Yksi, kaksi, kolme.
Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä.

Valitse omasi toimitila- tai liikunta-areenamallistosta!

Lehdon arkkitehtien sekä tennistähti Jarkko Niemisen yhdessä suunnitelmat toimivat ja monipuoliset liikunta-areenat, joiden tilaratkaisuja voidaan helposti muunnella eri tarpeiden mukaan.

Tutustu liikunta-areenamallistoon!

Lue miten liikunta-areenakonsepti toi selvää säästöä kunnalle!

 

manager

Lataa toimitilamallisto »

Täysin yksilöllisten toimitilojen lisäksi tarjoamme myös valmista pientoimitilamallistoa.

Trade, Worker vai Manager? Saisiko olla toimitila harjakatolla tai vahvistetulla työsalilattialla, kolmella kokoushuoneella tai ehkäpä kuudella nosto-ovella? 500 vai 5000 m2?

Koivukoski-toimitilamallistossa on useita valmiiksi suunniteltuja muuntelumahdollisuuksia, joilla saat toimitiloistasi yksilöllisen, toimivan ja järkevän hintaisen.

1. Näyttää hyvältä ulospäin

Tilasta saadaan yksilöllinen, kun pääsisäänkäyntiä korostetaan yrityksesi väreillä ja logolla. Valittavanasi on myös erilaisia kutsuvia sisäänkäyntejä ja ovia, portteja ja katoksia lisävarusteineen.

2. Perusasiat ovat kunnossa

Toimitilasi perustus on joko maanvarainen tai paalutettu, rakenne joko lämmin tai puolilämmin. Runko on vakio (liimapuu), kattosi on yksilappeinen pulpettikatto tai loiva harjakatto, ja sokkeli on joko 300 mm, 500 mm tai 900 mm. Seinäelementit ovat vakio (peltisandwich), mutta värin päätät itse. Ammattilaisemme avustuksella, tietenkin.

3. Ja sisällä on hyvä olla

Suunnitellaan toimitilasi alusta alkaen palvelemaan yrityksesi tarpeita niin rakenteiltaan kuin pinnoiltaankin – tehdään tilasta sellainen, jossa sekä työntekijöillä että asiakkailla on hyvä olla. Kaikkiin malleihimme kuuluvat toimisto-, tauko- ja sosiaalitilat.

Trader-myymälätilat alk. 999 000 €

Jokaisessa toimitilassa nosto-ovi. Pääjulkisivun korkeat ikkunaryhmät päästävät luonnonvalon sisään. Ikkunoille voi rakentaa näyttäviä tuote-esittelyjä ja somistuksia tai ne voi halutessaan teipata mainostarroilla.

Esimerkkikuvassa TRADER1500
Yhden toimijan kompakti myymälärakennus, jossa runsaasti erillistä varastotilaa. Voidaan sijoittaa pienellekin tontille niin, että paikoituspiha jää mahdollisimman isoksi.

Worker-tuotantotilat alk. 569 000 €

Worker-tuotantotiloissa on vahvistettu työsalilattia. Workerin voi rakennuttaa helposti myös useammalle toimijalle.

Esimerkkikuvassa WORKER600
Näppärä yhden käyttäjän tuotantotila, jossa pääsisäänkäynti on nosto-ovien kanssa samalla julkisivulla. Työsalissa on kaksi nosto-ovea. Toimisto-, tauko- ja sosiaalitilat sijaitsevat rakennuksen päädyssä.

Manager-logistiikkatilat alk. 949 000 €

Manager tarjoaa toimivaa logistiikkaa mukavissa tiloissa. Malliin kuuluu useita nosto-ovia.

Esimerkkikuvassa MANAGER4000
Mahtava logistiikkatila kuudella nosto-ovella. Päätyyn toiseen kerrokseen on sijoitettu kaksikerroksinen toimisto-, tauko- ja sosiaalitilakokonaisuus.

Toimitussisällöt

Meiltä voit valita myös avaimet käteen -periaatteella laajan toimitussisällön: hoidamme myös maarakentamisen suunnitteluineen ja toteutuksineen. Sinulle jää ainoastaan tontin liittymien ja mahdollisen valvojan hankinta rakennuksen osalta, projektin seuraaminen Omaraksa-palvelussamme – tai vaikkapa vain muutto valmiisiin tiloihisi.

Perustoimitussisällössä tilaaja vastaa tontin valmistelusta ja maanrakentamisesta: kunnallistekniikan tuomisesta rakennukseen, kaivuutöistä perustustasoon asti, pihan rakennekerroksesta ja pintarakenteista sekä muista pihan töistä.

Tulemme mielellämme luoksesi kertomaan lisää.

Asiakascaset

Pohjaset Oy, Valiontie 8, Keminmaa. Toimitilat

Rakensimme Pohjaset Oy:lle viisi raskaan ajoneuvokaluston korjaamopaikkaa, varastotiloja sekä toimisto-ja neuvottelutiloja.

Tiloissa toimii nyt WetteriPower Oy:n kuorma-autokorjaamo. Haasteellinen talvirakentaminen sujui aikataulun mukaisesti ja asiakas on tyytyväinen.

Lataa kohde-esite (pdf)

Askola Areena Oy, Linnankoskentie 61, Askola. Monitoimihalli

Rakensimme Askolaan monitoimihallin kaikkien kuntalaisten käyttöön.

Haasteellinen paalutustyö ja viimehetken muutokset eivät muuttaneet aikataulua, vaan projekti valmistui etuajassa.

Lataa kohde-esite (pdf)

Lohjan Autotalo Oy, Lehmijärventie 5, Lohja. Toimitilat

Osallistuimme tähänkin rakennusprojektiin jo suunnitteluvaiheessa. Aikatauluissa ja budjetissa pysyttiin asiakkaan esittämien vaatimusten mukaan ja uudet hienot liiketilat avattiin asiakkaille huhtikuussa 2015.

Lataa kohde-esite (pdf)

GoWash Oy Ristipellontie 13, Helsinki. Autopesula

Rakensimme modernit autopesulatilat GoWash Oy:lle Konalaan. Pesulapalveluja tuotetaan huipputehokkailla laitteilla, kolmella automaattisella pesukaistalla, jopa 90:n ajoneuvon tuntivauhdilla. Asiakas on tyytyväinen.

Lataa kohde-esite (pdf)

Forever Järvenpää Oy, Wärtsilänkatu 8 B, Järvenpää. Monitoimihalli 2500 m2

Rakensimme Forever Järvenpää Oy:lle monipuoliset kuntosali-ja ryhmäliikuntatilat. Perinteisten kuntoilutilojen lisäksi rakentui lämpimät Hot Yoga-tilat ja kattavat saunatilat. Kerrosten välillä on toimintoja helpottava hissi. Kohde valmistui asiakkaan toiveiden mukaisesti ja asiakas sai tilat käyttöönsä suunnitelman mukaisesti.

Lataa kohde-esite (pdf)

Astrum Vene- ja Autotalo Helsinki Oy, Ahertajantie 1, Pornainen. Toimitilat / huolto- ja varastohalli

Rakensimme asiakkaalle Pornaisiin huolto- ja pesuhallit, joissa onnistuu jopa 15t painavien veneiden käsittely. Lämmintä hallitilaa valmistui 2 000 neliömetriä, jossa on mahdollista säilyttää myös isomman kokoluokan aluksia.

Lataa kohde-esite (pdf)

Puuilo Oy, Pauketie 2, Oulu. Toimitilat

Asiakkaalle löydettiin tontti erinomaisten kulkuyhteyksien varrelta ja rakentaminen aloitettiin toukokuun loppupuolella 2015. Tiukasta aikataulustaan huolimatta kohde valmistui ajallaan lokakuun loppuun mennessä.

Lataa kohde-esite (pdf)

Autoviihde.com, Pauketie 2, Oulu. Liiketilat

Rakensimme asiakkaalle tyylikkäät toimitilat näkyvälle paikalle aivan moottoritien viereen. Tiukasta aikataulusta huolimatta tilat luovutettiin asiakkaan käyttöön suunnitelman mukaisesti. Rakennusprojekti toteutettiin kustannustehokkaasti, laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Lataa kohde-esite (pdf)

Ramirent Finland Oy, Moreenitie 12, Oulu. Toimisto- ja asiakastilat/varasto- ja huoltotilojen laajennus

Rakensimme asiakkaalle uuden päärakennuksen, joka liitettiin onnistuneesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti olemassa olevaan varastohalliin. Päärakennus saatiin toteutettua suunnitelmien mukaisesti ja kerrosten välille valmistui myös hissi. Asiakas pystyi jatkamaan liiketoimintaansa kohteessa koko rakennusurakan ajan.

Lataa kohde-esite (pdf)

Tuontitukku Oy, Merenojantie 8, Kalajoki. Myymälätilat

Rakensimme asiakkaalle ensimmäisenä myymälätilat, ja kahden vuoden kuluttua oli tarve laajentaa varastotiloja ja rakennukseen liitettiin varastohalli. Aikataulussa valmistuneet rakennusprojektit eivät aiheuttaneet haittaa asiakkaan liiketoiminnalle, päinvastoin: uudet myymälätilat ovat auttaneen asiakkaan liiketoiminnan kasvussa.

Lataa kohde-esite (pdf)