Toimitilaratkaisut 5 työpäivässä!

Tuotantotilat, jotka luovat liiketoiminnallesi edellytykset menestyä

Ainutlaatuisen rakentamiskonseptimme ansiosta pystymme rakentamaan tarpeitasi vastaavat tuotantotilat kustannustehokkaasti sekä ripeällä aikataululla. Näin saat ne tuottamaan itsellesi kassavirtaa mahdollisimman pian.

Koko rakentamisprosessin ytimessä ovat sinun tarpeesi. Rakennamme sellaiset tuotantotilat, jotka vastaavat täysin sekä liiketoimintasi nykyisiä että tulevia tarpeita. Näin vältyt tyypillisiltä yli-investoinneilta, joita heikosti suunnitelluissa rakennushankkeissa usein syntyy. 80 % projektin kustannuksista lukkiutuu kuitenkin jo suunnittelupöydällä. Sen takia me panostamme paljon suunnitteluun, jolloin rakentaminen on jouheva ja varma prosessi, eikä yllätyksiä pääse syntymään.

Yli-investoinnit syntyvät yleensä kenenkään huomaamatta siten, että rakennetaan vain varmuuden vuoksi sellaiset tuotantotilat, jotka täyttävät kaikki mahdolliset määräykset. Määräysten ja lupa-asioiden huomiointi täytyy toki olla rakentamisen keskiössä, mutta ei ole mitään syytä rakentaa kalliita järjestelmiä, jos tuotannossa käytettävät aineet ja laitteet eivät vaadi niitä nyt tai tulevaisuudessa.

Kun pääsemme suunnittelemaan tuotantotilat alusta alkaen, niin vahvuutemme nousevat parhaiten esiin. Silloin pystymme käyttämään kuivissa ja vakioiduissa tehdasolosuhteissa esivalmistettuja komponentteja kaikista tehokkaimmin, jolloin kustannushyödyt konkretisoituvat sinulle parhaalla mahdollisella tavalla.

Suunnittelemme tuotantotilat turvallisiksi, tarpeitasi vastaaviksi ja kaikki määräykset oikeissa turvallisuusluokissa täyttäviksi. Rakentamiamme tiloja on myös helppo ja edullinen ylläpitää integroituvan talotekniikan ansiosta. Voit lukea taloteknisestä suunnittelustamme tarkemmin täältä.

Otamme kokonaisvastuun rakentamishankkeestasi

Yhteistyö kanssamme on helppoa, koska tapamme toimia on hyvin asiakaskeskeinen – saat yhdellä sopimuksella kaiken, mitä rakennushanketta varten tarvitset. Teet vain yhden sopimuksen, jolla saat tarvitsemasi tuotantotilat kiinteään hintaan ja sovittuna muuttopäivänä.

Alkuun pääsemiseen riittää, että sinulla on budjetti ja ajatus siitä, millaiset toimitilat budjetilla pitäisi saada.

Tämän jälkeen alamme kartoittamaan tarpeitasi tarkemmin, jonka perusteella yksityiskohtaisemmat suunnitelmat alkavat muodostumaan.

Tällä tavoin kuljemme kanssasi koko hankkeen läpi kaikkien sen eri osa-alueiden osalta, jolloin tiedät jatkuvasti projektin eri vaiheissa, missä olemme menossa ja keneen Lehdon asiantuntijaan voit olla yhteydessä.

Jatkamme yhteistyötä aktiivisesti myös 2 vuoden takuuajan aikana, jolloin tuotantotilat ovat jatkuvassa etäseurannassamme. Sen perusteella näemme, miten tuotantotilojen talotekniikka toimii, jolloin sitä voidaan optimoida mahdollisimman taloudellisesti toimivaksi myös tulevaisuutta ajatellen.

Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon tuotantotilojen rakentamisvaiheessa?

Ymmärrämme teollisen tuotannon tehokkuus- ja logistiikkavaatimuksia. Suunnittelemme tilaratkaisut aina asiakkaan tuotannon tarpeiden pohjalta tukemaan ja palvelemaan sitä tehokkaasti sekä taloudellisesti.

Tuotantotiloissa huomioimme tuotantotapasi ja sen tuomat vaatimukset, kuten:

Näin tuotantotiloista tulee turvalliset, mutta samalla myös terveelliset niin rakenteiden kuin ihmisten kannalta. Siksi hyvät työskentelyolosuhteet ja työergonomia otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

”Valintaamme vaikutti suuresti, että Lehto otti kokonaisvastuun rakentamishankkeesta. Näin saimme itse keskittyä omaan liiketoimintaamme. Lehdon toiminta oli joustavaa ja tilamme valmistuivat tarkasti ajallaan. Sovittu hinta piti loppuun asti, eikä yllättäviä lisäkuluja tullut.”

– Rauno Vennola, Terra-Team Oy.

Olemme toteuttaneet teollisia tuotantotiloja muun muassa seuraaville yrityksille: Sten & Kimet, Camtronic, Westronic, Premec, Auramo & Bolzini, SSAB, KW-Components, Koneselkä, Fincoat, Helsingin Levytyö, Pyhännän Rakennustuote, JMC Engine, Tekniseri, Salvos.

Rakennuta tarpeitasi palvelevat tuotantotilat

Jos haluat uudet ja kustannustehokkaat tuotantotilat nopealla aikataululla palvelemaan tarpeitasi, niin rakennuta tuotantotilat Lehdolla. Meillä on pitkä kokemus tuotantotilojen rakentamisesta erilaisten asiakkaidemme tarpeisiin. Kun kiinteistö on optimoitu sinun tarpeitasi varten, niin sinulle ei synny ylimääräisiä kuluja rakennus- eikä ylläpitovaiheessa. Se on pelkkää plussaa liiketoiminnallesi.

Tutustu referensseihimme tai ota yhteyttä!