Yksi, kaksi, kolme.
Yksi sopimus, kiinteä hinta, sovittu muuttopäivä.

Tuotantotilat – uudet tilat lisäävät tuottavuutta

tuotantotilat

Ymmärrämme teollisen tuotannon tehokkuus- ja logistiikkavaatimuksia. Tilaratkaisut suunnittelemme aina asiakkaan tuotannon tarpeiden pohjalta – tukemaan ja palvelemaan sitä tehokkaasti ja taloudellisesti.

Talousohjatun rakentamistapamme ansiosta asiakas saa meiltä hyvät eväät oman liiketoimintansa kasvattamiseen. Antamalla rakennushankkeen meille kokonaisurakkana asiakkaamme haluavat varmistaa kustannustehokkaiden ratkaisujen optimaalisen käytön heidän liiketoimintaansa tukevien tilojen rakentamisessa.

”Valintaamme vaikutti suuresti, että Lehto otti kokonaisvastuun rakentamishankkeesta. Näin saimme itse keskittyä omaan liiketoimintaamme. Lehdon toiminta oli joustavaa ja tilamme valmistuivat tarkasti ajallaan. Sovittu hinta piti loppuun asti, eikä yllättäviä lisäkuluja tullut.” Rauno Vennola, Terra-Team Oy.

Suunnitteluvaiheessa perehdymme asiakkaan tuotantotapaan ja sen mukanaan tuomiin vaatimuksiin. Otamme huomioon esimerkiksi vaaditut desibelirajoitukset ja ääneneristyksen. Varmistamme, että valaistus on riittävä ja helpottaa työskentelyä. Huomioimme kohdekohtaiset pölynpoistot sekä paineilmajärjestelmät, jotta tilassa on terveellistä tehdä töitä. Lisäksi kiinnitämme huomiota työturvallisuuteen, ergonomiaan ja logistiikan sujuvuuteen.

Teollisia tuotantotiloja olemme toteuttaneet muun muassa yrityksille Sten & Kimet, Camtronic, Westronic, Premec, Auramo & Bolzini, SSAB, KW-Components, Koneselkä, Fincoat, Helsingin Levytyö, JMC Engine, Tekniseri, Salvos.