Toimivaa ja tehokasta.
Ja myös kaunista – asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Myytävät asunnot

Asuntosijoittaminen – Tarjoamme haluttuja sijoituskohteita korkealla asukasviihtyvyydellä, hyvillä kulkuyhteyksillä ja edullisilla taloyhtiölainoilla kaikenlaisille sijoittajille

Asuntosijoittaminen ja sijoittajien tarpeiden huomioiminen ovat tärkeässä osassa uudisrakentamisessamme. Rakennamme kohtuuhintaisia uudiskohteita kasvu- ja maakuntakeskuksiin – pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun.

Kompakteiksi suunnitellut asunnot ja talousohjattu rakentamisfilosofiamme takaavat, että asuntosijoittaminen rakentamiimme kohteisiin on kannattavaa alusta alkaen.

Lehto on asuntosijoittajan luotettava kumppani

Sijoittajat ovat tyytyväisiä vuokratuottoihin ja asuntojen vuokrattavuuteen

Yksityissijoittajat ovat olleet tyytyväisiä sijoituksista saatuihin tuottoihin ja helppoon vuokrattavuuteen. Sijoittaja voi myös valita haluaako omistaa kiinteistön maa-alueen vai ainoastaan asunto-osakkeen.

Maan- tai kiinteistönomistaja

Etsimme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvia korjausrakentamisen kohteita sekä maa-alueita erityisesti kasvukeskuksista. Mikäli omistat maa-alueen tai kiinteistön kasvukeskuksesta hyvältä paikalta ja haluat saada siitä paremman tuoton, ota yhteyttä.

Rakennamme uuden kiinteistön eri tarkoituksiin tai kokonaisen taloyhtiön kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Hyödynnämme rakentamisessa toistettavia vakioratkaisuja sekä omissa tehtaissamme esivalmistettuja tila- ja elementtiratkaisuja. Valmistus omilla tehtaillamme takaa kuivaketjun sekä tasaisen ja korkean laadun.

Institutionaalinen sijoittaja

Tarjoamme matalariskisiä kiinteistösijoituksia useille institutionaalisille sijoittajille. Sijoittajille kokoamme suurempia ja kattavampia asuntoportfolioita kaksi kertaa vuodessa aina keväisin ja syksyisin. Tyypillisesti asuntoportfoliot ovat kooltaan 300–600 asuntoa ja ne sijaitsevat keskeisissä kasvukeskuksissa. Yksittäisiä kohteita on myynnissä jatkuvasti.

Kiinteistörahastot

Teemme kattavasti yhteistyötä useiden kiinteistörahastojen kanssa. Toimimme rakennuttajana tai kiinteistönmyyjänä ja tarjoamme valmiita kiinteistösalkkuja. Mikäli tarvitset yhteistyökumppania suuren kohteen toteuttamiseen tai kehittämiseen, ota yhteyttä.

Miksi asuntosijoittaminen kohteisiimme on niin haluttua ja asuntosijoittajien keskuudessa?

1. Rakennamme sijoittajien ja vuokralaisten tarpeita vastaavia asuntoja

Asunnontuotanto on jo vuosikaudet ollut Suomessa vääristynyt; asuntojen koot ovat kasvaneet, vaikka kotitalouksien koot ovat pienentyneet. Näin asuntosijoittaminen on ajautunut siihen, että sijoittajat ovat maksaneet suurempaa ostohintaa ja kalliimpaa vastiketta liian isoista asunnoista. Tämän vuoksi myös vuokralainen on joutunut maksamaan ns. turhista neliöistä kalliimpaa vuokraa, mikä vaikuttaa suoraan vuokralaisen pysyvyyteen.

Me rakennamme asuntoja, joissa ei ole turhia hukkaneliöitä tuomassa lisäkustannuksia. Perinteinen noin 80-neliöinen kolmio ei aina ole tarpeen; usein 60-neliöinenkin voi riittää, varsinkin, kun pohjaratkaisu suunnitellaan toimivaksi, eikä hukkaneliöitä jätetä.

Kun asunnosta syntyvät kiinteät kulut ovat sijoittajalle pienempiä sekä osto- että käyttökustannusten osalta, sijoitusasunnolle voi asettaa houkuttelevan vuokratason.

2. Hyvät kulku- ja liikenneyhteydet sijaitsevat kohteidemme välittömässä läheisyydessä

Hyvät kulkuyhteydet vaikuttavat merkittävästi asunnon kiinnostavuuteen.

Esimerkiksi yli kilometrin matka lähimmälle julkisen liikenteen pysäkille on vuokramarkkinoilla kysyntää vähentävä tekijä.

Tämän takia pyrimme rakentamaan kaikki kohteemme hyvien kulkuyhteyksien välittömään läheisyyteen.

3. Yksityiskohtainen viimeistely nostaa asukasviihtyvyyttä

Yksityiskohdat ovat aina tärkeitä ja lisäävät asumisviihtyvyyttä. On muistettava, että liika ”kikkailu” nostaa aina rakentamiskustannuksia.

Esimerkiksi:

Konseptirakentaminen mahdollistaa tasaisemman rakentamisen laadun ja viihtyisät kodit

Konseptirakentaminen, toisin sanoen moduulirakentaminen, tarkoittaa sitä, että rakentamamme talot ovat ulkonäöllisesti uniikkeja, mutta talon sydän on sama. Taloissamme käytetään samaa laadukkaaksi todettua talotekniikkaa sekä samanlaisia VTT-sertifioituja (VTT SERT R003, Märkätilojen vedeneristeet) keittiö- ja kylpyhuonemoduuleja, joihin on valittavissa lukuisia erilaisia sisustusvaihtoehtoja. Rakennusten runko on sama, mutta ulkokuori yksilöidään tarpeiden mukaan.

Konseptirakentamisessa valmistamme rakennuksiin asennettavat moduulit tehtaissa niin pitkälle kuin mahdollista. Tehdasympäristö on siisti ja järjestelmällinen ja rakennusprosessit ovat hioutuneet siellä tarkoiksi, jolloin rakennusvirheet voidaan minimoida. Näin rakentamisen laatutaso pysyy korkealla ja lopulliset tuotteet ovat tasalaatuisia. Samalla myös rakentamisen kustannukset pienenevät, kun hävikki minimoidaan LEAN-tuotannon oppien mukaan.

Tarkemmin kustannustehokkaasta ja talousohjatusta rakennusmallistamme voit lukea Uudisrakentaminen-sivultamme.

Konseptirakentaminen tuo säästöjä huoltotöissä etenkin silloin, jos omistatte useamman rakentamamme kiinteistön, sillä käytämme kaikissa samoja tuotteita; oli kyseessä sitten hana, kodinkone, ovenkahva tai hissi kaikki löytyvät valmiina listattuina tietokannastamme, jolloin varaosien saatavuus on erinomainen ja huolto helppoa. Näin useamman sijoituskohteen omistajana kohteiden huoltoyhtiöiden kilpailuttaminen helpottuu.

Ota yhteyttä!

Olit tuore tai kokenut sijoittaja, niin ole meihin yhteydessä. Neuvomme sinua mielellämme, miten asuntosijoittaminen kohteisiimme onnistuu helpoiten. Voit myös tutustua referenssikohteisiimme, mikäli haluat nähdä jo valmiita asuntojamme.