Toimitilaratkaisut 5 työpäivässä!

Valitse omasi toimitila- tai liikunta-areenamallistosta!

Toimitilakonseptin – ja samalla koko toimintamme – tavoitteena on aina ollut tyytyväinen asiakas. Olemme panostaneet merkittävästi asiakaslähtöiseen tuotekehitystyöhön, mikä on mahdollista vain huomioimalla ja ymmärtämällä asiakkaiden todelliset tarpeet. Suunnittelimme malliston käytännön kokemusten kautta ja sadoissa hankkeissa hyviksi havaittujen ratkaisujen perusteella. Tuloksena on uuden sukupolven toimitilamallisto, jossa rakentamista hallitaan tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti – suunnittelusta toteutukseen.

 

manager

Lataa toimitilamallisto »

Täysin yksilöllisten toimitilojen lisäksi tarjoamme myös valmista pientoimitilamallistoa.

Worker, Trader vai Manager? Saisiko olla toimitila harjakatolla tai vahvistetulla työsalilattialla, kolmella kokoushuoneella tai ehkäpä kuudella nosto-ovella? 900 vai 4000 m2?

Lehdon toimitilamallistossa on useita valmiiksi suunniteltuja muuntelumahdollisuuksia, joilla saat toimitiloistasi yksilöllisen, toimivan ja järkevän hintaisen.

1. Näyttää hyvältä ulospäin

Tilasta saadaan yksilöllinen, kun pääsisäänkäyntiä korostetaan yrityksesi väreillä ja logolla. Valittavanasi on myös erilaisia kutsuvia sisäänkäyntejä ja ovia, portteja ja katoksia lisävarusteineen.

2. Perusasiat ovat kunnossa

Toimitilasi perustus on joko maanvarainen tai paalutettu, rakenne joko lämmin tai puolilämmin. Runko on vakio (liimapuu), kattosi on yksilappeinen pulpettikatto tai loiva harjakatto, ja sokkeli on joko 300 mm, 500 mm tai 900 mm. Seinäelementit ovat vakio (peltisandwich), mutta värin päätät itse. Ammattilaisemme avustuksella, tietenkin.

3. Ja sisällä on hyvä olla

Suunnitellaan toimitilasi alusta alkaen palvelemaan yrityksesi tarpeita niin rakenteiltaan kuin pinnoiltaankin – tehdään tilasta sellainen, jossa sekä työntekijöillä että asiakkailla on hyvä olla. Kaikkiin malleihimme kuuluvat toimisto-, tauko- ja sosiaalitilat.

Worker-tuotantotilat alk. 779 000 €

Worker-tuotantotiloissa on vahvistettu työsalilattia. Workerin voi rakennuttaa helposti myös useammalle toimijalle.

Esimerkkikuvassa WORKER 900
Näppärä yhden käyttäjän tuotantotila, jossa pääsisäänkäynti on nosto-ovien kanssa samalla julkisivulla. Työsalissa on kaksi nosto-ovea. Toimisto-, tauko- ja sosiaalitilat sijaitsevat rakennuksen päädyssä.

Trader-myymälätilat alk. 999 000 €

Jokaisessa toimitilassa nosto-ovi. Pääjulkisivun korkeat ikkunaryhmät päästävät luonnonvalon sisään. Ikkunoille voi rakentaa näyttäviä tuote-esittelyjä ja somistuksia tai ne voi halutessaan teipata mainostarroilla.

Esimerkkikuvassa TRADER1500
Yhden toimijan kompakti myymälärakennus, jossa runsaasti erillistä varastotilaa. Voidaan sijoittaa pienellekin tontille niin, että paikoituspiha jää mahdollisimman isoksi.

Manager-logistiikkatilat alk. 949 000 €

Manager tarjoaa toimivaa logistiikkaa mukavissa tiloissa. Malliin kuuluu useita nosto-ovia.

Esimerkkikuvassa MANAGER 1400
Mahtava logistiikkatila kuudella nosto-ovella. Päätyyn toiseen kerrokseen on sijoitettu kaksikerroksinen toimisto-, tauko- ja sosiaalitilakokonaisuus.

Toimitussisällöt

Meiltä voit valita myös avaimet käteen -periaatteella laajan toimitussisällön: hoidamme myös maarakentamisen suunnitteluineen ja toteutuksineen. Sinulle jää ainoastaan tontin liittymien ja mahdollisen valvojan hankinta rakennuksen osalta – tai vaikkapa vain muutto valmiisiin tiloihisi.

Perustoimitussisällössä tilaaja vastaa tontin valmistelusta ja maanrakentamisesta: kunnallistekniikan tuomisesta rakennukseen, kaivuutöistä perustustasoon asti, pihan rakennekerroksesta ja pintarakenteista sekä muista pihan töistä.

Kun haluat tarkempia tietoja, lataa toimitilamallistomme – tai ole yhteydessä myyntiimme. Olemme täällä sinua varten!

Tutustu referensseihimme!