Euromaster, Ikea, XXL. Ja monet muut alansa johtava yritykset.

Tutustu referensseihimme, sovi tapaaminen kanssamme ja pyydä tarjous. Palveluverkostomme kattaa koko Suomen.

Lue blogistamme SalkunRakentajan vinkit toimitilasijoittamiseen