Toimitilaratkaisut 5 työpäivässä!

Toimistot ja yritystilat

Yrityksen toimitilat ovat näkyvä osa yrityksen ilmettä ja brändiä. Toimivat tilaratkaisut ja viihtyisä työympäristö luovat erinomaisen pohjan tehokkaalle työskentelylle ja työssä viihtymiselle!

”Asiakkaani rakennusprojekti on hoidettu laadukkaasti ja ajallaan. Yhteistyö työmaahenkilöiden kanssa on sujunut hyvin ja se on ollut mielekästä. Asiat on hoidettu kuten on sovittu ja tilaajaa on raportoitu töiden etenemisestä hyvin.” Timo Halonen, rakennuttajakonsultti.

Toimistotilojen muunneltavuus ja monikäyttöisyys ovat yhä useamman asiakkaamme toivelistalla. Asiakastarpeiden tarkan selvityksen jälkeen arkkitehdin on helppo huomioida jo suunnitteluvaiheessa asiakkaan toiveet ja tilojen vaatimukset.

Toimivat ja viihtyisät, yrityksen toimintaa ja brändiä tukevat toimitilat suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Ratkaisumme ovat järkeviä ja yrityksenne liiketoimintaa palvelevilla ratkaisuilla.

Toteutamme yritystilat yrityksenne ilmeen mukaisesti. Olemme toteuttaneet monelle toimijalle useita saman konseptin liiketiloja ympäri Suomen.  Hyvä äänieristys, tehokas ilmanvaihto ja tyylikäs sisustus luovat mukavat ja tehokkaat puitteet neuvotteluille.

Mallistosta tiloja erilaisiin tarpeisiin

Lehto Toimitilojen mallistosta löydät valmiit ratkaisut helposti ja nopeasti. Yritystiloihin on saatavissa myös erilaiset toimitussisällöt – perustoimitussisältö tai laajempi ”Avaimet käteen” -toimitussisältö.

Toimisto- ja yritystilareferenssejämme ovat muun muassa Tieto, Softpolis, Oulun seudun sähkö, Lentoasemakiinteistöt, SAH, Drive in Center, Tuontitukku, Arctic Truck, Ramirent, Tuontiyhtiö, Elkris, Forenom.

Lue blogistamme SalkunRakentajan vinkit toimitilasijoittamiseen