Yksi, kaksi, kolme.
Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä.

Logistiikkatilojen vahvaa osaamista

Rakentamiskustannukset määrittelevät merkittävästi toiminnan kilpailukykyä. Meiltä löytyy vahvaa osaamista tehokkaiden logistiikkatilojen rakentamiseen ja niiden toiminnallisten tarpeitten ymmärtämiseen.

Talousohjattu rakentamismallimme soveltuu erinomaisesti kovaa kulutusta vaativien logistiikka- ja varastokeskusten rakentamiseen. Maa- ja piharakentamisessa huomioimme myös raskaan liikenteen kääntösäde- ja kantavuusvaatimukset.

Suosiomme perustuu toimintatapaamme: Kuuntelemme aina asiakkaan tavoitteet ja luomme hänelle visuaalisesti, toiminnallisesti ja rakennusteknisesti erinomaisen kokonaisuuden. Kaunis ja toimiva rakennus voi olla myös edullinen!

”Neuvottelin kuukausia tuloksetta suurten rakennusliikkeiden kanssa 6 400 m2 logistiikkakeskuksen rakentamisesta. Hanke mahdollistui vasta, kun Lehto esitti ylivoimaisen ja edullisen ratkaisun hankkeen toteuttamiseksi – jo heti ensimmäisessä neuvottelussa! Budjetissa pysyttiin ja tilat valmistuivat sovitussa aikataulussa.” Aarno Törmälä, HUB logistics Oy.

Tarjoamme logistiikka- ja varastokeskukset muuttovalmiina alkaen 490 €/m2 – yhdellä sopimuksella, kiinteällä hinnalla ja sovittuna muuttopäivänä.

Osaamiseemme ovat luottaneet muun muassa HUB logistics ja DSV. 

Lue Hub Logisticsille tehdystä logistiikkakeskuksesta

Lue blogistamme SalkunRakentajan vinkit toimitilasijoittamiseen