Toimitilaratkaisut 5 työpäivässä!

Logistiikkatilojen vahvaa osaamista

Rakentamiskustannukset määrittelevät merkittävästi toiminnan kilpailukykyä. Meiltä löytyy vahvaa osaamista tehokkaiden logistiikkatilojen rakentamiseen ja niiden toiminnallisten tarpeitten ymmärtämiseen.

Talousohjattu rakentamismallimme soveltuu erinomaisesti kovaa kulutusta vaativien logistiikka- ja varastokeskusten rakentamiseen. Maa- ja piharakentamisessa huomioimme myös raskaan liikenteen kääntösäde- ja kantavuusvaatimukset.

Suosiomme perustuu toimintatapaamme: Kuuntelemme aina asiakkaan tavoitteet ja luomme hänelle visuaalisesti, toiminnallisesti ja rakennusteknisesti erinomaisen kokonaisuuden. Kaunis ja toimiva rakennus voi olla myös edullinen!

”Neuvottelin kuukausia tuloksetta suurten rakennusliikkeiden kanssa 6 400 m2 logistiikkakeskuksen rakentamisesta. Hanke mahdollistui vasta, kun Lehto esitti ylivoimaisen ja edullisen ratkaisun hankkeen toteuttamiseksi – jo heti ensimmäisessä neuvottelussa! Budjetissa pysyttiin ja tilat valmistuivat sovitussa aikataulussa.” Aarno Törmälä, HUB logistics Oy.

Tarjoamme logistiikka- ja varastokeskukset muuttovalmiina alkaen 490 €/m2 – yhdellä sopimuksella, kiinteällä hinnalla ja sovittuna muuttopäivänä.

Osaamiseemme ovat luottaneet muun muassa HUB logistics ja DSV. 

Lue Hub Logisticsille tehdystä logistiikkakeskuksesta sekä DSV:lle rakennetusta 50 000 neliön suuruisesta logistiikkakeskuksesta!

Lue blogistamme SalkunRakentajan vinkit toimitilasijoittamiseen