Toimitilaratkaisut 5 työpäivässä!

Tehdään uusi koulu yhdessä!

 

Lehto tarjoaa nykyaikaisia, uuden ajan oppimisympäristöjä, joiden älykkäät tilaratkaisut ovat syntyneet yhdessä opetusalan ammattilaisten kanssa – Lehdon innovaatioita hyödyntäen!

Suunnittelemme jokaisen koulun yksilöllisesti, yhdessä sen käyttäjien kanssa. Suunnittelussa huomioidaan aina tilojen käyttökelpoisuus myös iltaisin ja viikonloppuisin esim. harrastustoimintaa tai juhlatilaisuuksia varten. Halutessanne voitte myös vuokrata meiltä uuden, terveen ja toimivan koulun.

Kilpailuttamalla suunnittelun ja rakentamisen yhdessä, saavutatte merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Me Lehdossa toimimme yhden sopimuksen periaatteella, sovitussa aikataulussa ja kiinteään hintaan.

Helppo ja vaivaton ratkaisu

Lehdon koulut suunnitellaan käyttäjien tarpeita ja kunnan toiveita kuunnellen – taloutta unohtamatta! Jo muutamassa viikossa voimme toimittaa päätöksentekijöille ja teknisille asiantuntijoille arkkitehtiluonnokset, hintatiedot ja toimitussisällön.

Rakennamme nykyaikaisen ja toimivan koulun nopeasti ja kustannustehokkaasti – opiskelun uudessa koulussa voi aloittaa jopa vuoden kuluttua rakentamispäätöksestä! Helppo ja vaivaton Avaimet käteen -toimitus sisältää halutessasi myös kalusteet, asfaltit, nurmet, leikkipaikat, pelikentät, pyörätelineet jne! Voit myös vuokrata uuden koulun kauttamme!

Monikäyttöiset ja terveelliset tilaratkaisut

Lehdon kouluissa myös piha-alue toimii opetustilana. Myös viihtyisät ja tilavat aulatilat toimivat rentona oleskelutilana, kuin myös opetus- ja ryhmätyötiloina. Kunta voi vuokrata monikäyttöisiä tiloja iltaisin ja viikonloppuisin esim. harrastustoimintaan tai juhlatilaisuuksiin.

Kaikki ratkaisut on räätälöitävissä toiveiden mukaan. Suunnittelussa otamme huomioon uuden opetussuunnitelman mukaiset opetussolut, luovan työn tilat, keittiö- ja ruokalatilat sekä monikäyttöiset liikuntatilat ja henkilökuntatilat.

Uuden ajan opetustilat ovat viihtyisiä ja monimuotoisia. Niistä löytyvät sopivat opiskelupaikat niin yksilötyöskentelyyn kuin ryhmätyöskentelyyn. Tilaratkaisut tukevat uutta oppimiskäsitystä, joka korostaa oppilaan roolia aktiivisena toimijana ja oppimista vuorovaikutuksena.

Kilpailuta järkevästi

Talousohjattu toimintamalli varmistaa rakentamisen laadun, nopeuttaa kouluhankkeen läpivientiä ja on tilaajalle turvallisin, helpoin ja ylivoimaisesti kustannustehokkain ratkaisu. Lehto suosittelee kilpailutusmallia, jossa rakentaja ohjaa suunnittelua – aina tilaajan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.

Viiden vuoden laajennetun takuun lisäksi huolehdimme kiinteistösi etävalvonnasta ja huolenpidosta takuuaikana.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tutustu Liminkaan rakentamaamme Ojanperänkankaan kouluun, jonka etuna on monikäyttöiset tilaratkaisut!

Katso video Lehdon koulurakentamisesta (kesto 1,5 min) >>